Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nünü

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltheti posztban emlegetett megvalósuló plázák egyike a KÖKI Terminál, mely ha minden jól megy, 2011 őszén már meg is nyitja kapuit. Magát az épületet (meg a helyszínt és a lebontott állomást, amelyért szerintem tényleg kár) már többször bemutatta az Urbanista, úgyhogy…..
A vadállat neve Murcielago, azért, mert ha jó kedve van, olyan mozdulatokkal ugrál, mint egy dühös bika, és még a szeme is vörös. Elég vadóc, rettenetesen makacs, önfejű és szeszélyes, tulajdonképpen még jobban, mint egy macska. Általában a kíváncsisága és a gyávasága…..
Sziasztok!   A Kenézy Gyula Kórház általános sebészetén feküdt édesanyám. Sajnos a sebe nem akart gyógyulni, le is szidták, hogy miért nem szól, hogy még mindig vérzik 3 nap eltelte után. Édesanyám megfejtette, hogy talán az évtizedek óta szedett vérhígító az oka, ami…..
Ennek az egészen kicsi nyúlnak az édesanyját nem sokkal kölyke születése után sajnos megette egy kutya. A Northfoto leírása szerint a képeken az látható, amint a nyuszi éppen anyja után sír.Nem tudjuk, hogy ez a megállapítás helytálló-e, mert fogalmunk sincs, hogy néz ki egy…..
 Régi téma, többször szóba került már itt is. A Te, Veled, Neked egyszerűen régimódi, de lehet (szabad, nem muszáj) - használni. Magázó-önöző formában ajánlott. És igen,  tegezésnél általában elég modoros. Kedves Modoros!Nem tudom előfordult-e már a blogon…..
"A neve Szőr Arhtur (th-val, mivel angol nyúlról van szó) a napokban költözött hozzánk, de már teljesen beilleszkedett és, mint azt a képek mutatják, kényelembe helyezte magát. Egy zabagép, szóval a kajás edényét max csak akkor nem tarjta felügyelet alatt, ha épp…..
Rettentő aranyos, pihe-puha fehér nyuszikölykök. Takonypocok szerint "az egyiknek eperlekvár lehet a fülében" :-) ..
Nünü 2010.07.22 17:02:01
@Nyiri: Látogass meg egyszer, felakasztalak a lábadnál fogva, és megnézzük, hogy őszinte lesz-e a mosolyod közben, és hogy tudsz-e úgy ilyen okosakat kommentelni.
Ennél kisebb egereket még nem láttunk. További miniegér fotókat e.beus indafotós oldalán láthat! ..
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Miért is? Hát azért, mert a frufru fiatalít és majdnem mindenkinek jól áll. Ez egy olyan trükk, amivel egy csapásra 5 évet fiatalodhatsz! Ha pimaszul fiatal vagy, akkor viszont olyan bájt kölcsönöz a megjelenésednek, ami ellenállhatatlan. Szerintem mindenkinek ki kell próbálnia,…..
Nünü 2010.06.25 00:29:32
@adam_hun: "extra gáz a fufru..."

@védőanygyal: "FÉRFIAK MIÉRT SZÓLNAK BELE? "

Akkor tessék, itt egy női vélemény is: az frufru általában ultragáz, és rosszul áll a nők nagy többségének. Olyanok lesznek tőle, mint egy pulikutya, vagy oylan lesz, mintha paróka volna rajtad.

Adamnak kb. teljesen igaza van.
Elég gáz, hogy egy férfié volt a legértelmesebb hozzászólás a témában... :)
A hátsó tényleg nem szarozik!..
Tudjuk, tegnap is nyulaztunk, de most Jézus Krisztus subjecttel kaptunk egy levelet, raádásul egy szuperfoltos nyusziról."Ez a nyúl neve. Komolyan. Napi szinten inkább csak Nyunyó. Abszolút szobatiszta, és Ikeás lakásban él. A füle lóg, nagyon szeret rohangálni és rosszalkodni,…..
Nünü 2010.06.01 15:12:23
@Andeee: nagyon jófejek vagytok, hogy hagyjátok szabadon rohangászni ezt a cukor nyulacskát, és nem zárjátok be szűk ketrecbe!

Ha kifogytok a nyuszinak adandó puszikból, és kell egy donor, értesítsetek nyugodtan! :)
Antal küldte nekünk minden kommentár nélkül ezt a nyulat és mi azonnal bele is szerettünk a füleibe. Mármint a nyúl füleibe...
Nünü 2010.06.01 14:11:09
Nem először csinálta már ezt velem, ezért most nyomtam néhány screenshotot, hogy lássátok, mire számíthattok, ha nem vigyáztok: épp a legnagyobb jóindulattal mutogattam Dóra fotóit egy ismerősömnek, amikor valahonnan előbukkant a billentyűzet, és elfoglalta a képernyő…..
Oké, ez így nem annyira meglepő hír, eddig is volt fehér iPhone, de ezúttal az előlap is színváltós lesz az Apple.pro által kiszivárogtatott képek szerint.De nem is ez a lényeg, hanem hogy ezt a képet hozta össze egy Photoshop-bajnok, amivel az Apple új dizájnja masszívan…..
A Tesco húsospultjában dolgozó hölgy talán valami magánjellegű probléma miatt gyűlöli a nőket és csak férfiakat szolgál ki. Vagy valami szintén titokzatos ok miatt egy bizonyos dress code alatt nem hajlandó szóbaállni a vásárlókkal, mert az zsenánt. Esetleg csak potenciális…..
"Szeretettel és nagy örömmel mellékelem egyetlen nyuszim, Lali felvételeit. Eredetileg a macskánknak,Ödönnek akartunk adni egy lufit még évekkel ezelőtt,hátha játszik vele,de őt nem érdekelte, Lali ellenben azóta is minden nap lufizik, csak akkor van baj,ha kifogy a tartalék…..
Nünü 2010.04.26 15:51:15
Deéééédes-Deéééédes-Deéééédes-DEÉÉÉÉDESSSSS!

@nem kéne...: : A tehén se bonyolult állat, könnyen _megfejtem_!
Nemrég mutattuk be Ralphot, a világ legnagyobb nyulát, de a helyzet hamar változott. Most a világ legnagyobb húsvéti tapsifülesével ismertetjük meg kedves olvasóinkat.A képeken látható Darius nevű nyúl 13 hónapos, 129 centi hosszú és 22,2 kiló. Gazdájával, a hatéves…..
"A kolbásztortát evő kutyáról rögtön az jutott eszembe, amikor a nyuszink, Pitypang szilveszterkor ünnepi vacsit kapott, szerencsére meg is van örökítve. Ez mondjuk nem kifejezetten ajándék volt, de nagyon örült neki, tele hassal pedig pihent egy nagyot" - írta nekünk…..
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..
Elwood, a parányi Jack Russell terrier lehet a világ legkisebb kutyája, ha valóban mindössze 9 centi magas, és 15 centi hosszú, ahogy gazdája állítja. Ha a Guinness hitelesítené ezeket az adatokat, Elwood megtörhetné a csivavák és a yorkie-k egyeduralmát ezen a téren. Addig is…..
Előtte meg egy kis bemelegítés. Ahogy ígértem, három blog, az Appleblog, Handrás és a Plastik közös közvetítését olvashatjátok itt, egyesített erővel toljuk a legjobb kontentot. A legjobb közvetítés a kontinensen! iTablet! Ádám pedig itt nyomatja a legfontosabb…..
Nünü 2010.01.28 00:24:53
@Ulkesh: "senkinek nem tűnt fel, hogy az iPad-al az Apple bemutatta a saját hardverplatformját"

Szerintem elég sokaknak feltűnt.
Én már érdeklődve várok egy elemzést erről az új prociról.

És jöjjön már az az új iPhone! Költeni akarom a pénzemet!!!
Belsőség Bunkóbbak a nők? 2010.01.27 06:51:00
  Csak a tendencia szomorít el. Ha tíz sofőr nem enged át, abból nyolc biztosan nő. Vélemények azonos című írásunkról...
Nünü 2010.01.27 16:23:27
@Dex777: Köszi :)))
Nünü 2010.01.28 00:17:04
@dr.oid: "Tegye a szívére a kezét az aki találkozott már 100%-ig következetes nővel."

Tegye Jessica Alba szívére a kezét, aki találkozott már 100%-ig következetes emberi lénnyel. Bármely nemből.

"A nőknek teljesen másként jár az agya mint a férfiaknak"

Minden embernek másként jár az agya, mint egy tetszőlegesen kiválasztott másik embernek. Más szempontból meg ugyanúgy jár az agya. Nem kéne élezni ezt a nemi kérdést, az egész csak általánosítás.
Annyi igaz belőle, hogy a nők többsége hülye. Ebben hasonlítanak a férfiakra, akiknek szintén hülye a többségük.
Volt már itt részlet a Night of the Lepus című halhatatlan alkotásból, ahol 3 méteres vérnyuszik támadnak az emberekre. Egy kis videomontázs ebből a filmből, ez garantáltan feldobja a napodat. Egyébként a kamionos nem úgy sikoltozik mint egy nő? ..