Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ló Elemér

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyötör a lelkiismeret! Nem értem mi történik velem! Hát milyen magyar vagyok én? Miért van az, hogy egyetlen porcikám sem kívánja azt, hogy a Videoton nyerjen, a szerb csapat ellen. Lehet, hogy titokban szerb vagyok? Olyan névvel, hogy Juhász? Az lehetetlen. Valami más oka lehet.  Talán az, hogy a…..
A Republikon Intézet júniusi közvélemény-kutatása alapján mind az MSZP, mind a DK támogatottsága esett a múlt hónaphoz képest, míg a Fidesz erősödött a pártválasztók között. Úgy néz ki, hogy Botka sem tudja megmenteni a vegetáló pártot a vereségtől, sőt, a Gyurcsánnyal való állandósult üzengetés…..
Ló Elemér 2017.07.04 12:27:13
@chrisred: Akkor az a 60 % kúrjon szifiliszes kecskét! Mér van az, hogy még a köcsög franciák is pár év alatt picsán tudták rúgni a teljes régi elitet és újrakeverték a kártyát, nálunk meg még mindig Fidesz, Mszp, Orbán, Gyurcsány, Botka, Tóbiás, meg Baja Ferenc!!! Nem hittem a szememnek, amikor láttam! Miért van az, hogy a magyar választók képtelenek új mozgalmakat csinálni, támogatni? Macron ugyanaz a jelenség, mint Bajnai (miniszter volt a totálisan megbukott Hollande-kormányban), Bajnait miért nem támogatta a párt nélküli 60%? Mindenki csak fikázott, azért nem jó, meg ezért nem jó. Meg a kedvencem, hogy ezek is csak a hatalmat akarják...Hát mi a lompos lópélót akarjon egy politikus. Van itt valaki, aki tudja, hogy működik a parlamentáris demokrácia? Mondjuk Bajnai is elszúrta, összefogósdi helyett egyedül, a saját mozgalmával kellett volna nekivágnia és szarni széles ívben az MSZP/DK vonulatra. Nem vagyok mai gyerek, de ha 2018-ban nincs változás, akkor innen pucolni kell, Európa alfele leszünk végleg, mert az EU nem tehetetlen, csak lassú, meg fogják oldani, hogy az összeférhetetlen, csak harácsolni akaró köcsögkormányok kiessenek a pixisből (természetesen országukkal együtt). Kövér Laca nyilatkozta is a Hetekben, hogy öt év múlva már nem lesz jó EU-tagnak lenni, és ő csak tudhatja: akkor jut el az EU a 2010 után eldorbézolt pénzek számonkéréséig, hogy Tyukodon miért épült húsz kilátó, felvonyítottam, amikor olvastam róla. Asszem, a temetkezési vállalatok már most kezdhetik körbecsatornázni a temetőket, mert az unokáink csak hugyozni járnak ki a sírjainkhoz: ez volt az a fatökű nemzedék, amelyik hagyta, hogy enyves kezű kis senkik ellopják vagy/és hihetetlen faszságokra költsék az új Marshall-segélyt. A következő ezer évre írja le magát éppen most ez az ország, a passzív 60% asszisztálásával.
Megütötte a fülemet miniszterelnökünk tegnapi beszédének egy részlete. Önmagát gyakorlatilag Bethlen Istvánhoz, „oktatási” rendszerét pedig Klebelsbergéhez hasonlította. Ha azt állítjuk, hogy Bethlen István egyfajta „korlátozott polgári demokráciát” épített ki, akkor Orbán Viktor kőkemény…..
Ló Elemér 2017.06.23 10:10:36
@MaxVal BircaMan HJCD: Nem tehetek róla, Birkaember kommentjei egyszerűen feldobják a napomat! Brüsszel hatalmas pénzeket von el! Hahaha!
Storck maradt. Reggel a HÉV-en már megállapodtunk ebben. A labdarúgás iránt érdeklődő, de egymást korábban nem ismerő szentendrei, pomázi és budakalászi férfiak csoportja úgy döntött, jobb, ha a német marad. A diskurzust a nálam lévő sportújság indította el. A döntés pedig körülbelül Kaszásdülőnél…..
1985-ben a kazahsztáni Bogatir 56,8 millió tonna kitermelt szénnel minden idők legnagyobb szénbányájaként vonult be a Guinnes rekordok könyvébe. Ma hihetetlen méretű kotrógépek dolgoznak a holdbéli tájon, amelyről kevesen tudják, hogy annak idején Szolzsenyicin és rabtársai szenvedésének színhelye…..
Továbbra sincs pénz, nincsenek orvosok a magyar egészségügyben, és a kijelentéseket hallva valószínűleg a közeljövőben nem is fog áldozni a kormány az egészségügyi rendszer talpra állítására, színvonalának növelésére. A probléma azonban az, hogy az egészségügynek nincs…..
A mai poszt szerzőjét (mint oly sok sorstársát) a devizahitel sodorta abba a helyzetbe, hogy úgy érezte, külföldön tudja csak helyrehozni az életét. Ő magát „Balek Bélának” nevezi, és az alábbi posztban kifejtettekkel indokolja, miért nem tér haza. (Őszintén bevallom, nem vagyok gazdasági szakember,…..
Ló Elemér 2017.05.30 13:21:23
@Online Távmunkás: Bizonyos bankok bizonyos összeg felett kértek további kezeseket, láttam olyan hitelt, amiben négyen vannak és mivel egyetemlegesen felelnek, ha egy el is tűnik Nyugat felé, az itthon maradottaktól vidáman tiltják a bank szerint még esedékes tartozást.
Sőt, azt is elmondhatjuk, hogy ő áll mögötte. De az arckifejezéséből ítélve ez nem teszi különösebben boldoggá. Biztos már nagyon unja az amerikai elnökökkel való örökös találkozókat. (Nem.)..
Ló Elemér 2017.05.26 12:59:58
@-JzK-: Ugye te rohamozol majd az első sorban, ha arra kerül a sor? Vagy a gyerekedet küldöd?
A civilek jogaiért és az oktatás szabadságáért tartott mai demonstráció egyik szónoka Lukácsi Katalin volt, aki a CEU ügy miatt lépett ki a KDNP-ből, amint ezt a Facebook oldalán bejelentette, majd egy interjúban további részleteket is elárult az indítékairól. Fiatal korához képest nagyon jó…..
Ló Elemér 2017.05.22 11:30:30
@Jakab.gipsz: Inkább te jártál olyan iskolába, amiről a végén írsz, a fekete lyuk hozzád képest egy fényszökőkút!
2017 a lázadás éve lesz – jövendölte, vagy sokkal inkább remélte Orbán Viktor. Hogy finomak legyünk: nem jött be. Sőt, a világ ma sokkal rendezettebbnek látszik, mint tavaly...
Ló Elemér 2017.05.15 12:04:16
@kekex: Drága, lassú, de működik: így van, az ellopott pénzek visszaszedésénél jelenleg a 2004-2009-es időszaknál tart az EU. Mi lesz itt a 2020-as években, amikor a 2010-es években ellopott pénzeket kérik vissza!? Vagy addigra kilépünk??
Bár az infó az egyik narancsos propagandalapban jelent meg, kivételesen teljesen hihető: Botka László teljhatalmat akar a választási felkészülésben, a jelöltek kiválasztásában. Lehet erre legyinteni, de ez fontos dolog. Orbán leválthatósága szempontjából is. Nézzünk néhány…..
Ló Elemér 2017.05.15 11:09:51
@Csaba Szikora: Gondolj bele, a húszas években mennyit fogunk visszafizetni a fideszes mutyik miatt, ha a nagyságrendben tized akkora szoci mutyik miatt ennyit kell. Persze ettől még ki kéne vizsgálni, kik miatt bukunk most 18 milliárdot.
NemGogol Sherlock és Putyin 2017.05.04 12:07:03
Jeeves, a komornyik szerepében, Stephen Fry Gyurcsány Ferenc megítélése a hazai közéletben – már ha szabad egyáltalán a durva pankrációt annak nevezni – meglehetősen ellentmondásos. Puzsér Róbert, néhai magyar- történelem szakos tanár, napjainkban a téma legnagyobb hazai szakértője, mondhatni…..
Kijött a Tárki felmérése, amelyben a Fidesz nem vesztett szavazókat szignifikáns mértékben. Hogy lehet, h a Mediánnál visszaesett, nem is keveset, másoknál (még Republikon és Závecz) meg nem? "Erre varrjon gombot a Valóság!" (index) Először is, a Medián friss felmérésében én is közreműködtem:…..
Ló Elemér 2017.05.05 08:56:12
@MaxVal BircaMan HJCD: Egyszer kifejthetnéd, mi lenne az alternatíva, tudósan bégető barátom!
Levélben tett hitet amellett, hogy az Európai Unió és a nyílt vita híve. Közben Magyarországon turbóra kapcsolt az unió-ellenes propaganda és a gyűlöletkeltés. ..
Kezdjük az alapvetésekkel: ha valamivel nem vagyok tisztában, nem szólok bele. Ha mégis véleményt szeretnék alkotni egy témáról, előtte tájékozódom. Ha azt tapasztalom, hogy a tények ellentétben állnak azzal, amit mondani akarok, inkább befogom a számat. Ön nem átallotta kijelenteni a következőket,…..
„Az a politikai rendszer, ami nem hajlandó tárgyalni, nem hajlandó a társadalom megszerveződő erőivel tárgyalni, az csak önmagának tehet szemrehányást később, amikor rálőnek. Csak magának! És nem a lövöldözőket kell, hogy terhelje a felelősség, hanem azokat, akik nem voltak hajlandóak a békés…..
Ló Elemér 2017.04.21 13:07:26
Az orbáni gazdaságpolitika tovább fogja távolítani Magyarországot mind a nyugat-európai, mind pedig a szomszédos, egykor hasonló fejlettségű országoktól. Anamnézis. „Magyarország erősödik” és „Magyarország jobban teljesít”. Kihez, mihez képest? Csak a törzsi Fidesz-szavazók azok, akiknek szívét…..
Ló Elemér 2017.04.19 10:49:19
@koala kóla: Te meg a legnagyobb fasz vagy Koppány óta!
Kíváncsi vagyok, hányan kattintanak ide csak a cirill betűk miatt (és hányan nem kattintanak ide ugyanemiatt): a youtube-on találtam az alábbi filmet, mely gondoltam, megérdemli, hogy eredeti formájában írjam ki a címét. A Ganz-MÁVAG által a szovjet vasútnak szállított D1-es motorvonatokról szól,…..
HamPLÓ Tatrák a berekben 2014.08.27 18:00:00
Az 1-es villamos Fehérvári útra bekötése miatt hónapokra kettévágott 41-es villamos - a hasonló sorsra jutott 47-es mellett - egy időre "beTatrásodott": a szigetüzemként funkcionáló Budafok kocsiszín a bontástól délre csak T5C5-ket adott ki a vonaltöredékekre. Persze a 41-estől nem idegen a…..