Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fidelio

181 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó öt éve tartóztatták le Hunvaldot. Akkor, azt gondolhatta az ember, hogy lám, működik az igazságszolgáltatás: szoci kormány alatt eljárás indulhatott egy szoci polgármester ellen. Remélni lehetett, hogy kiderül, volt-e ingatlanpanama a VII. kerületben.Most kb. nem lehet tudni, mi…..
Lázárék lépései a Norvég-alap körül egyre inkább bozótharcnak látszanak. Azt javasolják, hogy a norvég kormány teljesen függessze fel a magyarországi támogatásokat. Az évekig Lázárék által is működtetett pénzelosztási rendszert tavaly év végén szétszedték, és a…..
Ma átmenetileg adócsaló lettem, de nem én vagyok a hibás, hanem a jogszabályi környezet. Cukrászdába betérve két gesztenyeroládot kértem elvitelre, majd a kávéillat hatására egy kapucsínót helyben. És ahogy üldögél az ember a kávé és a kis csomagja mellett, persze…..
Fideszfigyelő Atombiztos 2014.03.11 23:44:01
Ma három éve történt Fukusimában a 21. század első nukleáris katasztrófája.Úgy tudni, természeti csapás okozta – de volt benne emberi gyarlóság is bőven. Életünk alapja a hit. Elhisszük, hogy a szakemberek tudnak házat építeni, és az nem omlik össze. Nemcsak a…..
Orbán maga fogja indítani az új folyóiratát. Holnapután lesz a „megbeszélés“, ahogy Kerényi nevezi – s amire rögtön meghívott száz leendő szerzőt is.Érdekes megbeszélés, az, ahol százan próbálnak beszélni, de miért is próbálnának. Orbán rendszerében így…..
Az észak-koreai népnek is gondosan, képeken mutatták be egy korábbi politikus letartóztatását. Minket is ellát nézegetni valóval az Orbán-kormányzat, s nem is csak piti Zuschlag-okat mutatnak vezetőszáron. Volt itt már vezetve korábbi miniszter is, mégpedig kémperben – s ezt nem…..
Az energiacella biztosítja, hogy „Orbán Viktor 2014-ben ismét kétharmaddal fog nyerni”. Ezzel csigázta az érdeklődést Széles Gábor, hazánk vezető privatizátora és médiacárja idén kora tavasszal. Majd októberi bemutatót ígért. “Renben haladnak a tesztek.Októberben…..
A Orbán hitbéli főtanácsadója, Balog Zoltán református lelkész szükségesnek tartotta egy kicsit alázni nem keresztény-hívő polgártársait. „A keresztények nem próbálják meg lejjebb venni az erkölcsi ’lécet’ még akkor sem, ha nem tudják átugrani, szemben a nem…..
75 éve hunyt el Mustafa Kemal Atatürk, a török köztársaság megalapítója. Családi nevét ő is 1934-ben kapta, amikor ezt törvényben rendelték el. A parlament egyúttal neki a 'törökök atyja' nevet szavazta meg. Atatürk a latin betűket oktatja egy faluban. A latin betűs írást is…..
Amikor Orbán 1989-ben Soros ösztöndíjával tanult néhány hónapot Oxfordban, akkor az állampárt néhány sötétebb propagandistája próbálta őt ezzel az ostobasággal támadni.Közel negyedszázad után eszünkbe sem jutna ezzel az ostoba taplósággal jönni. Mi nem is jönnénk, de a…..
Herman Ottó védett sírját barmolta el Kovács László Fidesz-KDNP-s képviselő Miskolcon. Rá is vésette a saját nevét azzal, hogy ő „állíttatta a síremléket”. Csakhogy közpénzen.Sokan sokféleképpen ügyeskedtek már emléktáblákkal, de ez a történetet alulmúlhatatlan –…..
Sikerült egy nyerő történetet bukóba vinnetek: Neked, az MSZP kommunikációs főnökének; a hvg.hu-főszerkesztőnek; és a videót készítő-szállító zűrös alakoknak. Pedig a bajai választáson a Fidesz kimutatta a foga fehérét: miattuk lett a megismételt választás; a…..
Politikusok dolga, hogy kezeljék a helyzeteket. Mi állampolgárok, bloggerek üldögélhetünk és okosakat mondhatunk, de nekik élesben, gyakran egy kellemetlen helyzetben rögtönözve kell okosnak lenniük.Nem könnyű, én nem is szeretnék helyzetbe kerülni, de ők vállalták. Igen, az…..
A demokratikus ellenzék tüntetése látszólag nem hozott újat. Volt már ilyen: szép nagy tömeg, amely egyetért abban az alapvető dologban, hogy Orbán Viktornak mennie kell. Hozzá is szoktunk, hogy évente kétszer összehív ilyen tüntetést a Milla meg újabban a Szolidaritás. Csakhogy…..
Ki az a hülye, aki ilyen videót csinál? Nyilván nem ismeri a hazai közállapotokat: egy ilyen pancser ügyletet a Fidesz rendőrsége – hétvégét, fáradságot nem kímélve – gyorsan kinyomoz. Egy politológus szerint olyan ember állhat a videó mögött, aki hasonló módszerekkel…..
Megpecsételődött a legismertebb hazai biogazdaság sorsa. A földmutyi-pályázaton a Kishantosi központ földjeit is haverok kapták – akik még csak nem is ott laknak. Két évvel ezelőtt még Orbánék is a biotermelést hirdették, és mintagazdaságokat terveztek. Ilyen lehetne a…..
Fideszfigyelő Az Isten pénze 2013.10.09 23:47:49
Csalás alapos gyanúja vetül a szeged-csanádi katolikus egyházmegyére – hónapok óta nyomozást folytat a NAV és az ügyészség. A pécsi püspökség ügyében már lezárult a nyomozás. Tavaly decemberben vádat emeltek a volt gazdasági igazgató, Wolf Gyula ellen. Adócsalás,…..
A bajai választási bizottságnak teljes komolysággal sikerült az, amit a Fidesz szóvivői másfél hete próbálnak mérsékelt sikerrel: elmagyarázni, hogy a Fidesznek semmi köze a választási visszaéléshez. A szóvivők még olyannal próbálkoztak, hogy a Fidesznek is volt beadványa a…..
Kemény kritikákat kapott a Szolidaritás, amiért ledöntötte Orbán hungarocell-szobrát – a "köz"médiában és számos független lapnál is.Ha lehetne választani, akkor mi is nagyon szeretnénk nyugodtan, érveket meghallgatva készülni 2014-re. Csakhogy nincs ilyen választási…..
Ne legyen kíméletes a bíróság azzal a két autóssal, aki lezárta az utat, hogy ralizhassanak. De mit keresett ott Hende Csaba villogóval? 2000-ben történt, hogy a Nógrádi László miniszter szolgálati AUDI-val száguldott egy lakossági rendezvényre, és a gépkocsija eltaposott…..
Az ország dolgairól szoktunk írni. Most kivételesen magunkról tesszük ezt a Goldenblog eredményhirdetése alkalmából. Magyarország egyetlen blogversenyén közéleti kategóriában negyedikek lettünk. (Az összes kategória összes blog.hu-s blogja közül pedig az ötödik legtöbb…..
Ismerjük el, Selmeczinek nem volt könnyű dolga: a magánnyugdíjak einstand-ját kellett megvédés-ként eladnia. Hoffmann-nak a pedagógusok megbecsülését kellett volna megmutatnia a béremelés ígéretével. Neki sem sikerült. Hoffmann Rózsa ugyanis elkövetett egy hibát. Azt hitte: a…..
Akik Orbánék leváltását remélik 2014-től, azok számára ez volt „rosszkedvünk nyara”. Az MSZP–Együtt egyezkedés kis híján kifutott az időből. Ma délután egy lépéssel a fal előtt született meg a megállapodás. Első ránézésre kevesebb mint a felében sikerült…..
Hosszan sorolta Áder János a leendő ombudsman jó tulajdonságait. Csak egyet nem említett, hogy tökös legény volna. Márpedig enélkül annyit ér, mint a férfiak mellbimbója: semmit, de nem lehet azt mondani, hogy nincs. Akit érdekel, mit tart Áder egy ombudsman jó tulajdonságainak,…..
Ami manapság történik, ahhoz gyakran egy Mikszáth kellene, hogy megírja. Mi most egy Jókai regény címét, az Új földesúr-t idézzük. De vannak itt éhbéren tartott jobbágyok is. Mészáros Lőrinc rendes gázszerelőként kezdte. A kétezres évek második feléig vállalkozását…..