Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jodei

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A lehető legnagyobb távolságot szeretném tartani azoktól, akik a sósavas bácsi tempójában támadnak bárkire, aki szerint nem luxus gondolkodni ezekben a vészterhes időkben sem. Ez a mindenhol árulót kereső magatartás engem azokra a facebook-aktivistákra emlékeztet, akiknek egy-két nemes ügy melletti…..
Jodei 2018.10.09 14:11:48
@n3spr3ss0: Legálább a google-ba üsd be, mielőtt leirod a hülyeséget.
www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdde410.html
Jenji Kohan dramedy sorozata az utóbbi évek egyik legnagyobb dobása. Az eleddig három évaddal, de már bejelentett negyedik szezonnal is rendelkező sorozat életszagú gondolatisága, hiteles narratívája, és cinikus, fanyar humorvilága mellett azért is zseniális és maradandó, mert…..
A 2010-es évek menő munkahelye a startup. Míg tíz éve minden friss pályakezdő bankszektorról, yuppie-s öltözékekről, drága céges autókról álmodozott, addig napjainkban új őrület kerítette hatalmába a végzős fiatalokat: a startup. Öltöny helyett tarka, dögös pólók,…..
  Az Acer a Computexen bemutatta első Windows 8-as laptopjait, egy 11,6-so és egy 13,3-as full hd felbontású érintőkijelzős utlrabookot. A két gép még az idén a boltokba kerül, alumíniumvázuk lesz, 12 és 9 órás akkumulátoridőt ígérnek, kijelzőjét 180 fokban hátra lehet…..
Jodei 2012.06.12 16:26:49
@fraki: Az Intel nelkul az Air sem letezhetne, mivel az is Intel processzort tartalmaz, igy ez az atcimkezes kicsit rohejesen hangzik.
Az ultrabook definicojat az Intel hozta letre, ezen kar vitatkozni, ez teny.
Az, hogy az Air belefer ebbe a kategoriaba, az egy dolog, ettol fuggetlenul az Air-t az Apple szerint is notebook.
A Bodegának a Facebook oldalát már nem is tudom, hogy találtam meg, de az nagyon megfogott, hogy az akkor még ismeretlen admin belinkelte Heston Blumenthal tökéletes hamburgeres videóját. Ott és akkor meg is kérdeztem a hely elérhetőségét, és onnantól csak idő kérdése volt, hogy…..
Jodei 2012.06.06 13:36:15
@Lacusru:
Nemigazan hasznalnak manapsag harom fazisu mosogatast, atvette a helyet a ket fazisu (kombinalt) mosogatas. A harom fazisu mosogatas amugyis a feher mosogatoban volt eloiras, itt pedig gyanitom nincs feher mosogato (eldobhato edenyeket hasznalnak az etkezeshez).
(Tipp: Sadia. Kösz!) ..
Jodei 2012.01.21 12:30:13
Policity Igen, lenn, délen 2011.08.18 14:06:00
Nyaralásom alatt azt találtam mondani, hogy „a spanyolok egyes egyedül abból érzékelik, hogy crisis van, hogy kevés a turista az országukban.” Ez a mondat mára úgy fest, hogy mégsem igaz, több szempontból sem. A mondat egy közösségi portálon való megjelenése után…..
Kiderült, hogy a világ leggyorsabb Macje nem egy Mac Pro. A Macworld tesztje szerint lehet olyan iMac konfigurációt kérni, ami leveri a 326 napja frissült Pro család tagjait.Lehetőség van ugyanis 4,3 3,4 gigahertzes Core i7-essel és 256 gigás SSD-vel kérni a 27 colos asztali gépet, ez…..
Serbia Insajd Eper és vér 2011.05.28 06:00:00
Ratko Mladić jobban van. Igaz, a csütörtöki kihallgatását félbe kellett szakítani, mert nem érezte jól magát, állapota ennek ellenére kielégítő. Legalább nyolc éve biztosan nem kezelték, bár az nem kizárt, hogy egy-egy orvos a rejtekhelyén is felkereste. Mindenesetre szemmel…..
„Vonzanak a nők, szexuális és érzéki értelemben egyaránt, a gond - többek között – az, hogy már nagyon fiatalon megtanultam kielégíteni magamat” - a történet szerint jelentősen visszavetheti egy pasi szexuális fejlődését az, ha túl korán felfedezi az…..
Az Apple készpénzállománya az utolsó negyedévben 6,1 milliárd dollárral nőtt, így most már 66 milliárd dollár van Dagobert bácsi páncéltornyában (egyébként a Forbes kiszámolta, hogy az öreg kacsa vagyona körülbelül 44 milliárd dollárt ér, Steve Jobs tehát másfélszer…..
Szijjártó: a kormány garantálja a nyugdíjakat Kedves Péter! Remélem nem sértődsz meg a személyes hangvételért, de muszáj írnom Neked. Mostanában úgyis komoly levelezés folyik a Kormány és a lakosság különböző rétegei között. Gondoltam jó lenne, ha néha kapnátok…..
Ez a macskás kép nyerte a XXIX. Magyar Sajtófotó Pályázat egyik kategóriájának első helyét. 13 kategóriában lehetett nevezni, és négy fordulón kellett túljutnia a fotó készítőjének, Huszti Istvánnak, aki az Index fotósa. A XXIX. Magyar Sajtófotó Pályázat díjnyertes…..
Hát ezért nagy lehetőség az App Store, az ingyenes programok közt a listát ugyanis most egy olyan alkalmazás vezeti, amit egy gyerek készített. A Bubble Ball nevű szoftvert eddig kétmillióan töltötték le, pedig nincs mögötte profi fejlesztőcsapat, nem igényfelmérések alapján…..
Külön appot kap a Sons of Anarchy az Apple App Store-jában, azaz az Apple iOS oprendszerét futtató készülékek gazdái a sorozattal kapcsolatos exkluzív tartalmat tölthetnek le készülékeikre, de jó nekik. Ami miatt idegesítő, hogy mások számára nem elérjető a tartalom az, hogy…..
Muszáj még egyszer írnunk az Esti Frizbi és a Heti hetes összecsapásáról, mert eddig nekem úgy tűnt, mintha a Frizbi erőssége az lenne, hogy sokkal több embert ér el, viszont a Heti hetes a fiatalok és az értelmiségiek között erős. Mármint a nézettségi adatok alapján. Meg…..
Jodei 2010.08.30 09:53:39
@zombie67: Nem latta, hogy mit csinalnak, egyreszt mert hattal allt a gumiknak, masreszt mert ben van baszva mint a diszno...
Valamilyen érthetetlen okból úgy döntött néhány kísérletezőkedvű figura, hogy áttölti a MacBook Air tartalmát egy billentyűzetbe, ahogy a véres rizst szokták disznóbélbe. Pontosabban fogtak egy átlátszó műanyag házat, akkorát, amit pont el tud fedni az Apple wireless…..
Jodei 2010.08.18 08:55:15
@miklosszulics:

Az a 27" monitor jo lesz 160 000-ert is, ennyibe kerul a Dell U2711, ami egy az egyben ugyanazt a panelt hasznalja, mint a 27"-is iMac...
1991-1992, Beloiannisz. 18 éves vagyok. A repülő kiér a felhők felé, és a pilóta szélesen elmosolyodik. Úgy érzi, övé az egész világ. Egy darabig gyönyörködik a látványban, majd élesen bedönti a gépet és kanyarodni kezd. Kicsivel kevesebb gázt ad a kelleténél, kicsit…..
Azt hiszem tüdőgyulladásom van, mindenesetre rettenet rosszul érzem magam...A blog viszont nem állhat le, ezért itt a legújabb levél, amit egy számtalanszor elutasított roma tanító küldött nekünk.  Várom a véleményeket!T Szerkesztő!Rendszeresen figyelem a blogban megjelenő…..