Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ShiningG

104 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ágica Szép, Okos, Ügyes... Vita? 2011.01.13 10:40:00
"A Kos ahhoz van szokva, hogy amit mond, a környezete ellentmondás nélkül elfogadja. Talán ezért is fortyan fel gyorsan, ha ellenállást tapasztal. De ilyenkor is csak ritkán tör ki belőle az indulat. Amikor túl élessé válik a vita, inkább visszavonul. Ha mégis visszavág,…..
Ugy tunik, az uj ev jol kezdodik... Szar volt a szilveszter, de en valasztottam...Most viszont az ujevi fogadalmamhoz huen keszulodok. Mert egyetlen szabadnapomat sem fogom a lakasban tolteni...Mai program; Orsi+Subway+borozas valami pubban. Ugy izgulok, mint egy tini, akit eloszor engednek el a…..
Hat ezt is megertuk...Szilveszter este van, es a legnagyobb izgalmat az jelenti, hogy mikor hul mar le az uveg Balatonboglari Tramini a hutoben. Igen, mondhatni, hogy en valasztottam. Marmint nemcsak a bort, hanem azt, hogy egyedul uljek itthon ma este egy uveg bor tarsasagaban. Ha maskent dontottem…..
the flesh covers the bone and they put a mind in there and sometimes a soul, and the women break vases against the walls and the men drink too much and nobody finds the one but keep looking crawling in and out of beds. flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh. there’s…..
mestahh mégsemegy. 2009.11.17 15:30:13
Akartam írni valami történetet. Sajnos úgy nem lehet, hogy nincs kitalálva a történet. Viszont, ha tehetitek, olvassátok el Tim Powerstől az Anubis kapui című könyvet. Befostok. Főleg mondjuk Ginának ajánlom. Tényleg, hogy állsz a vámpírossal? Remélem tetszett. Nem olyan…..
Tudom, ez a blog nem a politikarol szol. Sem a rasszizmusrol, sem az aktualis hirekrol. De az aktualis hirekbol muszaj egyet ide tennem.Ami erdekes ebben a musorban az, hogy megmutatja, rasszizmus mindenutt jelen van. De van ahol az emberek felhaborodnak rajta es van, ahol tamogatjak. Teljesen…..
Hosszu ido ota nem irtam ide. Gondolom, mert a melon kivul nem tortenik velem semmi.De most a nagy rohanas kozben megalltam egy kicsit es foztem egy teat. Es ismet megtalaltam a vilag legjobb teajat. (Ez mar kb a negyedik alkalom, hogy valamelyik teat a legjobbnak titulalok. Ha valami ezt is tetezi…..
Sziszo egy kis meló: 2009.10.05 23:26:00
Kedves Kollégák, kedves Süncsoport! Ma elmentem Tardosra az Árva Gabival meg a Jakyval és a Dudival lebeszélni egy fellépésüket. Az eksön november 7-én lenne (szombat) Tadoson a Focipálya melletti szórakozó helyen, melynek neve Sasfészek. Olcsó italárakkal, és kellemes kis…..
Ha szekrenytakaritas kozben megtalalod az utoljara vett 12 darabos ovszer dobozat, benne 6 darab ovszerrel, melynek egy honapon belul lejar a szavatossaga, akkor bizony van mit bepotolnod...
 Kompromisszum. Pozitiv vagy negativ dolog?Az egesz elet kompromisszum kotesekrol szol. Kompromisszumokrol, es megalkuvasokrol. A sajat es masok nyugalma erdekeben hihetetlen kompromisszumkotesekre vagyunk kepesek. Csak azert kogy elkeruljuk a konfrontalodast csondben maradunk es hagyjuk,…..
mestahh Olvasás 2009.08.05 15:55:25
Tegnap vettem egy gyorsolvasásos könyvet. Egyelőre szkeptikus vagyok, de megírom, ha elértem valami eredményt. Mindenesetre most megcsináltam egy tesztet az www.olvasas.atw.hu/ oldalon. A három teszt átlageredménye szerint 31 betűt olvasok másodpercenként és 80%-os a szövegértés az…..
Ágica Szép, Okos, Ügyes... 4 Ev 2009.07.24 02:40:57
Ma van negy eve, hogy kijottem Londonba. Most egy osszegzo bejegyzest kene irni, de nem fogok.Na jo, teny, hogy az ilyen "evfordulok" mindig elgondolkoztatnak, de most nincs idom ezen agyalni. Akkor mar meg is van az elso dolog, amiben valtoztam. Sokkal fontosabb a munkam, mint a sajat…..
ShiningG 2009.07.25 02:42:51
@ZombieKatie: A regi Agica felnott. Es unalmas, komoly uzletasszony lett. Vagy legalabbis egy munkamanias, rendes eletet nem elo, felelossegteljes felnott.
ShiningG 2009.07.25 19:34:00
@ZombieKatie: Igen, de annyira nem gaz am. Csak mas.
Szabadnapom van.Azt terveztem, hogy ket teljes napig aktivan semmit fogok tenni. Delig alszok, majd filmeket nezek, es gyumolcssalatat eszek egesz nap.De...Hajnali 9-kor ebredtem a szikrazo napsutere. Kave+cigi, stb...Es azota nem tudok leallni. Tele vagyok energiaval. Uvolt a zene, en meg porgok,…..
Eltunodtem, hogy miert is van az, hogy nem tudok mostanaban blogot irni. Eltuntek volna a fejembol a gondolatok? Vagy egyszeruen csak nincs mondanivalom? Talan hianyzik az a jo oreg „ihlet”?Nem. Egyik sem. Az impulzusok hianyoznak. Nem az, hogy nem tortenik velem semmi, hanem nem hagyom,…..
mestahh Tizenöt 2009.06.23 10:12:30
Elolvastam egy huszonöt tételből álló listát, amin a felnőttség csalhatatlan jelei szerepeltek. Tizenötre azonnal rávágtam, hogy igaz, de volt még, amin vacilláltam. Vagy szar a lista, vagy baj van.1. A cserepes virágaid életben maradnak. 2. A franciaágy körüli kergetõzés…..
Sziszo tesco gazdaságos vörös 2009.06.22 19:48:00
Mivel (gondolom tudjátok) nem természetes szőke vagyok, időnként neki kell állnom a hajfestés procedúrának. Így tettem ma is. Ráadásul nagyon sok a hajam és most már viszonylag elég hosszú is, így egy tubus hajfesték nem elég rá. Kettőt szoktam vásárolni összekeverni, és…..
Van egy mondat, amit ha eloszor hallasz orulsz neki, es lekesit.Ha ezt a monadot masodszor hallod, szomoru vagy ugyan, de meg mindig lelkes, es kuzdesz a celert.De ha ezt a monadot harmadszor hallod, tudod, hogy csak atvernek, es kihasznalnak, es valaszul csak mosolyogsz, majd kozlod, hogy tehettek…..
Sziszo Nah...: 2009.05.24 22:05:00
Amit ezen a hétvégén megfogadtam: -Nem iszom soha többé pénteken! Azért mert: a., szombaton majdnem meghaltam melóba-ennyire még sose! b., mert akkor nagyon nehezen megy szombaton, amikor meg lehetne! -A képeket látva (amiket mindig látok, de most nagyon láttam!) holnaptól maratoni…..
mestahh Hazaa 2009.05.22 21:09:27
Most már sok a jóból. Haza akarok menni, hadd legyek otthon fáradt, hadd egyek mindig csak kolbászt, mert apu csak azt vesz, hadd kelljen rohangálnom a két szülőm között, meg fel Pestre, meg hadd stresszeljek azon, hogy milyen egészségtelen is az, hogy otthon vagyok és a barátaimmal…..
Ágica Szép, Okos, Ügyes... Art 2009.05.13 15:46:17
Erlend Morkhttp://erlendmork.com/..
Ágica Szép, Okos, Ügyes... 2009.05.12 02:32:00
"If you're going through Hell...keep going."                                       …..
Sziszo ... 2009.04.28 19:14:00
Hogy megértsd, mennyit ér 1 év, kérdezd meg a diákot, akinek ismételnie kell. Hogy megértsd, mennyit ér 1 hónap, kérdezd meg az anyát, aki koraszülöttet hozott a világra. Hogy megértsd, mennyit ér 1 hét, kérdezd meg a hetilap szerkesztőjét. Hogy megértsd, mennyit ér 1 óra,…..
Sziszo Kit érdekel?! 2009.04.21 16:51:00
Utálok ebben a személytelenségben dolgozni. Közel egy év után belefásultam ebbe az egészbe. Ha tehetném lépnék, de a mai helyzetben mégis hova? Én csak azt szeretném, ha kicsit törődnének velem. Ha bemegyek reggel és nincs csöppnyi mosoly sem az arcomon, ne a pofavágás menjen,…..
Orommel jelenthetem, nalam is megjelentek az emos kepeket kereso droidok. Hurra! Ez a kep csak most, csak nektek. Na jo, masoknak is egy picit...  ..