Regisztráció Blogot indítok
Adatok
artbeat

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhányan (mármint az értelmesebbek közül, mert a kétbites agyúaknak az efféle téma nem kenyere) nem értik, hogy miért kell az "eszmei tisztaságért" harcba szállni, emiatt gyakorta személyeskedni, és olyan vitákba belemenni, ahol a másik könnyedén próbálhat hárítani…..
artbeat 2009.02.22 17:42:15
@Molnargoreny:
Igen de ha megdőlne a mai hatalom akkor lehetne szigor az áttételes gyilkosra pedig két példa: keresztapa; szerintem az is gyilkos aki azt mondja a gorillájának hogy öld meg azt ott, ekkor a gorilla a fegyver a keresztapa a gyilkos.
A másik mengelica ezt nem részletezném.
artbeat 2009.02.22 18:08:23
@Molnargoreny:
Már ne haragudj de most nem jogi és pláne nem a mai magyar jogrendről beszélünk ha erkölcsről és jogszerűségről. Kit érdekel, hogy adott személyre irányul a keresztapa parancsa nem biztos, hogy az is bűnöző de még ha az is az sem változtat semmin. És nem hiszem, hogy az most számít, hogy a cigány random megy be egy nyugdíjashoz és öli meg, rabolja ki, vagy mondjuk a Gipsz Jakab nem akarja nekem eladni a telkét ami kell a mit tudom én egy lockalhoz vagy plázához vagy tökültetvényhez teljesen mindegy a gyilkosság az gyilkosság.
Te mondtad a keresztapa tettesként felel tehát a jog is azt mondja hogy a bérgyilkos a fegyver a és a megbízó a gyilkos.
Mengelicáról meg annyit, hogy megint nem érdekel a szándék, tudtommal létezik olyan, hogy gondatlanságból elkövetett emberölés, ezt ha csak egy ember meghalt amiatt mert nem volt műtő, orvos, anyag, akkor ezt már rá lehet húzni, nem csak rá hanem azokra akik olyanná tették a magyar egészségügyet amilyen ma. Nem tudom ez a hanyatlás mikor kezdődött vagy a fejlődés mikor állt le ezt te nyilván tudod.
Lehet arról szólni, hogy csináld jobban hülye gyerek de van egy olyan sanda gyanúm, kiindulva a felsőoktatásból és az ország szürkeállományából lehetne jobb, sokkal jobban csinálni.
Egy biztos, hogy ami az elmúlt 6 évben történt az egészségüggyel az katasztrófa és ennek megvannak a felelősei és az áldozatai.
Csak úgy mint a hírhedt augusztus 20-ai viharnak, már persze nem effektíve a viharnak hanem annak, hogy nem ürítették ki az utcákat és annak, hogy ott emberek sérültek és haltak meg értelmetlenül.