Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pCk

293 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SynchroHUN Első bejegyzés 2011.11.23 23:58:14
Mi is ez... ja, első bejegyzés. :)..
A megtörtént eset alapján készült film középpontjában egy csapat brit elit kommandós áll, akik az omani háború alatt megbízást kaptak egy Szaudi herceg fiainak meggyilkolására, ám most átesnek a ló túloldalára – a bosszúéhes herceg ugyanis bérgyilkosokat szabadít a…..
pCk 2011.11.10 21:43:59
@gepataki: A filmhez nem készítettem feliratot, csak az előzeteshez.
Örömmel jelenthetem be, hogy elkészült az új honlapom. Ezentúl csak azt fogom használni, ezt már nem fogom frissíteni.Ott találkozunk! :)http://pckfeliratmuhely.hu..
Felesége és gyermeke tragikus halálát követően a sikeres író, Joseph Crone (Timothy Gibbs) Spanyolországba utazik, hogy újra felvegye a kapcsolatot haldokló, elhidegült apjával és testérével. A sorsnak azonban más tervei vannak Joseph-el, és különös események zivatarába…..
A 19. századi Írországban játszódó film középpontjában Albert Nobbs (Glenn Close) áll, egy nő, aki a túlélés és munkaszerzés céljából férfinak adja ki magát. Miután 30 évet férfiként él le, Nobbs rádöbben, hogy egy csapdába esett a sajt maga által kreált…..
New Yorkban Brandon (Michael Fassbender) gondosan felépített magánéletének - amiben kiélheti szexmániás vágyait - hirtelen vége szakad, amikor a húga, Cissy váratlanul határozatlan időre odaköltözik hozzá. Film adatlap Eredeti cím:Shame Bemutató (USA): 2011. december…..
A közelmúlt elsöprő sikert aratott képregényfilmjei – A hihetetlen Hulk, a Vasember 2., a Thor és az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló – hősei most a The Avengers – Bosszúállókban-ban egyetlen filmbe sűrítve bukkannak fel. Egy váratlan ellenfél tűnik fel…..
Az erőszakkal jócskán átitatott film 9 főszereplője egy New York-i toronyház bunker-szerű alagsorában vészelik át a várost ért atomtámadást. Napokig csapdába esve, a legkisebb remény nélkül a csoporton lassan úrrá lesz az őrület, ami kezdi egymás ellen fordítani őket.…..
1999-ben négy kisváros srác indult egy sorsdöntő küldetésre, aminek célja a szüzességük elvesztése volt. Évekkel később már mindannyian a saját útjukat járják, ám elérkezik az egyetemi találkozó ideje, amikor a csapat újra egyesülhet. A hosszúra nyúlt hétvége alatt…..
“Hatalmas százlábú lesz, 12 emberből fog állni. A forgatás is elég kemény munka volt a sok emberrel . A filmet Londonban készítettük, szinte az egész szereplőgárda brit nemzetiségű. Nem árulhatom el, hogy visszatér-e bármelyik karakter az első filmből, de jócskán…..
“Hatalmas százlábú lesz, 12 emberből fog állni. A forgatás is elég kemény munka volt a sok emberrel . A filmet Londonban készítettük, szinte az egész szereplőgárda brit nemzetiségű. Nem árulhatom el, hogy visszatér-e bármelyik karakter az első filmből, de jócskán…..
Kate Lloyd (Mary Elizabeth Winstead) paleontológus egy elszigetelt antarktiszi kutatóállomásra érkezik, ahol élete legfontosabb felfedezésére készül, egy norvég tudósokból álló csoport ugyanis egy földönkívüli eredetű űrhajót talált a jég alatt. A szerkezet belsejében…..
A The Grey-ben egy olajfúró munkáscsapat repülőgépe lezuhan, a túlélőknek pedig a kegyetlen időjárási körülmények, a sérülések és az éhezés mellett egy csapat hosszú ideje koplaló farkassal is meg kell küzdeniük, ugyanis éppen azok vadászterületének kellős közepére…..
A The Tree of Life az ‘50-es játszódik és egy háromgyerekes család történetét meséli el. A középpontban Jack (Sean Penn), a legidősebb fivér áll, akit szülei lassan kezdenek felkészíteni a felnőtt életre. Jack dönteni kénytelen, hogy az anyja által képviselt…..
Nem találsz kedvenc filmedhez feliratot? Esetleg van egy új filmelőzetes, amit meg szeretnél nézni, de nem tudsz jól angolul?Írj bátran kommentet ide és ígérem válaszolok!..
pCk 2011.08.11 18:10:47
@*émy: Tervben van, csak az a gáz, hogy YouTube ahogy néztem letiltott egy csomó előzetest hozzá.
pCk 2011.09.19 17:22:10
@Johnny7: Szia!
Én is szemezek a filmmel, lehet, hogy belevágok!

Pöcök
Zseni családja fekete bárányaként Doug (Seann William Scott), egy kisvárosi kidobósrác úgy dönt, megkísérli a lehetetlent és profi hokisokká edzi a település szedett-vedett csapatát, átgázolva minden akadályon, ami az útjába kerül. © filmtrailer.hu Film adatlap Eredeti…..
Amikor Bella Swan ráébred, hogy visszavonhatatlanul beleszeretett egy vámpírba, az élet hirtelen veszedelmesen izgalmas lesz számára: tündérmese és rémálom keveréke. Mivel érzései két irányba rángatják: – szenvedélyesen szerelmes Edward Cullenbe, ugyanakkor mély…..
A film középpontjában egy 17 éves New York-i középiskolás áll, aki szemtanúja lesz egy halálos buszbalesetnek, és meghatározhatatlan módon az az érzése támad, hogy valami köze van a történtekhez. Ahogy próbálja kideríteni a történteket, egyik fal után a másikba…..
Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük…..
A Ghost Rider: Spirit of Vengeance története szerint Johnny Blaze-t, (Cage) egy szekta felbéreli, hogy ölje meg a sátánt (Ciaran Hinds), aki Blaze gyermekének testét akarja felhasználni, hogy manifesztálódjon a Földön. Idris Elba egy alkoholista szerzetest fog alakítani, aki Blaze…..
Az ex-gengszter Sam Childers (Gerard Butler) lelkiismereti válságba kerül, és úgy dönt, hogy megváltoztatja az életét. Vezekelni szeretne, így Dél-Afrikába megy, ahol házakat hoz rendbe, amiket tönkretett a polgárháború. Mélyen megrázza a megtapasztalt elmondhatatlan borzalom,…..
A filmben Cage és Kidman egy házaspárt alakít, akiket négy brutális elkövető túszul ejt a könnyű pénz reményében, ám váratlanul problémák támadnak a társaság tagjai között, ugyanis kiderül, hogy nem mindenki volt teljesen őszinte a másikkal… © filmtrailer.hu…..