Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olvasóink írták

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta meg kellett volna születnie ennek a leírásnak, de végre itt van, és aki még bizonytalan, vagy nem használta, végig követheti, miként működik az internetes utasfelvétel a wizznél.  Frissítés: Az online utasfelvétel formailag már nem így néz ki, de szerencsére nem lett…..
Olvasóink írták 2013.07.19 06:41:18
@qengland:
ne hívogasd őket :)
Zsolték egészen elképesztő módon ragadtak a múlt héten Prágában. Visszafelé úton az OrangeWays egy másik aznap törölt járat utasaival együtt szerette volna felpréselni őket a buszra, ami nem sikerült. Hiába volt jegyük, egyszerűen nem maradt ülőhely: Múlt hétvégét…..
Subba Eközben a Rózsadombon 2011.12.20 22:15:00
Ma délután, most vette ki a pénzeteket. via..
Subba Hol van az a lány aki tudja? 2010.08.16 12:28:12
Mi történt a Fekete Vonat Fatimájával? ..
Nem lehet megunni! Soha soha nem lehet megunni! Ez az amit nem lehet megunni! MACSKTini lányok, akik benne lennének szexkapcsibanCsillámlós Speedo, Misi Doki!OhhHazai GUIDO kult72AlexisFotosop artistaSzomjasEgyütt, jóban rosszbanApa és én (Cuki)"Akárhogy nézem mindenhogy…..
Ezen a héten egy rövidebb válogatással jelentkezünk, amiben helyet kapott a Benkő Villában szereplő csaj és a volt pasija is. (És a többiek)  És meg is van a barát: János. Adatlapjain megtekinthető. A nézők kedvéért cimü albumba. Tünde és János kapcsolata. Én sajnálom…..
Olvasóink írták 2009.12.04 14:16:30
@lokoszt:
desza(r) :D
A múltba tekintő sorozatunk egy újabb érdekes témát boncolgat. Az elmúlt négy évben számtalan tézis megjelent arról, hogy sok fapados nem éli meg a tavaszt. Sokan, sokféle módon levezették a vérfürdő elméletet, szerencsére nem igazán jöttek be a sötét jóslatok. Sz@r is…..
Olvasóink írták 2009.11.20 22:33:24