Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herkentyü

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korrektorblog Kókát? Azt! 2008.03.06 22:06:00
Adjon világos választ a Fidesz arra, hogy egy transzparensen kikre gondol, amikor azt mondja, hogy március 9-én „eltöröljük őket” – mondta Kóka János, az SZDSZ elnöke Veszprémben. [...]Kóka János egy transzparensre utalt, amelyet Veszprémbe érkeztekor látott a…..
Edét az űrbe Bizonyíték 2007.10.05 13:13:29
Egyre többen vonják kétségbe, hogy élek, ezért átmeneti jelleggel bemásztam a kapszulába, és lefotóztam magamat a mai Blikkel. Az újságban egy sor sincs a kilövésemről, de ezt nem veszem zokon, lényeg, hogy a tudományos folyóiratok beszámoljanak elképesztő kalandjaimról.…..
Végre pozitív naivügyfél, és nem is akármilyen, hanem proaktív! Respekt herodesnek a leveléért, amit fogyasztóvédelemnek írt, amiért alulírott Agip-kúton sehol nem volt feltűntetve a boltban kapható terméke ára - nyilván minden 100-200 forinttal drágább is volt, mint máshol:…..
Már szép a napunk, hogy elolvastuk Szabó László novelláját egy kelenföldi vécézésről. Olvassák el Önök is a kis, dülledt szemű emberke történetét! Kelenföld MÁV pályaudvar. Indulás előtti WC keresés. Meglepő volt, hogy a váróban szép nagy betűkkel ki van írva: WC és…..
w Hol nemzet süllyed el 2007.08.13 09:00:00
Az MSZP nem tudja, a Fidesz nem akarja megcsinálni. Szar lesz. Kapcsolódik ide némileg, régebbről:Reform és bukás..
w Kis fekete ruci 2007.08.06 04:00:00
Tanulgatjuk még a demokráciát, és nincs szorgalomból ötösünk. Van ez a Jobbik nevű majomház. Legutóbb Csurkával együtt kettő százalékot teljesítettek a választásokon. Nulladik kézből tudom, hogy olvasni sem tudnak. Ebből aztán joggal következtetek arra, hogy a jobbikos…..
comment:com Afrika nincs többé 2007.07.09 12:46:00
Persze, melegedik a Föld, olvad a jég a sarkokon, meg emelkednek az óceánok, de hétvégén a Balatonon még úgy tűnt, hogy a folyamat nem olyan drámaian gyors, hogy mire visszaérek Budapestre, már nem lesz meg Afrika. A lángososnál legalábbis semmi nem utalt erre.A Népszabadság…..
9 perc, 6 évad, állítólag az összes kinyírt arc a maffiózókból, időrendi sorrendben. Csak azok klikkoljanak, akik már látták a hatodik évadot is, és ők is csak akkor, ha youtube userek, mert a vér és az erőszak miatt a videót a szimpla látogatók nem láthatják, ha minden igaz.…..