Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zambujeira

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megmagyarázhatatlan dolog történt pénteken. A Hírtévé óránként leadott egy kis nyilatkozatot a Profit című műsorába készített hosszabb riportból, s e szakembertől (Dohánykereskedők Egyesülete) származó információ szerint a trafikpályázat koncessziónyertesei sorra…..
Zambujeira 2013.04.28 08:30:35
@ottomoll: Három hete, a pénznyerő automaták betiltása nyomán létrejött illegális üzemeltetésről adtak le egy roppant kritikus hangvételű anyagot:
www.youtube.com/watch?v=UX-0zj3LV9k
A KARD A játék az nem játék 2012.10.08 16:37:34
Újabb termék- és szolgáltatáscsoportot tett feketelistára a Kormány. A nyerőgépek azonnali kilövésére kapott parancsot Navracsics Tibor és - valljuk be - ezúttal is furcsa körülmények között született halálos ítélet. A fejleményre viszont a dühödt…..
Zambujeira 2012.10.08 23:03:27
Káosz Amigos!
Sajnos tele van a net tájékozatlan hozzánemértők elfogult írásaival. Az áldozatokról nem ír senki? No hirtelen:
www.pecsistop.hu/regio/drogoskent-kezelik-a-jatekfuggoket-a-prevencios-penzt-lenyeltek/1088404/
Most nincs kedvem többet keresgélni, de a többi addiktológus, akik megszólaltak a témában, hasonló véleményen van.
Az illegális játékbarlangok elszaporodása sajnos nem várható. Már dübörögnek ezerrel, köszönhetően az ötszörös adóemelésnek. A Lázár-féle sejtés, hogy az állam így is a pénzénél marad a csökkenő gépszám mellett, nem igazolódott be, és már most (ezekben a percekben is) termelik a jó kis adómentes bevételt, a piac változásaira rugalmasan reagáló élelmes vállalkozók. Eldugott különtermekben, sufnikban, garázsokban. (Tudom, mert láttam.) A tendencia csak erősödni fog, amint a törvénymódosítás kihirdetésre kerül. Na ezek a barlangok lesznek a bűnözés melegágyai!
Az egész történet Lézer Jani 2000. novemberi interpellációjával kezdődött, amikor Orbán Viktort kérdezte az "eltűnt százmilliárdokról", a pénznyerő szektorban. Szó nem volt abban szegény, szerencsétlen segélyt eljátszó függőkről, csak a lóvéról. Matolcsy válaszolt O.V. helyett és megkérdőjelezte Lézer Jani számait illetve azok forrásának hitelességét. Elrendelt egy átfogó vizsgálatot az ügyben, aztán az arról készült jelentést 30 évre titkosították. Hoppá?! Oké, akkor legyen szerveralapú üzemeltetés 33%-os adókulccsal. Mindenki jól fog járni. Ja? Ezek a fránya üzemeltetők nem takarodtak még el? (Őket sem kell félteni, kifejlesztettek egynéhány túlélési technikát a különböző színű kormányok, különböző faszságait túlélve. Ja és vannak köztük gengszterek is. Meg tistességes vállalkozók. Mint a kerskedelemben, az építőiparban vagy a mezőgazdaságban.)) Kormányunk reagál: akkor ledózeroljuk a piacot! Majd gyártunk hozzá ideológiát is, de szakértőket nem kérdezünk meg, mert minek?
Most meg jönnek a "szegény függők" dumával?
Uraim! Egy színjáték zajlik a szemünk előtt, ami még tartogat meglepetéseket, és mindenki mohón szopja be a " a mi politikai családunk credoja" típusu nyálas hazugságokat, miközben csak a (nem kevés)lóvéért megy az izmozás. Át vagyunk verve. Nem kicsit. Kéretik nyitott szemmel járni, a dolgokat összefüggéseiben vizsgálni! És könyörgöm! Ne fekete-fehérben lássuk a világot! Annál az sokkal szebb és izgalmasabb.
Valamire rájöttek a gyorséttermek is. Hogy jó a sör. Ezért a McDonald’s több éven át felvette a termékei közé a sörikét is, elsőként Németországban, és ahogy lenni szokott, a Burger King „isteni sugallatra” szintén úgy döntött, hogy hideg sört is árulni fog…..
Zambujeira 2010.02.26 20:56:02
w Hol volt, hol nem volt 2007.03.05 08:00:00
A Magyar Nemzet, mint tudjuk, egy ezer lóerős fospumpa, amely még olyan csimbóktól sem akad el, mint Horváth Zsolt. Rettenetes hírszerkesztést és az idiotizmusig párthű publicisztikákat buzog fel minden áldott nap. De a fosban mégis találni olykor gyöngyöt. Ha az allegóriát…..