Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kabal

5 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kabal A szakértői kormány II. 2009.09.20 08:19:24
Az előző páciens közvetlenül felelhet a cigánygyilkosságok egy részéért. Talán egyszer majd a következmények nélküli ügyek országában is... És közben már "támad" a következő mszps "szakértő": MNO: "Juhász Gábor polgári titkosszolgálatokat…..
urbánus menekülés Szily László 2009.05.21 15:28:54
Úgy lettem újságíró, hogy ültünk a Nagycsarnok melletti Csarnok étteremben, ahol a városban először adtak csapolt Kronenbourgot, és egyszer csak bejött egy kedves, golyófejű fiú hülye kalapban és bekötözött füllel, és megkérdezte, hogy lefotózhatna-e minket egy Magyar…..
Eheti megawtf (a szimpla már volt korábban) az amerikai National Organization for Marriage homofób kampánya. Különösen megerőltető feladat eldönteni, hogy melyik betanított színész szövege érdemelne nagyobb nyaklevest: az a fapina, amelyik azt mondja, hogy a szabadságát elveszik…..
Mandiner blog Zoom out 2009.04.22 21:46:00
 Bő egy évvel indulása után befejezi működését a Zoom. A magyarázat meglehetősen zavaros. Tarjányi Péter, a hírportált kiadó részvénytársaság tulajdonosa azt nyilatkozta, hogy a cég nyereséges volt, épp ezért tudta eladni egy szakmai befektetőnek a vállalkozást. A…..
kabal 2009.04.22 22:53:35
kabal A szakértői kormány 2009.04.15 21:39:49
Ficsor kinevezését az MSZP továbbra is támogatja. "Ismerünk olyan titkosszolgálati minisztereket az elmúlt húsz évből, akiknek semmilyen szakmai tapasztalatuk nem volt a titkosszolgálatokkal kapcsolatban" - nyilatkozta Nyakó István, a párt szóvivője.A SZAKÉRTŐI kormány…..
Nem tudom mi volt azoknak a KDNP-s vezetőknek a fejében, akik kiadták az alábbi közleményt: "Bajnai Gordon jelölése, akinek emberéletek száradnak a lelkén, nyilvánvaló provokáció. Minden jó érzésű ember számára megdöbbentő, hogy Gyurcsány Ferenc és köre olyan embert…..
Hamarosan minden magyar netező szembesülhet azzal, hogy megváltozik az iWiW ruhája. Nem dizájnváltásról, csupán a meglévő dizájn faceliftjéről van szó. Változik például a betűtípus, finomodnak a főbb dizájnelemek, más lesz a link stílusa is, etc etc. Régi és új fejléc. A…..
kabal Bréking gyurcsány 2009.03.28 12:08:00
wáááá végre! Ez az a nap. Feri (az aki többször, alaposan megforgatva) a "kurva" ország szájába verte be.. megbukott. Még nem hiszem el. Fiatal vagyok de annyira mégsem, hogy dolgoztam volna végig az elmúlt 7 évet. Nekem az a mondata marad meg, hogy: "El lehet innen…..
Forintblog Így választunk mi 2009.03.26 16:55:00
Magyarország lázas miniszterelnök-keresésben van. És ezenközben megmutatja, hogy a kis hazai demokratikus pocsolyában alig több, mint ócska bábszínház az, amit a politikai elitünk művel.  Az abszurd színjátékok szerzői sem találhatnának jobb témát maguknak a hazai…..
 Szokásomtól eltérően nem fogok valami bevezetőfélét írni, hiába tanította meg jó néhány évtizede Juhász tanító néni, hogy bevezetés-tárgyalás-befejezés: ez minden fogalmazásnak az alapja; nem akarom én húzni az időt, nem akarok visszaélni senki türelmével, hogy…..
Március 13-án Geszti Péter és a fideszes tévékurátor Szabó László vendégeskedett a Radio Café stúdiójában, Kóczián Péternél és Babarczy Eszternél. Geszti - a műsor felénél körülbelül - döbbenetes coming outot mutatott fel kettősállampolgárság-témában: elmondta, hogy…..
Szerintem legyen a faszarcú majom. Mivel más nem vállalja ezért én rá gondoltam és néhány pontban össze is foglalom miért. 1. Egyrészt ugye szimpatikus, döbbenetesen öszinte és hiteles arca van. Ezen a képen éppen tudomást szerzett a jelöltségéről. De próbáljuk ki..…..
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
  Az alábbi kérdés sok diákot érint,  és  „az aktuális szövetkezeti feladatokról kiadott írásbeli tájékoztatások” iránymutatása is érdekes jogi kategória lehet.   Tisztelt Zugügyvéd! Lassan 32 hónapja dolgozok egy cégnél…..
kabal 2009.03.20 13:18:46
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nem értünk egyet minden pontjában sem az orosz állásponttal, sem a cikk írójával. Magyarországnak vitathatatlanul szüksége van a gázforrásainak diverzifikációjára.  De azzal a ténnyel, hogy Gyurcsány éppen Moszkvában - ráadásul…..
taxisfigyelő Az első 2009.03.10 10:04:00
Figyelmeztetés:Mivel valahogy életet kell lehelni egy újszülőtt blogba, ezért nem resteltem lopni egy posztot, ne nevessetek....a nők lapja café egyik fórumbejegyzéséből. Sok szeretettel itt a kezdő lökés: majd' szétrobbanok...kb. fél órája jöttem haza taxival.…..
Mandiner blog Mennyi? Ötvenezer! 2009.03.10 08:31:00
 A válságnak ezer arc van: lelomboz, összetör, fásulttá tesz, felbosszant, cinikussá tesz, vagy éppen küzdőszellemet ébreszt. A Malév karbantartással és javítással foglalkozó leányvállalata, az Aeroplex dolgozói például vidám klipben foglalták össze érzéseiket az…..
Serbia Insajd Alibi 2009.03.09 21:39:00
Még mielőtt megint jönne egy mélymagyar, hogy oktasson: igen azt írták, hogy szerbek kereskedtek albánok szerveivel. Akkor egy-egy? És azért nem írok róla, mert most benyomok egy DVD-t a gépbe, és leheveredek a képernyő elé a csajommal. Mellesleg megírták már helyettem mások.…..
Sziasztok!Azt hiszem elérkeztünk az utolsó blogbejegyzéshez. Lassan egy hónapja vége a szervernek, úgyhogy talán itt is van már az ideje. :)Szombaton tartottuk a szerverzáró bulinkat, ahol szép számmal képviseltették magukat a Fremen, a Borg, a KÉP és az IND tagjai, a támogató…..
kabal 2009.02.24 14:25:54
  Olyan mintha bepillantást nyernénk az indiai filmek világába pedig nem. Ez egy angol film a Trainspotting rendezőjétől, és habár rendkívül hitelesre igyekeztek megcsinálni az Indiai valóságot az igazán fontos apró részleteken végig kilóg a nyugati lóláb.  Nagyon…..
Tegnap írtunk arról, hogy komoly lázadás tört ki a Facebook új felhasználási feltételeinek bevezetésekor. Az épp ötödik szülinapját ünneplő Facebook 24 éves vezérigazgatója írt is egy postot, melyben tisztázza és értelmezi az új TOS-t. Mára azonban, úgy látszik, ismét…..
kabal 2009.02.18 13:24:54
Ez a poszt számomra nehezen értelmezhető.

Peticiók eddig is születtek a facebook ilyen olyan változtatásai ellen Pl. designváltás ellen:
www.petitionspot.com/petitions/thenewfacebook

Ebben az esetben viszont a siteon megadott magánadatok kezelésével kapcsolatban történt változtatás, amihez természetes módon némi köze van a regisztráltaknak is.

Szerintem a facebook részéről kommunikációs probléma volt. A tanulság inkább az, hogy hiba úgy bevezetni egy hasonló változtatást, hogy csak utólag adtak (értelmes) magyarázatot.

Ha korábban bloggoltak, írtak volna bárhova erről akkor azon fórumtrolloknak akik "tüzet kiáltottak" rögtön az arcába lehetett volna nyomni a postot.

A nem jól sikerült, gyengén előkészített döntéseket igenis vissza kell vonni. Gondolom a felindulás hatására törlő userek száma ért el egy olyan pontot ahol inkább jobbnak látták ezt a megoldást.

Szóval összefoglalva kár volt a pixelmódosítást összemosni az adatkezelési kérdésekkel.
A küzdelem látványa mindig beindítja az embereket. Valamennyi sportág arra a csillapíthatatlan érdeklődésre épül, hogy aki a földön fekszik, vajon fel tud-e még állni. Erről szóltak például Rocky történetei, és a közönség akárhányszor megnézte volna, hogy a tönkrevert…..
A bíróság pénteken úgy határozott, hogy a Psystar tovább folytathatja támadását az Apple ellen. Az üggyel megbízott William Alsup bíró ezek szerint úgy látja, van még esélye a klóngyártónak arra, hogy fogást találjon a cupertinó vállalaton.A Psystar antitröszt törvényekre…..
Az ember azt hinné, hogy sikerült összeszedniük magukat a redmondiaknak: próbáltam a Windows 7-et, és egészen jól sikerült (na nem a forradalmi, hanem a tigeri, tehát mára kissé elavult értelemben), hosszú idők óta most először jött össze rendes hype egy szoftverük körül,…..
borg Asszimiláltak 2009.02.04 15:32:00
Ma nagyon termékeny vagyok. Végre nem kell figyelni a búza és nyersanyag áramlást, így rengeteg időm lett. Nem is tudom, holnaptól mit csinálok. Lehet keresek valami rendes munkát. Egy rövid (de sajnos nem teljes) lista az asszimilált klánokról (akik témát kaptak a borg fórumban):…..