Regisztráció Blogot indítok
Adatok
itschykhatschy

6 bejegyzést írt és 526 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak dolgok, amik egyszerűen elfogadhatatlanok, például az, hogy vannak országok, ahol globális szolgáltatások elérhetetlenek. Ahhoz hasonló ez a helyzet, mint amikor a lemezkiadók meghatározzák, hogy egy videóklipet honnan lehet megnézni, aztán csodálkoznak, hogy belefulladnak az…..
Miután pár napja sikeresen upgradeltem (nem hivatalos flash) a Samsung Spicámat Android 1.5-ről Android 2.1-re, örömömben összedobtam egy rövid howto-t, amit reményeim szerint a laikusok is megértenek. Mielőtt bárki is bárki is nekifogna jelzem, hogy függő és/vagy custom flasht…..
Ma jött szembe az örömteli hír, hogy a Twitter saját klienssel állt elő Androidos készülékekhez. Nem tudom, hogy mióta elérhető, de jól használhatió (jobb, mint a Seesmic), és egy köztes láncszemet mindenképpen kiiktat. Kipróbáltam már sok mashup-ot, ami a Twitter API-ra…..
A Skype-ban az a jó, hogy szinte minden platformon elfut. A jelek szerint az eBay Inc is számol az Android-boommal. Jó hír, hogy a Skype elérhető Androidos okostelefonokra is. A rossz hír az, hogy csak az amerikai Verizon Wireless-es előfizetőinek. A Skype nem is látszik Android…..
Este felhegesztettem az EEE PC-mre az Androidot. Gondoltam összerakok egy kicsi buta gépet, amely leginkább egy telefonhoz hasonlít. Két változatot is kipróbáltam, de az egyik rosszabb volt, mint a másik. Pedig elvileg mindkettő barátja a kézikészüléknek. A cél az, hogy ne csak…..
Sokan írtak már a német WePadról, de én sem mehetek el mellette. A WePad nem titkolt célja, hogy az iPadnak versenytársa legyen. Eléggé hasonlít egymásra a két készülék tudásban, méretben, és árban is. Viszont a WePadon WeOS (Linux) van, amely támogatja az Androidos és Adobe…..
Ma vettem egy Samsung Galaxy Spica-t (GT-i5700), amely Android 1.5-össel érkezett. Alig vártam, hogy bekapcsoljam. A bekapcsolás után egyszerűen nem bírtam letenni, és ez az Android Market szempontjából hibának bizonyult. Hiába próbáltam ugyanis bármilyen beállítással letölteni…..
 A Mozilla mai blogbejegyzése szerint nem sokára elérhető lesz egy olyan frissítés a Firefox böngészőhöz, amely megakadályozza a felhasználók böngészési előzményeinek visszanyerését a már meglátogatott linkek eltérő megjelenése alapján. A sokat tárgyalt módszer…..
Subba Google Earth: Error Háza 2010.04.08 08:30:00
Úgy látszik az amerikaiak annyira be vannak szarva a TERRORtól, hogy még a Terror Háza egyik Terror feliratából is kifotosoppolták a T betűt. (Köszi Lil' Bear!)..
Miért iszik az ember pálinkát? Hogy berúgjon. Miért zuhanyozik? Hogy lemenjen róla a kosz. És miért olvas Debreczeni Józsefet? Hogy jót mulasson egy sértett pulykakakast formázó szerző Orbán Viktor-hisztériáján. Kedvenc politikai pulykánk ezúttal sajnos csalódást okoz, mert…..
itschykhatschy 2010.04.06 16:04:09
Jó tudni, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál már akkora spórolás folyik, hogy 60 naponta egyszerre küldik szét a teljesen azonos tartalmú formaválaszokat. Naiv internetező hűségszerződéses előfizetésének eladásának körülményeiről érdeklődött, de 2 hónappal később…..
itschykhatschy 2010.04.06 15:13:34
A múltkor ugye annál a dilemmánál tartottunk, hogy melyik helyzetmegosztó alkalmazás is lesz a befutó, vagyis melyiket érdemes használni. Röviden: szerintem a Foursquare-nek áll a zászló, oda gyűlik a felhasználói tömeg, miközben a Gowalla interfésze, dizájnja és…..
A "Húsvét Backdoor Bajnoka" címet az az ismeretlen kommunikációs szakember nyerte, aki megtervezett és legyártott egy rakás plakátot, elvitte őket a Váckisújfalu és Őrbottyány közötti útra, minden szeméthalom mellé gondosan levert egy karót, amire rátűzött egy…..
itschykhatschy 2010.04.06 14:08:28
Reméljük a mocskosul nyomulós Reader's Digest stílust már messziről felismerte mindenki, de ha mégsem, a második bekezdés nem hagy kétséget: a Paprika Magazint a klasszikus ráerőltetős módszerrel próbálja eladni a kiadója. Az alábbi levelet kaptuk egy váratlanul érkező magazin…..
Az MSZP, a Fidesz és a Jobbik delegáltjai úgy döntöttek, hogy az MDF nem indíthat budapesti listát. Ez választási matekra lefordítva annyit jelent, hogy ha jogerőre emelkedik a döntés, az MDF-nek a mostani 5 és fél helyett 6 és 7 százalék közti eredményt kéne elérnie a…..
itschykhatschy 2010.03.24 23:13:03
@Peppone Botazzi elvtárs: Győzike Párt, Kiszel Unió :DDD
VENDÉGPOSZT. Kósa András, a Hírszerző rovatvezetőjének írása. Igazából nem nagy ügy az egész, mondhatni gyakori a magyar médiában: ha nem akarunk dolgozni, nincs kedvünk/időnk utánajárni valaminek, kellemetlen telefonbeszélgetéseket folytatni politikusokkal, odakenünk…..
Pompás, a Homár ollója hegyére illő sztori H. Éváé és G. Zoltáné, bár ők talán nem röhögnek rajta annyira szívből. Az Elmü olyan abszurd váddal illeti olvasóinkat, amilyet direkt se lehetne kitalálni. Éváék bejelentést tettek az ELMÜ-nél, hogy a villanyórájuk túl sokat…..
itschykhatschy 2010.03.12 23:31:14
Bajban a szocialista párt afrikai platformja!Nem a Homár-olvasók elleni bűncselekmények, hanem különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt kérdezték ki pénteken Fürst Györgyöt a Központi Nyomozó Főügyészségen. Tehát még a terézvárosi, MSZP-s…..
A Homár sem érti, miért kell a törvényben előírt 15 munkanapot várni egy hivatalos email válaszára. Nincs egy darab alkalmazott, aki ügyfélkapcsolattal foglalkozik? Erzsi szerint már az is öröm, ha egyáltalán reagálnak: Meg tudja valaki mondani, hogy az elektronikus levelekre…..
itschykhatschy 2010.03.10 12:20:47
@Eric_Cartman: Ki az a Dezső? A Polgármester, a Jenő álnéven?
Miigeii a kortárs spamtrendekből arra enged következtetni, idén talán végeszakad Nigéria kéretlen országimázsrombolásának. Helyette Elefántcsontpart és Jézus van: "Tudom, hogy én leszek a mellkasban az Úr." Fordítógépes Biblia már volt? Kedves Krisztusban, e-mail,…..
Ádám lábán kis híján szétesett a munkavédelmi bakancs, mindössze 2 hónap hordás után. A strapabíró, nagy igénybevételre gyártott cipőt viszont hiába vitte vissza a boltba, a gyártó 3 hónap vizsgálódás után megállapította, hogy a hibát a klasszikus nem rendeltetésszerű…..
Régen volt debil árleszállítás hipermarketből plusz bearanyozta a délelőttünket a "minigumó" szó, így habozás nélkül a közönség elé tárjuk ezt a kivételesen kedvező ajkai akciót, beküldte Benedek, köszönjük szépen...
Onlinemarketing blog Durrbele! 2010.02.23 00:28:52
A marketing tervezés alapja, hogy olyan eszközöket használunk, amelyek az üzleti céljaink eléréséhez kellően hatékonyak. Vagyis eldöntjük, mi a célunk, kiválasztjuk a célcsoportunk, tervezünk egy stratégiát - és ezekhez fogjuk kiválasztani az eszközöket. Ha nem így…..
itschykhatschy 2010.02.24 12:39:48
+1
Vladimir 9 éves fiának vette meg ezt a fenti Révai lexikont CD-n, de túl sokat nem tudott kezdeni vele. A telepítést nem tudta befejezni, mivel a gyártó/forgalmazó cég elérhetetlen és sem online, sem sms-ben, sem pedig telefonon nem lehet aktiválni a szükséges kódot. Ha az összes…..
Sajátos megoldást választott fizetős ügyfelei elriasztására a legnagyobb ingatlanhirdetési oldal. Az Ingatlan.com az összes meghirdetett lakás első fotója helyére beszúrt egy animált reklámot, amit Ágnes szerint írásos felszólításra sem hajlandóak eltávolítani:Az…..