Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sbarrett

1 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 Jóban rosszban című szappanoperájából kiírtak egy karaktert, bizonyos Tamás atyát, aki egy szőke nőcske iránt érzett szerelme és a cölibátus között vívódott hosszasan. A nézőknek azonban nem tetszett az írók húzása, ők nem azt szerették volna, hogy a papot villám…..
sbarrett 2012.06.03 17:20:17
sbarrett 2012.06.03 17:21:25
Én kérek elnézést a címbéli poénkodásért, ígérem, többet nem csinálok ilyet! (ujjak keresztben a hátam mögött) Jóidő ide, jóidő oda, itt van, tudodmi, aztán meg jön a tudjukmi, ki ne mondd, nehogy elmúljon a mostani jóságidőjárás! Hangolódjunk szép lassan az…..
IDDQD Heti retro: Aztec Challenge 2011.09.16 13:45:00
Kevés olyan aljas játék született C64-re, mint a legutóbbi szavazás nyertese, az Aztec Challenge. Ez a program nem is játék, hanem válogatott kínzások sorozata. Ha a játékos bírja a gyűrődést a dárdák között, egyszer csak zuhanó kövek közé kerül. Ha azt is túléli,…..
Több tízezer embert várnak arra a demonstrációra, amelyet szeptember 18-án tartanak a budapesti Műegyetem rakparton a Zöld Pardon megmentéséért. A tüntetésen a magyar könnyűzenei élet szereplői is színpadra lépnek, hogy tiltakozzanak a szórakozóhely bezárása ellen. A…..
Évek óta kering az a pletyka, hogy Tupac Shakur egykori zenésztársai a legendás rapper halála után annak hamvaival töltötték meg a spanglit és frankón elszívták a kollégát jó nagy röhögés közepette, mára a pletykából tény lett: elszívták. Az infót először a Vlad TV-nek…..
sbarrett 2011.08.30 12:01:00
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
sbarrett 2011.08.26 22:03:48
Ossian (www.youtube.com/watch?v=nr6XJOhy7Bo), Fejbőr (www.youtube.com/watch?v=Q3uRDjhq-TU) fellépett? Mert akkor megérte volna a belépő. :)
Ami az MTV-nek és kilencmillió amerikainak a Jersey Shore, az nekünk az Aranypart, a Viasat3 legújabb reality műsora, amiben kilenc csaj meg pasi költözik be a siófoki villába, és iszik, bulizik, dug, veszekszik, melózik és csinál magából (vélhetően) tiszta hülyét egy hónapon…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
sbarrett 2011.08.13 19:32:41
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Meló után üsse ki magát! És reggelre menjen ki belőle. Közbe, előtte ne igyon. Ha egy jól fizető állásom lenne, lehet, hogy saját szórakoztatásomra én is ezt az életformát választanám. De így, hogy kevés jövedelmem van, nem tehetem meg hogy rendszeresen igyak... :( Rendszeres köptetőfogyasztásra sincs most nagyon keretem, inkább krehácsolok szárazon a melóhelyen.
Albert gazda Bor a Szigeten 2011.08.12 09:40:00
A Sziget fesztivál az egyik legklasszabb dolog, amit a magyar emberek az elmúlt húsz évben összehoztak. Kétezer környékén volt egy hullámvölgyem, úgy éreztem, mindenki ott van, aki nem számít, emiatt vagy kétszer kihagytam, de csakhamar visszanyertem a lelki egyensúlyomat. Minden…..
sbarrett 2011.08.12 14:28:19
Tankolja csuklós buszát, hogy még életében átvehesse az iPad-et! Vagy tankoljon, ahogy eddig, és elégedjen meg egy reklámbögrével. Mai cikkünk blogposztja...
Drasztikus mértékben csökkenteni kellene az idősebb emberek számára még biztonságosnak tartott alkoholmennyiséget. A brit Királyi Pszichiátriai Társaság jelentése szerint a 65 éven felülieknek legfeljebb napi másfél egységnyi alkoholt lenne szabad fogyasztaniuk. Ez körülbelül…..
sbarrett 2011.08.03 18:57:42
Ki volt a 20. század legkegyetlenebb diktátora? A következő infografika áldozataik számának sorrendjében vonultatja fel őket.Nagyításért kattints a képre!..
Ha van hír, amin nem kellene meglepődnünk, mégis megdöbbenünk rajta az az, hogy Amy Winehouse 27 évesen drogtúladagolásban meghalt. Olyan ez, mintha egy valóságshow-ba direkt választottak volna be egy alkoholista, drogos junkie-t, aki majd szépen, élő adásban lövi túl magát.…..
Szégyen és gyalázat! A múltkori megtévesztő infografika után a szörnyű valóság a Galluptól, hogy fiataljaink (15-24) Európában utolsó helyen végeztek a füvezők listáján. Magyarul nálunk szívnak a legkevesebben: A felmérésből kiderült, hogy a cseh fiatalok 24 százaléka…..
sbarrett 2011.07.14 10:50:08
@ebedli: Még bedobhattál volna egy olyat is ráadásként, hogy a Jobbik és a KDNP között vacillálsz, ami a politikai nézeteidet illeti. Még hatásosabb lett volna a "vallomásod"! :D
sbarrett 2011.07.14 11:04:35
@sbarrett: @sbarrett helyett @ebedli
Egészen furcsa jóslatot olvashtunk a nem is távoli jövőről az Inteltől. A cég alelnöke, Rama Skukla szerint ugyanis tíz éven belül el fog tűnni a laptop és a netbook - eddig ugye ismerős, de most kapaszkodjunk, a tablet is. És mi lesz helyette, tesszük fel a helyénvaló kérdést.…..
Az utóbbi napokban sok kritika érte Orbán Viktort Ven Csia-pao kínai kormányfő látogatása miatt. Állandó szakértőnk, vezető publicistánk véleményét kérdeztük a kínai-magyar viszonyról. HírCsárda: Akkor kezdhetjük az interjút? Pista bá: Azt hittem, a múltkorit jössz…..
Valamit tennie kellett az iWiW-nek, ez kétségtelen. Olyan mértékben húz el mellette a Facebook és a piac, hogy azt nem volt szabad szó nélkül hagyni. Mert az iWiW-et túlzás nélkül mindenki temeti. Egész egyszerűen nem találok olyan véleményt, ami akár csak egy kis esélyt is adna…..
Egy éves szünet után újra napirendre került Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer létrehozása. Az előző ciklusban eltervezett és Bubi névre keresztelt ezer kerékpáros dokkolóhálózatról döntött közgyűlés. Szinte egy időben a budapesti döntéssel Montrealban közben…..
Kontár Komlókutató Borsodi Búza 2011.05.24 22:09:00
magyar szűretlen világos búzasör Blogunk ma újabb rendkívüli megtiszteltetésben részesítheti magát: mindenkit megelőzve írhatunk kritikát az ország első kukoricagrízes búzasöréről. Amikor egy bő héttel ezelőtt elsőként írta be tisztelt kommentelőnk, hogy a Borsodi…..
Kocsmablog Zöld Sas söröző 2011.06.11 21:40:00
Helyszín: 1074 Bp., Rottenbiller u 4/B. Látogatás: 2011. május 19. 15:25-16:25 Bezárt, megszűnt!  > Az ország legsikeresebb klubjának szintjén áll egy sarki kocsma, mely próbál a gödörből kilábalni, de nem eléggé. Adatlap Elérhetőség: +36 70 247 7356 Web:…..
sbarrett 2011.06.12 14:42:58
@Brigád: Mindegy, a két kerület határán van kb., nem éri meg ezen szőrözni. Egyébként a Keletinél a Baross Söröző-Étterem is fradista hely! :)
A nyolcvanas évek szelleme kísért a kerékpárok felszereltségét előíró rendeletben, ami alapján simán büntet a rendőr is. Legutóbb egy hegyikerékpáros versenyzőt bírságoltak meg, pedig neki aztán tudnia kéne. De mit is? ..
olasz ale Noha a KK következetesen ignorálja a tényt - legalábbis a blog felületén -, Olaszország is egyike a kézműves sörfőzés újabb kori fellegvárainak. Ez persze nem véletlen, a különleges minőségű és típusú sörök kultusza rendre olyan helyeken fejlődik ki, ahol…..
Becsületére legyen mondva a Google-nek, hogy gyorsan kapcsolnak, ripsz-ropsz feltették a térképükre a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret. Hogy miért pont a Keleti Pu. mellé? Valószínűleg ott volt hely, miután levették innen a Vidámparkot. Legalábbis - napra pontosan egy évvel…..