Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cato fong

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
cato fong 2010.10.18 10:48:23
@oszi1113: egyetértek. Az fm4 sokkal progresszívabb, változatosabb és nagyobb spektrumot fed le. vannak fiataloknak szóló tematikus műsorai, foglalkozik nemzetközi politikával. du. 2-ig angol, utána német nyelven. délelőtt minden második félórában hírek franciául. új zenéket hónapokkal előbb lehet hallani, mint az mr2-n, több nagyon jó házi DJ-jükön - Kristian Davidek (Davi Decks szombat este 19-21), Makossa (Silly Solid Swound szombat este 21-), stb. - nyomják az eredetileg BBC1-os World Wide Showt Gilles Petersonnal. Szombat délután FM4 charts, új muzsikákkal. Sopron környékén nagyon jól vehető rádión, másutt meg streamen. pár napra visszakereshető trackservice, on demand visszahallgatható adások stb.
Ha Csányi fia elad 39000 darab OTP részvényt, amivel a részesedése 0%-ra csökken az apja által elnökölt bankban, az azért sejteti, hogy mégsincs itt az aranykor, ugye? A hírhez lazán kapcsolódik a hét Facebook csoportja, az Ezentúl Kósa sajtótájékoztatói előtt devizát veszek,…..
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
cato fong 2010.05.21 11:20:40
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..
cato fong 2010.04.22 08:35:12
par honappal ezelott volt egy poszt a subban (subba.blog.hu/2009/12/10/az_ev_interjuja_szabo_patricia_es_a_ferfiak_fantaziaja): Havas beszelgetett t.k. Patriciaval. mar az a video is vilagbajnok volt, csak sajnos mar nem erheto el. nincs meg valakinek?
Találós kérdés: kit jellemeztek ezekkel a sorokkal?"Nagyívű életélvezetéről, dzsentroid kalandozásaiból annyit mutat, amennyit jónak lát, kis személyes pörcöket a családi asztalról. X Y, szokatlan módon, nem bajlódik akkurátus pedantériával az önfényezés fáradtságos…..
cato fong 2010.03.04 12:27:08
@kisa: @Fabius:
kösz, most már minden világos!
Bár Jakab említette, hogy ha van anyagom, akkor a kvízeken és a szavazáson kívül posztolhatok leitereket is, de gondoltam, ezt az örömöt meghagyom neki. Viszont, mintegy 2 perc 17 21 másodperccel ezelőtt bioLarzen olvasótársunk talált egy egyértelműen…..
A MrSkin.com minden évben megválasztja az év szexjelenetét, az idei elismerés a Kaliforgiában egy szóra vetkőző Eva Amurrit illette, aki nem mellesleg anyja tanácsára hányta le a textilt nem mindennapi másodlagos nemi jellegeiről. A mamát Susan Sarandonnak hívják. Eva Amurri -…..
"Ha szerződés alatt elvinnék a sztárjainkat, kártérítésre is perelhetnénk őket, ami több száz millió forint lenne, ugyanis értékesítéstől esnénk el" - reagált Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója még november 6-án arra a hírre, hogy a Boros-Bochkor páros…..
Ma jó kislány voltam, és írtam egy rövid posztikát nektek a picurit zavaró csajos nyelvhasználatról és attitűdökről. Léccike, egészítsétek ki a saját ötleteitekkel is háeszek formájában. Annyira köszi! - Te, most mi a baj? - Semmi. - De látom, hogy valami nincs rendben. -…..
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
cato fong 2009.10.02 10:50:54
Augusztus elején még megerősítette a köztévé, hogy Baló ősztől új műsort kap az m1-en, szeptember végére viszont kiderült, hogy nem indulhat el a Szerintem című műsor. Baló György új vitaműsoráról az utolsó pillanatban született halálos ítélet, mivel a Szerintem már…..
cato fong 2009.09.25 14:49:03
@mi ez a zaj?:
de igen, Kerényi Imre műsorát hívták így. nagyon kemény volt, én mindig sírtam a röhögéstől.
Legújabb könyvünket két sztárriporter, az Index-külsős Vajda Éva és az Inforádió munkatársa, Mong Attila írta. Három nagy hazai gazdasági bűncselekmény-sorozatot dolgoznak fel benne részletesen: a Postabank- és a Globex-ügyet, valamint a brókerbotrányt, és azt vizsgálják,…..
Túl sok őrültséget láttunk mi már ahhoz, hogy a magyar politikai életben bármire rá merjük sütni a médiahack címkét, Az alábbi, az interneten néhány napja keringő levél mégis gyanús egy kicsit. De, ismételjük, csak egy egészen kicsit. Miért ne létezhetne tényleg az Új…..
cato fong 2009.06.18 22:15:01
@avejoe:
:D
ja, hiteles szociáldemokrata arc a vacheron constantin órájával. biztos van helikoptere is.
a sokat sejtető hárompontozásért ("Ma meg már a Marsra készülünk...") pedig alapból faszkorbács jár neki.
remélem tényleg csak vicc.
Színház.hu Beugró - Váltóláz 2009.05.18 12:34:00
Egyértelmű, hogy a legviccesebb szituációkat a váltóláz című szekció tudja a Beugróban. A lényeg: dialógus indul egy adott alaphelyzetben, amiben a színészeknek az időnként megjelenő hangulatcímkéknek megfelelően kell játszaniuk. Az elejére egy régebbi az eddigi all time best jelenet, még a tv2-s…..
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
cato fong 2009.04.28 02:07:21
kösz, hogy feltetted, szereztél néhány nagyon vidám percet.
micsoda felütés az a TASZ elnöke felé, hogy "Önök tagadják a Holokausztot?" vagy mocskosul sötét, vagy teljesen tájékozatlan a TASZ tevékenységével kapcsolatban. ha meg bulvár hangot üt meg, akkor ne hivatkozzon folyton arra, hogy hírműsor így meg hírműsor úgy. ez a setét nímand teljesen kiesik a szerepéből. látszólagos agresszivitása ellenére az első pillanatoktól kezdve defenzív, pedig nem is az interjúalany szorítja sarokba, hanem a saját ostobasága.
ha figyelitek, a teljesen nyilvánvaló hülyeségek szajkózása mellett ("Ön büntetné a Holokausztot?" - mi van???) egy idő után remegni kezd a hangja. Dénes Balázs annyival, de annyival értelmesebb ennél a szerencsétlen Demcsáknál. Pedig, ha jól emlékszem, levelezőn végzi (vagy már elvégezte?) a jogot :D hűha! vagy inkább jesszus mária! persze a kormányszóvivő-jelölti idők posztban is idézett vesszőfutásából (lásd Kretén Zsuzsa blogbejegyzését a felső tízezer óvodaválasztási nehézségeiről) már tudni lehetett, hogy agyilag teljesen hycomat a nő.
csak nekem tűnik úgy, hogy nem nagyon tudnak mit kezdeni a "műsorvezetők" az olyan interjúalanyokkal, akik nem médiagecik/médiamegmondóemberek/politikusok/celebek (tehát akiknek a megélhetése inkább közvetlenül mint közvetetten függ a médiaszereplésektől), akik egyébként leszarják ezt az egészet?
Dénesnek egyébként a tárgyat tekintve igaza van.
cato fong 2009.04.28 08:10:56
@specialk: szia! természetesen nem Dénes Balázsra gondoltam a jogi diploma kapcsán, róla képben vagyok, hanem Demcsákra. nála az éjjel nem vettem a fáradságot, hogy pontosan utánanézzek, de most igen: szal BKE, most meg ELTE jog. (hu.wikipedia.org/wiki/Demcs%C3%A1k_Zsuzsa) ennek ellenére akkora csíra, mint a ház, a hozzá hasonlók meg a magyar felsőoktatás állatorvosi lovai. azt hittem, világos a szövegkörnyezetből. elnézést, ha pongyolán fogalmaztam.
ja, és milyen hatalmas már, amikor azt mondja Demcsáknak "A kérdés melyik részét nem érti" [...] "Ez nem hiszem, hogy engem minősít" ROFL
Nyihau! oldalazó gnóm a bitumenről Kínában rontja a levegőt éppen, úgyhogy tudja, miről beszél. Már korábban is megmondtam, hogy a nyelvek nagyon fontosak. Főleg az angol meg az orosz. Ja, meg persze a kínai is. Az általam istenként tisztelt Lomb Kató is nagy tudora volt, de róla…..
 Miközben idehaza a BIT FIB-ISZ FIB Societas teljesítményén és képességein szánakozunk, vagy éppen mosolygunk, észre sem vesszük, ahogy a szomszédban elrobog mellettünk a Progresszió. Romániában a Szociáldemokrata Párt (PSD) ifjúsági szervezetének (TSD) nándorhegyi (Oţelu…..
cato fong 2009.04.21 09:46:08
@bbjnick:
Leisztinger Tamás csajaként Tüttő Katának nincsen szüksége ilyen jellegű jövedelemkiegészítésre. biztos vagyok benne, hogy jól képzett fiatalként egyébként sem lenne.
cato fong 2009.04.21 10:18:57
@bbjnick:
nem tudom! talán Selmeczi "Senator" Gabriellánál is bepróbálkozott Leiszti, de az lepattintotta :D
egyébként egyetértek @Kitalátor-ral! több jó bringát a magyar politikába! Berlusconi, saját bevallása szerint Európa és egyben a világ legjobb politikusa, Olaszország gallyra kúrása közben egész pályás politikai burleszkkel is támad, de legalább talál hozzá jó nőket, mint Mara Carfagna esélyegyenlőségi minisztert.
images.google.hu/images?hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu:official&q=carfagna+mara&um=1&ie=UTF-8&ei=cYDtScXwCsWP_QavxdjrDw&sa=X&oi=image_result_group&resnum=4&ct=title
szal ha már ilyen szarul kormányoznak, legalább jó pixiseket prezentálhatnának a szocik.
B-oldal TOP5 bringás szám EVÖR 2009.04.19 14:55:00
Egész évben megy a MASS-telenkedés, ma viszont végre újra megmutatta magát a biciklis társadalom a városnak. A Critical Mass felhívja rá a figyelmet, hogy nem összesen az az "egy hülye biciklis" van, aki "mindig" pont előkerül, és megelőzöd nagy nehezen,…..
cato fong 2009.04.19 17:41:51
van köztük olyan, ami nagyon ott van a szeren, pl. a Butch Cassidy és a Sundance kölyök.
de ha már bringás klip, akkor The Smiths "I started something I coudn't finish". Morrissey és hasonmásai Manchestert tekerik körbe. youtubeon nem találom hirtelen, pedig a múltkor még láttam.

@Modor Tibi:
milyen jó csapat a Church, a Starfish album tökéletes. teljesen off, de el kell mondanom: kb. 2 éve (nem sokkal azelőtt, hogy a Gödörben játszottak) egy barátom felfigyelt a T-Com egyik tv-reklámjára, ahol valamelyik Church számból volt a zene. valamiért azt gondolta, hogy ez biztosan nincsen rendben, írt a Church managementnek, és kiderült, hogy jogosulatlanul használták a számot, valamit fizetett is a matáv az együttesnek.
Debreczeni József az első, aki már - két poszt kapcsán - dupla eséllyel pályázik a szürke kardigánra. Egyik olvasónk ugyanis a 168 óra című lapban ritka gyöngyszemre lelt. Íme:A 168 óra március 26-i számában a Debreczeni Józseffel készült interjúban bukkantam egy elég…..
Elfogadhatatlannak mondta ki pénteki állásfoglalásában Jóri András adatvédelmi biztos, hogy a rendőrség hónapokig ül a lefoglalt számítógépeken, így az érintettek az ügy által nem érintett személyes információikhoz sem juthatnak hozzá. A hír hatására érzelmek - úgymint…..
cato fong 2009.04.03 17:45:12
@Bede Márton: @Tbg:
nem bírom abbahagyni a röhögést :D