Regisztráció Blogot indítok
Adatok
péterlovag (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hm, kicsit freitamásosabb lett volna, ha átszámolom forintba, de sebaj. Pár napja azt találgattuk, vajon mit fog hirdetni az EA az aranyáron megvett fél percében a Super Bowl negyedik negyedében. Tegnap hajnalban aztán kiderült, hogy jó volt a tippünk: azért fizették ki a három…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
péterlovag (törölt) 2010.01.31 19:19:54
Kedves Mindenki, akik eddig türelemmel kivárták, hogy írjak végre! Kicsit sűrű volt az elmúlt két hét, de - remélem! - vége jó, minden jó. Eladtuk a házat, így a falusi mese itt és most véget ér. A történet eléggé jó példázza, hogy a világon minden mindennel összefügg,…..
Tegnap este azt tervezgettem, hogy ma milyen jókedvű, boldog bejegyzést fogok írni, de legkésőbb holnap. Ehhez képest most nagyon szomorú vagyok. Túlálmodoztam magam, és jól pofára estem. Az történt, hogy szombaton volt itt két lány, akiket az életmódtáborban ismertem meg.…..
péterlovag (törölt) 2009.08.21 08:09:15
Kissé elszabadultak az indulatok a kmk-n, a szívem csücske blogon, erről ez a bejegyzés is tanúskodik. Igyekszem nem a szívemre venni, de muszáj némi személyes kommentárt hozzáfűznöm, amivel viszont nem szeretném azt a blogot terhelni, így itt kap helyet. Mint már többször…..
péterlovag (törölt) 2009.08.18 09:46:32
Az van, hogy nem tudok mit írni. Foglalkoztat egy csomó minden, kezdve a roma-gyilkosságok feltételezett elkövetőinek profiljával, az azzal kapcsolatos, egyre-másra hangoztatott előítéletekkel, aztán folytatva azzal, hogy az egyik kedvenc "gyerekes" blogom, a Kicsi Malac…..
péterlovag (törölt) 2009.08.13 08:39:46
Ismeritek ezt a képet? Elég régi már, de én mindig rácsodálkozom (az eredti forrás a képre kattintva érhető el). A kérdés, hogy merre forog a hölgy: Nos, az óramutató járásával egyezően vagy azzal ellentétesen? ..
péterlovag (törölt) 2009.08.05 09:01:04
Mai mese a falusi életről Krízis 2009.07.27 15:00:00
Pszichológusként kifejezetten imádom a krízishelyzeteket (na, átélni már nem annyira, de általában meg szoktam benne találni a pozitívumot). Az emberi élethez teljesen hozzátartozik, hogy időről időre alkalmazkodni kell a megváltozott körülményekhez, ilyenkor éljük át ezt a…..
Csírájában el kellett fojtanom feltámadt természetfotósi ambícióimat. A múltkor bizony arra gondoltam, hogy majd ha hazaérek, lefotózom szép sorban, ahogy madár-mama üldögél, aztán a kikelt fiókákat, majd a szárnypróbálgatást, végül a távozást. Csak épp nem számoltam…..
péterlovag (törölt) 2009.06.15 21:00:18
Mai mese a falusi életről Esély? 2009.05.26 14:11:00
Megindult a kis fejemben a vezérhangya. Először elolvastam ezt, aztán az onnan linkelt rendeletet is. Egyáltalán nem értek a jogszabályszövegek értelmezéséhez, sőt, általában nem fogom fel, hogy miről is szólnak, mert a jogászi bikkfanyelv nekem kínai. De mintha ez azt jelentené,…..
péterlovag (törölt) 2009.05.26 17:59:26
Amikor ismeretlen ismerősök megtudják, hogy mi a foglalkozásom, két kérdés szokott rögtön felmerülni (na jó, három, de az "és nem félsz a bűközőktől"-t most talán hagyjuk ki, mert egy szóval megválaszolható: nem). Elsőként általában az, hogy "és mondd…..
Mai mese a falusi életről Nát-ha 2009.04.28 08:05:00
Tessenek nekem megbocsátani, a blog nem halt meg, csak pillanatnyilag az éjszakáimat más foglalja el írás helyett. Ember és Dóra után sikerült Orsolyának is megfáznia, márpedig koránál fogva ő ezt sokkal nehezebben viseli. Éjszaka kb. harminc percenként felébred, és ha nem vagyok…..
péterlovag (törölt) 2009.04.28 19:45:06
Bár a falusi élethez nem sok köze van, de mivel a munkámról imádok beszélni, nem maradhat ki a blogból ez sem :-). Először is szeretném tisztázni, hogy aki az amerikai filmekből látott börtönre asszociál, az nagyon messze jár a valós magyarországi képtől. Itt egészen másként…..