Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ibrahim zed

11 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dicsérő A nagy hó.... 2013.03.15 22:02:23
Hihetetlen, hogy márciusban is ekkora hó esik, de megtörtént. Sokan sok helyen ottragadtak, nem tudtak továbbutazni. Nem szeretném tetézni a dolgokat, hiszen minden felületen erről lehet olvasni. Csak kiemelném, hogy bármi is történjen, ott vagyunk egymásnak, és gondolunk a másikra a…..
Dicsérő HK, vagyis Hátsó Kapu 2013.03.15 22:02:19
Ismét egy új hely nyílt budapest szívében, a Dohány utcában. Ez a HK, vagyis a Hátsó kapu. Kultúrális központ, ahol zene, színház és gyerekprogramok várják a látogatókat.  Meghívást kaptunk a szörprájz megnyitóra is, amely egy színházi előadás volt. NYITÁNY…..
Dicsérő ÚJRA ÉLÜNK! 2013.03.04 13:41:00
Ezennel bejelentem, hogy a blogpozitív újra él!..
Ma Magyarországon kevés lenézettebb hivatás létezik a kukásokénál. Sokszor eszembe jut, hogy ha ők nem lennének, megfulladnánk az általunk tonna számra termelt szemétben, és anyáznánk, miért van ilyen mértékű rendezetlenség és szemét az utcákon. Persze egy eldobott…..
A következő akció: Helyszín: valahol Pesten Kerepesi út (47.504302,19.146481) Időpont: változatlanul valamikor a jövő héten. Mi már tudjuk :) Mostmár Ti is :) A tapasztalatok alapján ezentúl nem közöljük előre sem a helyszínt, sem az időpontot. Az első alkalom meg VIP akció…..
ibrahim zed 2009.09.13 21:30:36
www.dicsero.blog.hu
itt is fenn van az akció!
Dicsérő Zebra akció 2009.09.13 21:06:00
Dicséretes megmozdulás vette kezdetét az elmúlt hetekben. A RaZor (Radikális Zebrahasználók Országos Szervezete) videófelvételekkel, tanúkkal, fotókkal alátámasztott feljelentéseket tesznek azok ellen, akik a zebráknál nem adják meg a lelépő vagy átkelni készülő gyalogosoknak…..
Dicsérő emberséges ellenőr 2009.08.30 21:54:00
Az alábbi levelet Laurától kaptuk, aki sokat jár kisgyermekkel a BKV járatain, és éri is meglepetés.Meglepő dolog történt a minap: A Margithíd budai hídfőjénél a HÉV-hez vezető lépcsőn próbáltam levonszolni a meglehetősen súlyos babakocsit. Az ott álló BKV-ellenőr…..
Dicsérő DVSC - HAJRÁ!!!! 2009.08.27 23:58:00
Nem vagyok akkora focirajongó, mint c.anderson blogposztíró társam, de erre a momentumra én is nagyon vártam már, amikor a külföld újra felfigyelt a Magyar Focira.Itt volt az ideje, és hatalmas gratuláció a DVSC-nek!!!..
Dicsérő sziget 2009.08.21 22:17:00
camera.anderson blogposztírótársammal végigtomboltuk a Faith No More koncertet. Tökéletes volt és kész. ..
Dicsérő Igazi szolgáltatás! 2009.08.09 23:46:00
A körteporta (www.korteporta.hu) tulajdonosaitól kaptuk az alábbi dicsérő levelet. amely rövid, de velős:A soproni Erhardt Borpincében jártunk úgy, hogy minden kívánságunkat teljesítették. Mindkét gyerekünk kapott gyerekadagot, az egyiknek megcsinálták a túrós csuszát…..
 Hétvégén kilátogattunk 1 éves csemeténkkel a Csillaghegyi strandra, ahol is pozitív csalodás ért engem. Egyrészt a strand gyermek része nagyon kellemes, másrészt a bejáratnál naygon előzékenyek voltak velünk. Külön kiskaput nyitottak ki, hogy a babakocsit betolhassuk,…..
Dicsérő Jófej parkolóőr 2009.07.26 23:24:00
A történet a Lövőház utcában játszódott. Barátom ott parkolt, és elment sétálni a Millenárisra, míg várt rám. Én az egyik pékségben vásároltam és kifelé jövet láttam, hogy a barát kocsijára egy hölgy készül rátenni a  mikulás csomagot (lejárt a parkolójegy).…..
Dicsérő Prologus 2009.07.10 22:53:00
Ez a blog azért nyílt, hogy a már mindennapos panaszos és fikázó blogok között legyen egy, amely a dicsérettel foglalkozik. Dicsérjük a rendőrt, BKV-t, MÁV-ot, Mari nénit a piacon vagy akárkit. A lényeg, hogy bebizonyosodjon, igenis történnek jó dolgok. A sztorikat…..
Magánnyomozó iroda, potencianövelő, film, vagy könyv kampánya – ezekre tippelnek azok, akik plázabutikok öltözőjében, vagy mozik mosdójában találtak meg pár lesifotót egy borítékban. A fekete-fehér képeken csókolózó párokat hol ágyban, hol egy borospohár mellett, hol…..
Nem? 30 évre, svájci frankban? Tuti nem? Biztos benne? Érdekes .... Oszkó Péter kapott ...  Oszkó Péterről teljesen véletlenül pont tegnap írtam, hogy a Deloitte élén gőzerővel nyomul(t) a ciprusi offshore-bizniszben ('Minden út Ciprusra vezet'). Nos, szemmel látható a…..
Telefonon kaptuk az értesítést az Aquincumi Múzeumban kedd délután, hogy a XI. kerületben, a Rupphegy oldalában faragott kőtömbök hevernek egy munkagödörben és az egyiken emberábrázolás is látható. Bár ilyenkor azonnal meglódul az ember fantáziája, de látatlanban elég…..
Alapvetően első mozdulatom szokott lenni a kukába helyezni a körlevél formájában terjedő, erősen hoaxgyanús sztorikat, az alábbi viszont már vagy negyedjére fut be - ezúttal Gyuri elszántságának köszönhetően, némi magyarázattal is kiegészítve -, ami azt jelenti, hogy nem egy…..
Nem tudom, hogy Anna az olvasóinkat akarja meggyőzni, avagy saját magát meggyugtatni, hogy jól döntött, mikor eladta az autóját. Az általa bemutatott okfejtés könnyen lehet, hogy teljesen reális saját magára nézve, de általánosságban már nem feltétlenül értenék vele egyet,…..
Korábban is felmerült már főként kommentek között, hogy járdán szabad-e parkolni és ha szabad, akkor milyen feltételekkel. Tivadar nem volt tisztában a szabályokkal, ezért kapott egy szép kis bilincset az autója kerekére, amit persze csak súlyos pénzekért tudott levetetni annak…..
ibrahim zed 2009.01.17 19:26:31