Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GGG54

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint a műsoré, amit nem sikerült leforgatni, mert Árpa Attila nem volt jó kedvében, zárkózott volt és szűkszavú az Összezárva Friderikusszal felvételén. A TV2 műsorának ugye az a lényege, hogy egy celebet 24 órára összezárnak Friderikusszal, majd ebből összevágnak egy…..
GGG54 2015.10.27 10:12:22
Vitray Tamás a Borsban szólt be egykori mentoráltjának, akivel, ha minden igaz, 2008-ban vesztek össze valami piszlicsáré ügyön (valamelyikük kihagyta a másikat valami műsorból, vagy mittudomén), és azóta sem nagyon beszélnek egymással. A Bors egy gálán kapta el az 57 éve…..
Mi már túl vagyunk rajta, de a családban van aki még csak most kezd rácuppanni a Bogyó és Babóca által épített, lopakodóan pusztító kreténségre - az érintett lurkó most lesz három. Első blikkre rohadt aranyos, bogarak (meg egy csiga) prüntyögnek és ökörködnek, jaj de jó,…..
A konyha ördöge a TV2 állatorvosi lova. Minden benne van, ami egy jól megcsinált, sima főműsoridős, normális nézettséget hozó realityhez kell, az alapötlete nem új, hanem egy többször átgyúrt, kismillió országban (Nagy étteremátalakítás néven többek között nálunk is)…..
Jól tudjuk, hogy az Év Autója Díj valójában nem nyom annyit a latban, nincs akkora jelentősége, mint amennyit a körötte lévő hype sugall. Na és ha ez ennyire fontos, akkor mennyire befolyásoló tényező egy bármilyen lap/egyesület vagy akárki által kiosztott díj? Kapcsolódó…..
Beszakadó rubel, összeomló költségvetés, menekülő tőke, lefújt Déli Áramlat, infláció, áruhiány, pánik: pár nap alatt megrendült az elemzések illiberális sztárja, Oroszország. Pár nap múlva lesz a 15. évfordulója annak, hogy Vlagyimir Putyin először Oroszország elnöke…..
Amíg a vágók átvágják (jaj) magukat a több gigabájtnyi forgatott anyagon, addig mi szépen-lassan felépítjük az anyagot, melyet három helyszínen, két napon keresztül vettünk fel Varga "Cigány" Zolival azaz Cigivel. Azzal a Cigivel, kinek sokszor sarkos véleménye helyenként…..
Tegnap este elkezdődött az a műsor, amit nem lehet nem szeretni, mert azokat az embereket szopatják benne halálra, akiket mi is ütnénk, mármint virtuálisan. És ütünk is, 34 napon át, öten, felváltva, hogyvoltonként max. 3000 karakterben, de sok képpel és animdzsiffel, hallgatva a…..
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
Talán akad még az olvasók között, aki emlékszik a megboldogult nyomtatott Totalcar-magazinra. A kiadvány élt nem egészen két évet, megjelent ötször. Nem nagy truváj, mondanák sokan, de a Totalcar neve jelentett annyit már akkor, hogy amikor kikerült az újság a standokra, a…..
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
Sokaknak a gyorsulás csak egy szám. Pláne azoknak, akik nem ültek még igazán erős, jól tapadó autóban. Nekik a 7 alatti 0-100 már gyenge, ha pedig a 20 másodperc alatti 200-at emlegetik, már csak legyintenek. Nos, ez valójában messze nem így van. Mert a mai, erős autók…..
GGG54 2014.08.07 13:14:54
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
Sokat fejlődött az autódizájn az utóbbi húsz évben, hiszen egyre nehezebb kifejezetten ronda típusokba botlani. De azért vannak még, itt járnak közöttünk. Szubjektív! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Képek: Indafotó, Index, Flickr, Wikipedia Éljünk azzal a remek kommentelői lehetőséggel, hogy ha netán nem is lesz olyan, amilyet szeretnénk, legalább itt elmondhatjuk vágyainkat. Elsősorban egy szakpolitikusi vénájú főpolgiról megosztott véleményeket szeretnék olvasgatni.…..
Az elmúlt fél évben vagy négy meghívót kaptam kisebb-nagyobb átadásokra a Városmajorba, de egyikre se tudtam elmenni. Úgyhogy fogtam magam és a héten egy délelőtt odametróztam megnézni, mi minden változott a budai ligetben néhány hónap alatt. Bár belekötni apróságokba bele…..
Állandó téma a gombok és kapcsolók kopása az autókban. Peka Amerikából küldte nekünk a képeket és a magyarázatot. Úgy látszik, szereti ezt a témát. Fogadjátok szeretettel: Sziasztok!Érdekességből küldök pár fényképet, ami két egymás mellett álló autóban feltűnt…..
A Napi Gazdaság (a kormány csöcsein lógó Századvég alapítvány lapja) lehozott egy szenzációsnak szánt leleplezést, ami, abban a formában, ahogy ők megírták, kiválóan alkalmas volt arra, hogy a kedélyeket felborzolja és az emberek szája szélére habot képezzen (1,6 milliárd…..
GGG54 2014.06.23 16:27:19
@Muad\\\'Dib: Ebben igazad van, de miután cca 15%- ot nott a hiradojuk nézettsége bízom benne, hogy tanultak belőle és többé nem csinálnak gagyit, nem éri meg.
Már csak egy hónap van hátra az indulásig. Az autó köszöni jól van, épp motor nélkül heverészik a hűs garázsban, mint aki jól végezte dolgát. Magánál a motornál teljes a fejetlenség, pontosabban a hengerfejetlenség, épp most várja, hogy összerakjam (a poszt végére már…..
GGG54 2014.06.22 16:18:12
@Csikós Zsolt: Azért bízom benne, hogy a nyaralás után lesz. Sok fotóval, zéró szerelessel. :)
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
Amikor ott fekszel vérző fejjel a langyos aszfalton, és érted jön vijjogva a mentő, rohadtul mindegy, kinek volt igaza. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Utáljunk mindenkit! 2014.05.27 10:51:45
Az autósnak útban a biciklis, a biciklis ököllel üti az autót, de mindenek felett mindketten gyűlölik a motorosokat. És persze, a gyalogosok, hát azok baromira bosszantóak. Itt mindenki hülye? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Dubajról legtöbbünknek minden bizonnyal a jólét, a gazdagság és a fényűzés jut eszébe. Hatalmas felhőkarcolók, mesterségesen épített sziget, minden utcasarkon luxusautók, százmilliós járművekből álló rendőrségi flották. Az igazság azonban az, hogy 2009-ben az Egyesült…..
Arra koncentrálnék, hol vannak olyan apró fájó pontok, amiket egy kis kenőccsel, masszázzsal mindenki számára fájdalommentesen kezelni lehetne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...