Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Warthog

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az autóvezetés oktatók legegyszerűbben úgy szokták elmagyarázni a záróvonal fogalmát, hogy arra falként kell tekinteni és tilos átlépni. Nyilván ez abban az esetben nem igaz, ha valami fix akadály miatt kerülni kell rajta keresztül, de ilyenkor ezt fokozott óvatossággal kell…..
A Zugügyvéd az alábbi üggyel elköszön egy hétre, szabadság miatt:  Kedves Zugüdvégy!Szeretném kérni mihamarabb a segítségét. Az történt ugyanis, hogy a szomszédom megelégelte a kertjébe űrítő macskákat.Végső elhatározásában úgy döntött, hogy patkánymérget…..
Agyusztál, bagázsi, glancol, komisz… – sokak számára manapság is ismerősen csengő, német eredetű szavak nyelvünkben, melyek pontos jelentésével, még inkább eredetével azonban kevesen vannak tisztában.Az 1867-es osztrák-magyar kiegyezés hatással volt a birodalom…..
 Jó régen volt már, amikor utoljára kiosztottuk az Arany Szömörcsög-díjat. Ennek oka természetesen nem az volt, hogy kevesen pályáztak az elismerésre, hanem éppen ellenkezőleg: az elmúlt hónapokban – a nagyszerű Mráz Ágoston Sámuel kivételével – gyakorlatilag…..
Subba Hit és basszus 2008.08.08 10:56:00
A világ végezetéig tudnánk ezeket a debil emberekről debil embereknek készült debil videókat nézni. Valaki rázzon fel bennünket, ordibálja a fejünkbe hogy elég! Mit lehet tenni ha ennyire retardáltak vagyunk?   ..
Árokásó Top100 Orosz József 2008.08.04 08:00:00
Ott volt a berlini fal leomlásánál, a romániai forradalom zűrzavarában, az I. Öböl-háborúban Bagdadban, Belgrád bombázásánál és a II. Öböl Háborút is megjárta. Öt éve pedig ott van a Köztársaság képletesen ostromlott váránál, viszont elkövette a haditudósítók…..
autózz! Elém ugyan be nem jössz! 2008.08.03 07:48:00
Nem tudom, mennyire tette jól Szasszer amit tett az alábbi történetben. Hülye volt a dobozautós is, de többnyire abból kerekednek ki a hasonló, balesetveszélyes helyzetek, amikor két hülye összetalálkozik és magukon kívül más közlekedőket is veszélyeztetnek. Tessék ítélkezni!…..
Warthog 2008.08.03 13:43:23
Én is utálom, ha egy furgon megy előttem, mert bödösek, lassúak, és nem lehet kilátni mögűlük, ezért inkább nem engedem be őket. Nagy részük a taxisokhoz hasonlóan bunkó módon lesz@rja a többieket, ha meg rakodnak sokszor akadályozzák a forgalmat, ahelyett, hogy éjszaka intéznék, vagy kicsit messzebbről. A furgonoknak a külső sávban a helyük, meg a sor végén, nem csak az adócsaláskor teherautók, hanem mindig! Viselkedjenek is úgy!
autózz! Kálvin téri zűrzavar 2008.07.16 12:27:00
A hch által beküldött fotók jól mutatják, milyen az amikor patt helyzet alakul ki a közlekedésben. Mert ugye adva van x számú szabálytalan autós, egy amúgy is zűrös forgalmi szituáció és az intézkedni kívánó rendőrök. Ez a képlet bizony a képeken látható felállást hozza…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
Sona, vidám hétköznapok, Májkül az előző részben bemutatott, ún. Szimpatiuks Rabbal beszélget, aki kosárlabda-fanatikus, és ez már most kezd az agyunkra menni. Belliknek továbbra is szar napja van, úgy néz ki a túlméretes alsógatyában, mint egy agyonvert perverz állat, akinek az…..
Warthog 2008.07.10 13:24:29
autózz! Made in China 2008.07.03 08:22:00
Akik nagyon unatkoznak így nyáron a munkahelyükön vagy épp otthon, azoknak MiszterMuhaha nagy szivességet tesz, mert az átlagosnál hosszabb és ezzel együtt igen élvezhető ijesztőnek induló, de röhögőgörcsben végződő történetet küldött nekünk. Mi meg naná, hogy kitettük,…..
Állítólag a következő párbeszédek a tárgyalóteremben hangzottak el orvos és jogász között. Nem tudom, mennyire hihető a dolog, de ez az a kategória, ami még viccnek is jó.#1Jogász: Doktor Úr, hány boncolást végzett halott embereken?Orvos: Az összes boncolásomat halott emberen…..
w Szopóágon 2008.01.08 06:30:00
Ezt a cikket nem ide szántam, hanem a Playboyba, csak aztán az élet úgy hozta, hogy mégis itt jelenik meg, a Playboyban meg nem. Esetlenül mozgok a luxuskurvák világában, férfimagazint nem olvasok, bulvárlapokat csak indokolt esetben, tévét szintén igen célirányosan nézek.…..
Warthog 2008.01.08 06:47:10
Kiskundorozsmán a Malomnál jártam tegnap délelőtt. Négy sáv, lámpával. Ki van téve a várakozni tilos, mert különben eldugul a négy sáv, és semmi értelme. Hát persze, hogy azért is állt a lottózó előtt egy KKT-s rendszámú bordó Ford Galaxy (előző generációs, de VW…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
Hát azért, mert ez a különös nép még a kapitalimust is olyan lepukkantan kádáristára tudja alakítani. Borzongjunk együtt a Főnix S.O.S. Zrt - vagyis magáncég - által fenntartott, Heller utcai központi háziorvosi ügyeleten, ahol vederbe zubog a víz a sötétben és ahol a beteg…..
Subba A magyar köntös 2007.05.30 13:24:00
Köztudott, hogy a popzenéhez azért írnak dalszöveget, hogy legyen a bandában frontember. Elénekli, aztán a rajongó meg tud kit imádni. Ha képes vagy úgy popzenét hallgatni, hogy érdekel miről szól, akkor itt egy szuper oldal. Mi minden hasonló magyar nyelvvel kapcsolatos ötletet…..
Warthog 2007.05.30 15:40:43
Subba Mini Britney 2007.05.17 11:49:00
Olyan különös, megmagyarázhatatlan érzés fog el bennünket, amikor Mini Britney táncol. Röhögés, egy kis félelemmel ötvözve. Egyszerűen van valami imádnivaló a törpékben, a természet e furcsa, kertek vigyázására oly ideális teremtményeiben...
Warthog 2007.05.17 16:20:31
Subba Házmesterblog: Magház 2007.05.08 10:59:00
Emlékeztek még a Magházra? Az első yuppie lakóház, VV Szabi is itt nyert egy lakást. Igazán szuper lehet egy ilyen közösségben élni, még internetes házmester naplójuk is van! Abban reménykedtünk, hogy ez az egész nem is igaz, hanem valami kamu reklámkoncepció…..
Warthog 2007.05.08 13:13:09
1