Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hózentróger_

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért az nonszensz, hogy az év első rendelésén máris az év első bunkóságával kellett szembesülnöm. Talán egy vaskos borítékkal kellett volna kezdenem, akkor más bánásban részesülök? Tisztelt Praxis!   Az év első rendelése a háziorvosomnál emlékezetesre sikerült,…..
Solymosi Bori divattervező, ruhái az INSITU-ban kaphatók: http://www.insitu.hu/felső: Gaudinadrág: turi - férfi nadrág átalakítvatáska: Olaszo.cipő: Office..
Style & Budapest Mary, 23 2009.11.07 17:36:00
Lemaradt még néhány kép kb 2 héttel ezelőttről, azok a fotók, amik szintén indultak a fotópályázaton                           sapka: Pimkieing:…..
Ismét egy exkluzív premier a Lángoló Gitárokon. Most, a már Amerikát is többször megjárt The Moog énekese, Tonyo válaszol pár kérdésünkre, de természetesen a lényeg most is a legalul található klip, illetve a hozzá letölthető dal lesz, amiket tíz napig csak a nálunk lehet…..
Mint ismeretes, a fenti két zenész pár hónapja lezuhant egy repülővel, minek következtében súlyos égési sérüléseket szenvedtek. A hat utas közül ők ketten élték csak túl a szerencsétlenséget, igaz mostanra már teljesen fel is épültek, olyannyira, hogy mindenkit…..