Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gauge

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este eleget tettem Papcsák Ferenc polgármester úr Facebookos szíves invitálásának és elmentem a zuglói rezsifórumra, ahol Németh Szilárd rezsibiztossal együtt léptek fel. A helyszín a Szent István Király Zeneiskola volt, a "ne vigyük be az iskolákba a politikát "…..
gauge 2014.02.14 12:46:09
@namenick_: +1

Feltartott kozepso ujjal jottem el, itt lesz eselye a gyerekeimnek arra, hogy normalis eletuk legyen. Bar itt meg a lathato es nem lathato, de gyokeresen mas kulturaju migransok lesznek nem kicsi problema.
Hamar sikerült alúlmúlnia önmagát az Összefogásnak, Pécsett ezzel az csúnya plakáttal igyekeznek felrázni a szavazókat nyugdíjasokat. Jöhet lassan a 13.havi nyugdíj belebegtetése?Fogalmam sincs mire gondolt az Összefogás Nagykoalíció, mi a probléma a nyugdíjasok…..
gauge 2014.01.31 13:36:26
@VT Man:
omg, ne adj otleteket :)
Mindig jó ausztriai történetet kapni, hiszen ahhoz képest, hogy milyen közel van és milyen sok magyar dolgozik ott (akár csak ingázóként is), viszonylag kevés az osztrák poszt. Norbáj mai története ráadásul azt is megmutatja, hogy érdemes az utolsó (az ő esetében talán az…..
A dolog úgy áll, hogy Andor nekiindult Afrikának, ám mielőtt elindult volna, megígérte, hogy rendszeresen bejelentkezik majd az útjáról. A mai az első posztja, melynek érdekessége, hogy nem egyszerűen egy útibeszámoló, második fele ugyanis egy interjú két, Dohában élő és…..