Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mekkmester

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mekkmester 2014.11.06 14:12:28
@lobster thermidor:
Az a baj, hogy elég komoly szövegértelmezési gondjaid vannak. Képtelen vagy a problémát felfogni (kényelmetlen, nulla lábtér, színvonaltalan szolgáltatás, fogyasztók becsapása stb.) de azért ezerrel osztod az eszet. Ha valaki ilyen ostoba mint te, egyszerűen fel sem ismeri mi az oka a panasznak, az inkább jobb lenne
ha inkább nem irogatna ide semmit.
Tudod: hallgatni arany. Vagy úgyis mondhatnám: ha csendben maradtál volna (talán) okos maradtál volna.
:)
mekkmester 2014.11.11 15:09:30
@lobster thermidor:
Én is adok neked egy tanácsot: ne okoskodjál mert nem vagy okos! És ez még a legkevesebb amit el lehet mondani az agyi képességeidröl.
Az alap majd pedig a kiegészítö okoskodásod többi részére pedig nem is reagálok oly mértékben ostobaságot tartalmaz.
Még hetekkel ezelőtt jártam látogatóban volt kollégáinknál, a mostanság kajában (is) utazó Péter Annánál és Zirig Árpádnál. Ők éppen kakaós mogyorókrém-tesztet csináltak, én is végigkóstoltam a felhozatalt, de engem nem a szakmai érdeklődés, hanem az ebéd utáni…..
Bíró Tibi pár éve Kanadában él, egy Victoria nevű kisvárosban. Az élet igen furcsa arrafelé, saját blogján rendszeresen posztol a megfigyeléseiről. Furcsa? Nem, nem ez a helyes szó... Mondjuk inkább úgy - normális. Egy közlekedési posztot átveszünk tőle mi is, hadd érezzük,…..
Legutóbb ott hagytam abba, hogy a fekvőrendőrökön leér a kipufogó, meg a termosztáttal valami nincs rendben, mert nem melegszik fel a víz – akarommondani hűtőközeg - rendesen. Ez a két probléma határozta meg az elmúlt időszakot. Ezek a termosztátcsere eszközei…..
  Ha azt mondják, szálljunk buszra, mert úgy csökkentjük a szálló por mennyiségét, nézzünk körül a buszon. Ha negyvennél kevesebben tartózkodnak rajta, nekünk pedig benzines autónk van, máris megdőlt az elmélet. Vélemények az azonos című cikkünkről...
mekkmester 2009.01.16 10:35:37
@csongiaparaszt:
Igen kiszámolta.
Sokkal kisebb környezetszennyezés lenne és nem lenne a buszokból származó okádék füst a városokban!
  Hiába kábít a jelenleg is zajló Detroiti Autószalon legtöbb kiállítója azzal, hogy szinte kész a működőképes elektromos autója, ez ordas hazugság. Vélemények az azonos című cikkünkről...
mekkmester 2009.01.14 20:15:17
@Krisi:
Egyetértek veled!
Itt van ez a Mazda nevű hirosimai autógyár. Most, hogy a hitel- (és a hozzá kapcsolódó gazdasági) válság lassacskán túljut a bimbózási stádiumion, és színpompás virágba borul, nos a Mazda most éppen ficánkol örömében. Vegyünk néhány adatot, amelyek röppályáját látva…..
...és akkor az alkotó sebes tenyerére támaszkodva, fájós derekához kapva kihúzta magát, izzadságtól gyöngyöző homlokán utoljára végigsimított csatakos törölközőjével, majd büszkén végignézett a játékos ívek és formák találkozásán. Szinte vakította a sátáni…..
A koreai autógyártó már munkásai decemberi bérét is képtelen kifizetni Vélemények az azonos című hírünkről...