Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richard Brinsley

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többször előfordult már a közösségi oldalon történt beírás miatt, hogy az illető posztolónak kellemetlensége támadt a véleménye miatt a mindennapi életben. Személyes meglátását nem helyeselték, véleményét nem fogadták el, beperelték, trollok anyázták, figyelmeztették a…..
Naked A szadista 2013.03.08 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
Úgy tűnik, nem csak a bankok álltak át az éjszakai smsezésre. Már a Telenor is a hajnali 2-4 közötti időszakot látja a legmegfelelőbbnek értesíteni a felhasználókat, pl a digitális számla letölthetőségéről: UPDATE 09/10: Emailben kell kérni az értesítést, akkor nem…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Ekkora hülye nincs! - mondhatja bárki és jogosan.A helyzet az hogy van ekkora hülye, én vagyok az és szerintem nem egyedül.A sztorimat azért mondom el, hogy tanuljon belőle, aki hasonló helyzetbe kerül, bár attól tartok, ha másnak ugyanúgy leszáll a vér az agyából a farkába mint…..
„Megalázva érzi magát? Miért, mit kellett volna csinálnom, hagyni tovább a kis játékukat? Vidéken ilyesmiért vasvilla jár mindkét félnek” – néha egy meglesett SMS csúnyán lebuktathatja életed párját. Levélírónk rajtakapta a feleségét a haverjával. Azt javasolja a barátnak, hogy ne kerüljön többet a…..
Petra levelében édesapjának elvesztéséről mesél. Háziorvosa későn vette észre, hogy nem megfázást kellene kezelni mindenféle köptetőkkel és nem küldte időben röntgenre, fül-orr gégészetre.     Tisztelt Praxis blog Legtöbbször kórházakról esik szó itt a…..
És igen! És megvan! Nemrég már írtunk arról, hogy mi is nagyon szeretnénk BKV HR igazgató lenni, sőt, ha egy kedves olvasónk nyeri el a pozíciót, annak is nagyon fogunk örülni, de a pályázati anyag akkor még nem volt kész. Egészen mostanáig, amikor is a HVG hetilapban a BKV…..
Amikor terhes voltam, a volt pasim összeállt egy 18 éves csitrivel (aki persze megcsalta és otthagyta másért). Én erről mit sem sejtettem, 7 hónapos terhesen mondta el nekem, hogy "megismerkedett valakivel" (már rég ismerték egymást, úgyhogy még ekkor sem tudott őszinte…..
Richard Brinsley 2009.08.09 15:41:25
@Zus: Én is egyetértek Veled! Egyrugóra jár...:)
Hány éves vagy? :-))
Richard Brinsley 2009.08.10 11:53:20
@Kytia: Vicces amit írtál, tényleg egy jó paródia! De a lényeg, amit ki akartam hozni a dologból, hogy szeretnek a nők rosszfiúkat választani, mert a jó az hamar unalmasnak tűnik nekik... ezt mondom én, a közepes farkú, nem szegény-nem gazdag, és ritkán bunkó, ritkán farokvezérelt happy:))
autózz! Traffipax márpedig kell! 2009.08.09 12:29:00
Nevada korábban sokáig dolgozott baleseti helyszínelőként és sokmindent látott, amit valószínűleg egyikünk sem nagyon szeretne nap mint nap nézegetni. Érthető, hogy azon háborodott fel, hogy a halálos baleseteket okozó gyorshajtók helyett a kommentelők többsége a sebességmérő…..
Nem csak olyan nagydarab rövidhajúak vezetnek autót, mint akiről egy nem olyan régi posztunk is szólt. Namnit nem volt ilyen szerencsés, a másik végletet fogta ki, aki a bocsánatkérése ellenére sem hatódott meg és fizikai erővel próbálta bizonyítani az igazát. Csatlakoznék…..
Vademberre rádudálni veszélyes dolog, ezt Gábor is megtapasztalhatta a napokban, amikor a sors egy amolyan igazi gyűrött tarkójú, szétvarrt tirpákkal hozta őt össze. Most már ő is megtanulta, hogy beszállás után be kell zárni az ajtókat. Így egyrészt nehezebb onnan bármit…..
Megcsaltalak Pocsék az ágyban 2009.06.06 09:45:00
El kell ítélni azt a nőt, aki azért keres magának "kalandokat", mert a férjétől nem kapja meg azt az ágyban, amire vágyik?Férjnél vagyok 7 éve, a párom a mai napig mondja, megcsókolná a lábam nyomát is. Nagyon szeret, mindegy hogy nézek ki, ha zsíros a hajam, vagy…..
Richard Brinsley 2009.06.06 13:41:35
@Domesticdragon: "Nem sírva kell könyörögni,mert az nem használ rá kell őt vezetni!Azért vagyunk nők!" Sok nőnek fingja sincs a kapcsolatokról, a sexről, így nem tud rávezetni. Ez mo-n társadalmi betegségek egyike, nincs sex kultúránk, nem beszélgethetünk róla: az apa anya, felvilágosítása annyi, hogy sex méhecske, gyerek, használj gumit. Ahhoz, hogy valaki jó szerető legyen, beszélni, tapasztalni, kipróbálni idegen dolgokat, fantáziálni, nézni, hallani, látni kell. Nem utolsó sorban akár még iskolában is lehetne egy alap oktatás a sexről. Mert boldog kapcsolat nincs jó sex nélkül. Magyarország az egyik európai ország ami vezet a válások tekintetében, és pont mi vagyunk az az ország ahol a sexről nem lehetett beszélni sokáig, ill nem mernek a mai napig az emberek zöme. nem kell meszire menni, prága, 3 szintes sex múzeum várja a látogatókat. Voltam bécsben egy xxx boltban, anyuka ment babakocsival, férj várta kint az ajtó előtt, ő beugrott ezért azért, és az utcán öreg nénik nem forgolódtak, hogy nézd a beteg emberek hova mennek gondolatokkal.
Itt magyarországon bemész a kőrúton valamelyik elbaszott boltba, ahol drágán szar minőséget kapsz, és amikor kilépsz a boltból úgy néznek rád mint egy gyilkosra... szóval lehetne ezt még ecsetelni...
Richard Brinsley 2009.06.06 14:06:37
@Kevanar: Lehet, de ki az a majom aki otthon unatkozik ilyen szép időben, hogy szakadjon le az ég, 2 hete nem tudok napozni! szóval, ha kitaláció is akkor is segít azoknak akik olvasák a kommenteket, abból tanulhatnak, más véleményéből és tapasztalatából. És így ha mindenki aki elolvassa tud másnak segíteni aki megint másnak, szép lassan ebben az országban is kultúr lények élnek majd... adná az ég!
Richard Brinsley 2009.06.06 14:09:51
@kaska: jah...én is a gép előtt ülök..:) bár eredetileg hírekért jöttem az indexre, de megláttam ezt a felháborító témát:)
Megcsaltalak Nem számítok neki 2009.06.04 06:13:00
A. leveleKövetkezik, akit a férje csalt meg, de nem tud tőle elszakadni, hiszen két gyermekük van, akik imádják az apjukat.Sziasztok!Tudnátok Nekem segíteni? Összezavarodtam. . .Engem is megcsalt a férjem, most derült ki januárban a 2. 3 év alatt. 8 éve vagyunk együtt.Először 3…..
Richard Brinsley 2009.06.04 22:19:17
Kedves Posztíró!
Helyzeted szerintem nem reménytelen... sőt... velem is már megtörtént mindenféle, engem is csaltak meg többször, de én is csaltammár meg, és volt hűséges kapcsolatom is mind két félről. Tehát valószínűsíthetem, hogy mind ketten hibásak vagytok, mert a kommunikációtok rossz, ezt fejleszten kéne, és többször őszintén beszélgetni. Ha olyan őszintén tudtok beszélgetni, hogy eltudjátok mondani egymásnak a legbizarrabb belső titkaitokat, akkor működhet a kapcsolat. 2. az ember alapvetően nem monogám, ez egy társadalmi elvárás, de sok kapcsolat az unalmas fásultságba megy tönkre. Lehet gondolkodni nyílt kapcsolaton rövid ideig, vagy fel lehet dobni a sexuális életet egy 3. fél bevonásával, tudom sokan most le fognak hurrogni, de felesleges, úgyse jövök vissza erre az oldalra, hogy ezt megtudjam. sok ismerősöm néha így úgy feldobja az együttléteket, és itt jön a lényeg, szerintem a kapcsolat 70%-ban a sexen múlik, most gondolj bele, hogy neked a sexuális életed kielégítő e, ha igen, akkor a férjednek nem az, és erre mérget vehetsz, ha neked sem az akkor mind kettőtöknek nem kielégítő. Álltalában a férfiak rendelkeznek extrém vágyakkal és fantáziákkal, ha ezekben nem vagy partner akkor egy idő után, amikor már nem bír magával keres olyan partnert akivel ki tudja magát élni. Írtad a plussz sújt, igen..igen.. nem bűn, de ha legalább a szándék sincs meg benned, hogy tegyél ellene, amit a tudtára hozol akkor az nem jó. Ugyanis egy férfi mindig szép sexy karbantartott nőről álmodik. még nem láttam olyan férfit aki nagyseggű, szörös hónaljú tornacipős csajra bukna. légy igényes, tegyél magadért, ne érte, magadért, de cserébe legyenek neked is elvárásaid amihez ragaszkodjál. Ez olyan mint egy mérleg, ha adok, kapnom is kell, ha kapok adnom is kell. ha nincs egyensúlly: baszhatom. ha a férjed alapból domináns személy a hétköznapokban a személyisége akkor otthon, vagy a hálószobában pont ellenkezőleg neked kell annak lenned, ha viszont nem egy határozott vezető típus, akkor viszont otthon kell annak lennie, amit mindenkiből ki lehet hozni. Ezt azért tartom fontosnak, mert az emberben lévő kettősség, ami mindenkiben van más/más arányban, azt is egyensúlyban kell tartani...
igazából bármit tehetsz, csak azt ne tedd, hogy nemteszel semmit, ebben a helyzetben bármilyen impulzus elindíthat egy folymatot ami megmenti a kapcsolatodat.
A legfontosabb, ne a kommentek alapján cselekedj, csak mérlegelj. Szakemberhez is érdemes fordulni, akár elmehetsz egyedül is, tud segíteni.
Ja igen, és ha valaki nem ért egyet velem, akkor elnézést, ez csak a személyes tapasztalatom és véleményem, de nekem és környezetemnél működik....
üdv és sok sikert
Autó Néző rutinos blogolvasó, ezért feltűnt neki, hogy egy sportautóba nehezen száll be és ki egy mozgássérült, ezért elkezdte fényképezni a furcsa helyzetet, amikor is megjelent az autó tulajdonosa, akin egy kicsit sem látszott, hogy szenved attól, amiről amúgy papírja is van.…..
Toto minden bizonnyal rendelkezik némi önkritikával is, hisz a címet egy az egyben a nekünk küldött leveléből emeltem át. Azt tudjuk, hogy csúnya vége is lehet annak, amikor két nő kerül egymással szembe, mert olyankor a tündibündi hölgyek pillanatok alatt sárkánnyá tudnak…..