Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medikus

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Nem lesz több Columbo 2007.03.29 00:21:00
A nálunk is közkedvelt (jó hogy, majd' minden részt levetítettek vagy hatszor) ballonkabátos detektív most már hivatalosan sem fogja kérdéseivel zaklatni az ideges bűnözőket, szögre kerül a híres ruhadarab, bye-bye, Columbo.Peter Falk lassan betölti nyolcvanadik életévét is, és…..
A múlt heti agyondícsért rész folytatása ez kérem szépen, ott áll a csaj a faszi mellett, keze a mellében, benne a bomba, de sajnos megy alatta fasz narrátorszöveg, ami a sorozat egyik védjegye, de engem pont ezek a banális megmondásokkal kergetnek a sírba, kussoljá' má' Meredith!…..
Három hete kiakadtam a Grace klinika jelenleg futó évadának sírós trilógiába torkolló, Meredith-centrikus részein, és majdnem fel is adtam a seattle-i orvosok magánéletében való vájkálásomat, de az eheti rész (3x19) meggyőzött arról, hogy van még kakaó ebben a sorozatban.…..
Végre elérhető egy hosszabb lélegzetű videó a berlini állatkert legeslegeslegebb kedvencéről, a kis jegesmedvekölyökről: Mi ennek annyira örültünk, hogy elnéztük a dallaszos kezdést is a készítőknek...
medikus 2007.03.23 20:27:53
Kedves Hallgatótársak!Elérkezett az idő, hogy mindannyian jelzést adjunk arra vonatkozóan, hogy az Egészségügyi Minisztérium által, a szakorvosképzésről készített kormányrendelet-tervezet alapjaiban veszélyezteti a jövőnket! Az időnk szűkös, mert az bármelyik…..
Az aláírásgyűjtésről:Az aláírásgyűjtés idejét az időkereteink tágulása folytán meghosszabbítjuk, leadási határidő 2007. március 9. péntek 12:00.A nagyvárad téri fórumról:17:30 A fenntartott időpontnak a tervek módosulása miatt a jövő héten lesz aktualitása,…..
MedIQ A hét orvosi képei 2007.03.07 08:16:33
Bryan Christie egy díjnyertes illusztrátor, a Bryan Christie Design vezetője, aki dolgozott már a Nature-nek, Newsweek-nek, de a The New York Times-nak is. Orvosi illusztrációi korunk legkiemelkedőbb minőségű munkái közé tartoznak. (Bárcsak ilyenekkel folyna az oktatás...) A…..