Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komi83

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elismerem, nem túl izgalmas téma, de fontos, ezért beszélni kell róla. Lássuk tehát, mi mindent érdemes tudni az anyakönyvvezetőnél való bejelentkezésről. A házasságkötési szándékot legkorábban 12 hónappal és legkésőbb 30 nappal a házasságkötés tervezett időpontja előtt kell bejelenteni. Ez tehát…..
Médiaviagra Hollywoodi hasonmások 2014.08.31 15:20:01
Színészek és színésznők, akiket még a saját anyjuk is összekeverne.  Kattints a képre a galéria megnyitásához!..
kaja, pia, egyebek hurrá, mammutok 2011.08.25 18:05:35
  Épp a napokban jött a gondolat, hogy vajon mennyit kell még várnunk mire elkezdenek mammutot klónozni? Ugye ez kicsit közelebb áll a valósághoz, mint a "jurassic park" világa ugyanis most is találtak nemrég egy komplett mammut bébit jégbe fagyva. Úgyhogy kicsit…..
kaja, pia, egyebek mai találatok 2011.08.25 17:45:00
  Csak hogy sose felejtsük el, hogy az ország ahonnan származunk nem más mint egy nagy rakás RÖHEJ, ezzel a cikkel kellett szembesülnöm ma. Persze nem sokkal később rögtön jött, aminek jönnie kellett :)...
kaja, pia, egyebek első... 2011.08.23 11:02:00
Sziasztok, rögtön kezdeném is a cím első tételével :). Hétvégén hambi volt a fő fogás. Tudom nem valami cizellált kaja de én nagyon szeretem és ezúttal mi csináltuk a húst is hozzá. Darált marha, só, bors. Az első adag elég durvára sikerült. Fél kilóból csináltunk 4…..
 A következő cikket olvasva egy kicsit sci-fi-s hangulatú katasztrófafilmbeli statisztának érzem magam. Én is egy leszek az utcán az aszteroida elől sikítva menekülő emberek közül? Vagy talán valami fontosabb szerepet szán nekem a…..
Két hasonló filmre szeretném felhívni a figyelmet. Azt te csak hiszed, hogy szereted a vért, látványt, végtelen kompozíciókat, sokkoló vágásokat és beállításokat, a szinte hihetetlen információkat... ez nem horror, ez valóság! Itt nem állhatsz fel a fotelből: "Oké, csak…..
komi83 2009.03.22 14:24:22
Én nem értem ebben mi az új, miért kell ezen meglepődni. Elég naiv elképzelései vannak a világról annak aki ezen kiakad, vagy csak védi magát azzal, hogy ezekről a dolgokról nem akar tudni, nem gondol bele? Könyörgöm 6,5 milliárd ember van a világon (a nagy része még így is éhezik). Mit gondoltatok ezt mind ellátják az erdő-mező forrásai, vagy a kis tanyasi gazdaságok ahol nagy gonddal, teljesen vegyszermentesen és kellő életteret biztosítva nevelgeti egy kedves mosolyú anyóka a cocákat és a kiscsibéket? Hát ki kell hogy ábrándítsalak benneteket.

Egyrészt a kisgazdaságokban, kisüzemekben is a legtöbb helyen így bánnak az állatokkal, ugyan ennyit szenvednek. Másrészt meg ezek azért vannak hogy ellássanak minket élelemmel. Inkább ők szenvedjenek mint hogy az emberek éhezzenek. Az oroszlánt nem vádolja senki hogy levadássza a gazellát, hogy táplálékot biztosítson magának és utódai számára, hogy még több oroszlán legyen, ami majd még több gazellát ejt el. Ott van egy egyensúly, mivel az oroszlánoknak is megvannak a maga korlátai. Mi azért lennénk rosszabbak, mert evolúciósan ennyire sikeresek vagyunk? Amit ott fenn láttok, a tömegtermelés az szükségessé vált mára. Ez van. Persze a pocsékolást, étel kidobását én is ellenzem, de valamit ennünk kell. Amúgy a gépesítés ellen lehet tiltakozni, ezekben az üzemekben dolgozhatna még több ember kiváltva a gépeket, de hát ez van, kapitalizmus van.

És ha jobban belegondoltok egy falusi disznóvágáson, vagy csirkevágáson , vagy a gazella az oroszlán szájában sem szenved kevesebbet. Persze tudom, hogy a halálukig töltött életminőségük jobb. De még ez sem teljesen biztos.