Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pedja

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszokhattátok tőlünk, hogy próbálunk minden jeles évfordulóra odafigyelni, legyen az egy ikonikus film, vagy egy színész születésnapja. Igazából szeretek utánaolvasni ezeknek az évfordulóknak, és főként azért, mert ilyenkor egy cseppnyi történelem is megelevenedik a szemem előtt. A mai nap pedig…..
Kovács úr negyven évvel ezelőtt vett egy Bogarat, aztán nemrégiben egy Golfot. Nem nagy szó, mindenki ismeri a sztorit a reklámból. De persze Volkswagenekkel és volkswagenesekkel gyakran megtörténik az ilyesmi, toyotásokkal, lexusosokkal pedig a statisztikák szerint még sűrűbben.…..
pedja 2009.01.01 20:46:14
Egy kis kórkép:
index.hu/franko/skoda/
Régi szép idők,mikor a tanulókocsin (120GLS CWZ-744) az oktatópedál rudazata és a kuplungpedál közé szorult a lábfejem, elsőként a lámpánál a sorban, vagy a "5 SPEED"-nek hála minden 5ös kapcsoláskor a terpeszkedő oktató bal térdkalácsa reccsent:-).Pláne akkor szipogott skodri orra a levegőben, amiko a 140kgos vizsgáztató beült hátra.én meg rimánkodtam,nehogy az emelkedőn indulást húzzam a rutinvizsgán (1993)-mondjuk az tényleg nem egy kenyérszervó fíling volt..Mondjuk a forgalmivizsgát is egy kereszteződésbe betolatással kellett anno kezdeni, mert az előttem végző 160centis hölgy egy hóbuckánál állt meg pont (dec. 18)...Én meg próbáltam jó tanonc módjára beállítani tükröt-ülést az 190es magaságamhoz, persze kicsit akadozott a sín, a vizsgabiztos hamar megunta a fém-fém surlódást, so a nem rút bakelitkormány majd a mellkasomba állt..
Fehér 120L, mint első autó, amit hajthattam, de azokat a téli indulásokat sosem felejtem..Most meg várom a felvarrt Octaviát smaragdzöld színben, mint a Messiást.

Skodálatos újévet minden rajongónak!