Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icevox

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután az animációs filmeken edződött Andrew Stanton leforgatta a költséges John Cartert, a Disney fejesei pótforgatást rendeltek el. Állítólag még több hetet vettek igénybe a munkálatok,  sok-sok új jelenetet vettek fel. A változtatások érintették a film nyitányát is.…..
A svéd Tetovált lány (The Girl With The Dragon Tattoo) rendezője, Niels Arden Oplev vezénylete alatt forog a Dead Man Down. Colin Farrell egy new york-i alvilág egyik ismert alakja.  Ám alaposan begurul, mikor egyszer kicsinálják családját, bosszút esküszik, a kegyetlen keresztapa…..
icevox 2012.05.08 09:22:39
Ridley Scott a Szárnyas fejvadász óta nem rendezett sci-fit, de annál nagyobb örömmel dirigált régmúltban játszódó alkotásokat. A Prometheust is másra akarta bízni, de a Fox fejesei Carl Erik Rinsch reklámfilmest gyorsan kiborították a rendezői székből és megmondták, hogy csak…..
icevox 2012.03.18 21:15:31
Van Helsing karókkal döfött a vámpírok szívébe, Penge előszeretettel használta kardját, Abraham Lincoln pedig a fejszét részesíti előnyben és biza keményen odacsap. Seth Grahame-Smith regénye alapján készült a film, úgy volt, hogy a Büszkeség és balítélet meg a zombik…..
icevox 2012.02.13 22:08:10
@koimbra: Farmer családból származott szóval elég jól értett a fejszéhez gondolom ezért, de majd a filmből csak megtudjuk!
Sokan várják Az éhezők viadalának (The Hunger Games) filmváltozatát. Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson játsszák a főbb szereplőket, mindkét fiatalt részt vesz egy minden évben megrendezendő "játékban", amelynek során sokan fűbe harapnak. Liam Hemsworth, …..
icevox 2012.02.03 11:12:59
@Dean6: Az előzetesekben csak simán nem mutatnak semmi lényegeset, viszont azt le lehet belőle szűrni, hogy elég hűek maradtak a könyvhöz szerintem.

Én nagyon bizakodom, hogy jó lesz ez a film. Arról lehet valamit tudni, hogy milyen hosszú lesz? Az nem lenne jó ha a viadal részét összecsapnák, abból még eddig nemsokat láttunk.
icevox 2012.02.03 16:40:49
@koimbra: Köszönöm!

Majdnem 2 óra, hát talán elég lesz valami jóságra :D
Filmdroid Warm Bodies poszter 2012.01.31 20:42:33
Jonathane Levine az Fifti-Fifti (50/50) dramedy után egy zomromkommal, azaz egy zombi romantikus vígjátékkal érkezik. Furcsa, de ha az Alkonyatban lehetett vámpíros lamúr, akkor itt miért ne. Nicholas Hoult egy élőholtat formál meg, aki beleszeret a Teresa Palmer által játszott…..
Timur Bekmambetov vezénylete alatt készül egy film, amiben Lincoln elnök vámpírokra vadászik. Na ez nem az a produkció, az Asylum újabb művéről van szó, ebben Lincoln nem vérszívókra, hanem konföderációs zombikat írt.A forgatás éppen most zajlik Savannah-ban, ami valakinek nem…..
Filmdroid Rövidfilmek 2011-ből 2012.01.15 14:30:00
Minden évben feltűnik a horizonton néhány érdekes, szórakoztató, kreatív, izgalmas rövidfilm. Egyik-másik rendezőjére fel is figyelnek, mozifilmet bíznak rá, esetleg megkapja a lehetőséget, hogy alkotásából elkészíthesse az egészestés verziót vagy csak díjakat kap, de olyan…..
A főhős, Taylor Kitsch (Carter) egy kétszarvú lények "lovagol" a Marson, mögötte két segítője, Willem Dafoe (Tars Tarkas) és Lynn Collins (Dejah Thoris). Mellette meg egy kis kopasz izé néz rá áhítattal. ..
Jennifer Westfeldt tollából származik a Friends With Kids vígjáték forgatókönyve, a hölgy ezt követően gyakorlatilag elfoglalta a főbb posztokat: bevállalta a főszerepet, a rendezést és még producerként is egyengette a film útját. Ráadásul rábeszélte barátját, Jon Hammet…..
Lassan, lassan vége az Alkonyat őrületnek, már úgy tűnt, hogy letudjuk a hulla fickó és a élő csaj románcát, ám kiderült, hogy egy újabb holt-élő romantikus kapcsolat bemutatása van készülőben. Nicholas Hoult egy zombit alakít a Warm Bodies-ba, aki beleszeret egy lányba,…..
Filmdroid Filmes naplónk 2011.05.27 15:14:18
Többen kérték, hogy legyen filmes napló, amiben röviden, egy-két szóban, pár mondatban taglalom, hogy mit néztem meg legutóbb. Arra gondoltam miért ne lehetne-e helyett egy poszt, ahol nem csak én emlékezem meg arról, hogy mely produkciókat láttam, hanem Ti is. A hozzászólásokban…..
Louis Leterrier ugyan meg akarta csinálni A titánok harca (Clash of the Titans) folytatását, ám a rendezői térfélre Jonathan Liebesman, a Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles) alkotója lépdelt be. A történet főhőse ismét Perszeusz, akit Sam Worthington formál meg és Io is vele…..
Filmdroid Trancsírák poszter 2011.12.12 11:15:10
Néhány héttel ezelőtt a Ristretto Distribution úgy döntött, hogy nem maguk választanak magyar címet a Tucker and Dale vs Evil horror-vígjátéknak, hanem a közönségre bízzák. A facebook oldalukon is be lehetett dobni a kiötlött elnevezéseket, végül úgy döntöttek, hogy mind…..
icevox 2011.12.12 13:22:38
A jövő év egyik leglátványosabb produkciójának ígérkezik a Csatahajó (Battleship) sci-fi akciófilm. Ugyan elvileg a közkedvelt társasjáték alapján készült az alkotás, de valójában nem sok köze lesz hozzá. Néhány csatahajó békésen úszkál az óceánon, majd űrlényekbe…..
Pár napja látott napvilágot a horror posztere, ma pedig az előzetest vehetitek szemügyre. Első pillantásra úgy tűnik, hogy a csak egy szokásos, szimpla sémát követik, azaz néhány fiatal megérkezik egy távoli, erdőben fekvő faházba, ahol jót buliznának, majd kiderül, hogy…..
Európai sci-fi, producer Luc Besson. Mi ugorhat be azonnal? Az ötödik elem! Guy Pearce egy kormányügynököt játszik, akit ártatlanul gyanúsítanak meg. Alkut ajánlanak számára: szabadon engedik, ha az Elnök lányát (Maggie Grace) kiszabadítja egy börtönből, ami felett a rabok…..
Taylor Kitsch a Times Squeren adott interjút a Good Morning America műsornak, majd leadták a John Carter előzetesét.És akkor essen szó arról, hogy milyen utat járt be a projekt, mire elkészült a film. 1931-ben Bob Clampett már elgondolkodott rajta, hogy A Mars hercegnőjéből…..
icevox 2011.12.04 15:09:03
@Dante McFarlane: Nem beszéltek angolul. Ha jól emlékszem a kommunikációjuk meglehetősen kevés szón alapult mivel főleg telepatikus úton értették meg magukat és Johnnak egész hamar sikerült elsajátítani a beszédüket.
A Disney sokkalt feccölt a John Carter filmverziójába, éppen ezért lemondhatunk arról, hogy lenge öltözékű csajok rohangáljanak a vásznon és olyan bestiák törjenek hőseink életére, amelyek látványától összetojja magát a tini közönség, éppen ezért egy pofás kis…..
Filmdroid A Thousand Words poszter 2011.11.21 21:16:44
Brian Robbins és Eddie Murphy a Norbit és Az üresfejű (Meet Dave) után újabb vígjátékkal támad. Az A Thousand Words bemutatóját a stúdió ide-oda pakolta, jelenleg úgy fest a helyzet, hogy Amerikában március 23-án mutatják be. Úgy gondolták, hogy az Oscar show külön jó lehet…..
Filmdroid 4 éves a Filmdroid!! 2011.10.30 19:50:00
Yippie-kay-yay. 2007 október 28-án köszöntünk be, ekkor indult el a Filmdroid, majd megindult a termelés.   Már jóval ezelőtt is megfordult a kobakomban, hogy meg kellene próbálni egy filmes oldal létrehozását, Miecs adta meg a végső lökést, aki egy msn beszélgetés alatt…..
icevox 2011.10.31 11:23:33
Darren Lynn Bousman több figyelmet érdemelne (szerintem), a Repo! - A genetikus opera sajnos csak keveseket érdekelt, a Mother's Day pedig  hiába készült el, továbbra is radar alatt mozog. A rendező következő alkotása azonban nem fog csak úgy eltűnni, a bemutatót a film címéhez…..
Ha nagyobb költségvetésű akciófilmet csinálsz szólsz Angelina Jolie-nak, ha Paul W. S. Andersonnak hívnak jön Milla Jovovich. Kate Beckinsale nem éppen akciósztár, de senkinek egy szava sem lehet, hogy újra eljátssza Selenét, a vámpírnőt. Az előzményfilm után megint Beckinsale…..
icevox 2011.08.23 20:40:54
Edgar Rice Burroughs regénysorozata alapján készül a John Carter sci-fi. Fogták a Wolverine - ből Taylor Kitsch-et és Lynn Collinst és átemelték ebbe a produkcióba. Kitsch-ből sztárt akarnak faragni, ez nem vitás, hiszen a mutáns Gambit megformálása után egy sikervárományos…..
Az Empire Online tette közzé a Don't Be Afraid of the Dark újabb poszterét, a horrort augusztus 26-án mutatják be Amerikában, hozzánk meg majd befut valamikor. Egy 1973-es tévéfilmen alapszik a produkció, egy kislány Rhode Island-re költözik édesapjához és annak barátnőjéhez. A…..