Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sünpiroska

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BEKIÁLTÁS Sarka Kata meséi 2017.01.13 14:19:25
A Trump-sztoriból sem maradhat ki a magyar bulvár. De ez mind semmi ahhoz képest, amit Bill Clinton már elnökként csinált az ovális irodában, és mégsem bukott bele.  Töredelmesen bevallom, eddig egyetlen Sarka Kata történetet sem olvastam. A delnő létezéséről is csak a fodrásznál havonta…..
sünpiroska 2017.01.14 00:00:04
 Elég sokfelé próbálkoztam már finom ételek kóstolgatásával, de a kiemelkedően legfinomabb mégis egy olyan hússzelet (egyelőre), amivel épp csak pár percen keresztül volt munkája a szakácsnak. Nem volt több napos előkészítése, nem volt modern és bonyolult konyhatechnológia,…..
sünpiroska 2016.12.28 15:29:24
@világevő: 23-án este 6990 Ft/kg áron vettem egy darabot. És most meg kellene sütnöm...
sünpiroska 2017.01.02 12:47:57
@világevő: nem kobe, wagyu. Én is pont ezt gondoltam, mikor megláttam 22900-ért, hogy nem fogjak ezt a mennyiséget itt ennyiért eladni. Előbb leárazták 9900-re, de 23-án már 6990 volt. Nagyon finom volt, és ugyan nem vagyok mestere a húsoknak, de sikerült nagyon jól meg-, és nem túlsütnöm is.
Az életben majdnem mindenhez kitartás és alázat kell, feltéve, hogy az ember nem annyira a maga ura, hogy egy lakatlan szigeten éljen. Tolerancia, mértékletesség, szerénység, alázat.. jelentenek ezek a szavak még bármit is?  Nem, én nem tudom és nem is akarom megválaszolni ezt…..
Nyugodtan mondhatjuk, hogy jó a PR-unk. Jobb mint ami a termésünk mennyisége lesz. Ez van, legalább büszkén és mosolyogva esünk hasra (csak nehogy sírás legyen a vége). http://www.vinoport.hu/?node=5842..
sünpiroska 2013.08.07 15:11:08
Nem, nem fogtok hasra esni. Vagy ha esetleg mégis, akkor sem lesz sírás.
Ugyan a blognak még csak töredékét olvastam, meg néhány cikket rólatok az elmúlt hetekben, de abszolút a hatásod alá kerültem.

A személyes találkozás a Malackrumpliban pedig megerősítette ezt az érzésemet: nem fogtok elbukni. (Ugye nem baj, hogy itt tegeződésre váltottam, én vagyok az idősebb, meg a nő is :))

A Malackrumpli nagyon tetszett, ahogy ott is jeleztük, a sóskás pesto pazar, a pizza kitűnő, a busa tökéletes. Eleve úgy ültem be hozzátok, hogy szeretni akarom a helyet, és ugyan vannak "gyermekbetegségek", de még ezt is szerettem benne. (Az italrendelést már talán felvetted, kollégád jött ki hozzánk, nagyon kedvesen türelmünket kérve, hogy hamarosan jön a kiszolgálás - de ekkor még étlapot nem láttunk! Pedig nagyon-nagyon kiváncsian vártam már! Ételre tudok várni, na de mihamarabb meg akarom tudni, mit választhatok! :))) Neketek is egy körrel kevesebb lett volna, ha hozza az étlapot is. Esetleg krétatábla?)

Ahogy az ezerfokos tűző napsütésben rójátok a köröket a konyha és az asztalok között (csak miattatok kérdem: nem lehet lerövidíteni az utat?) és kedvesen, odafordulással szolgáljátok ki a vendégeket, azt nem lehet "nyereségvágyból" csinálni.

Azóta a gazdálkodásról szóló blogodból többet (de még nem mindent) elolvasva csak erősödik bennem az érzés.
Lenyűgöz az elszántságotok, tiszteletreméltó a kitartásotok. A blogbejegyzéseidet néhol nem tudtam megindultság nélkül olvasni.

Írsz a nehézségekről is, a(z átmeneti) kudarcokról, de ezt nem panaszkodásnak érzem, csak tárgyilagosságnak. A legsötétebbnek tűnő helyzeteken is átsugárzik a töretlen hitetek. A kommunikációdból pedig kitűnik az elszánás arra, hogy megoldd a problémákat (és nem a "nekem van igazam" gőgje).

Jó úton jártok - ezt nem kell megerősítenem, tudod ezt Te nagyon is jól, de talán jólesik a visszajelzés. Drukkolok nagyon, és ajánlani foglak benneteket mindenkinek, aki csak arra jár.

(És közben azon töröm a fejem, hogy a drukkoláson kívül én magam mit tehetnék hozzá a jó ügyhöz...)
FEKETE-BÁRÁNY Hajnali Skizo 2012.08.24 07:32:20
Hajnali skizo     Kelés reggel 5-kor. Hiába, szezon van, sok a munka, a heti 7 nap napi 14-16 óra is kevés, főleg úgy, hogy kora délután megdöglesz a melegben ezért be kell jönni pihenni. A hőmérő ugyan 37 C-t mutat, de kint a földön inkább 45 fok van, árnyék nincs, úgyhogy…..
sünpiroska 2013.08.07 01:08:15
Miért rugózunk ezen a komposzton ennyit? A komposzt maga az élet. A talaj élete, az egészséges növény élete és az én életem aki megeszi az egészséges növényt. A talajaink lényegében hallottak (mármint nem csak ami talajaink), a sok vegyszer és a sok nehézgépmunka kiölt…..
Mostanában különleges selyem anyagból varrok blúzokat, és a hulladékból készítettem ezeket a rózsákat. Kitűző alapot varrtam a hátoldalára, de fel lehet varrni csak úgy bárhová, vagy pedig hajgumit is lehet vele díszíteni.Érdemes otthon körbenézni a fiókokba, vagy a maradék…..
Vagy legalábbis nem a "szokásosak".1. Próbáld ki a színes szemceruzát!A sötét szemceruzák, különösen a fekete, optikailag kisebbíti a szemet. A fekete helyett próbáld ki a szilva, oliva, zöld vagy indigó színt!2. Adj aloét az alapozódhoz!Adj egy fél borsónyi aloét az…..
sünpiroska 2011.07.23 14:48:25
Az esküvői előkészületek során az mindenképpen jól jöhet, ha az embernek Ralph Lauren az apja, bár igazából ezt csak Dylan élheti át (a mázlista!). Egyenes következménye a dolognak, hogy a ruhával nem kell különösebben törődni. Bár Ralphnak azért biztosan nem volt könnyű…..
sünpiroska 2011.07.23 02:26:01
Noha a sör köztudottan jó kedvre derít, néha olyan érzésem támad, hogy cserében egyesekből elveszi a humorérzéket, a könnyedséget és a nyitottságot. Mi másért volna különben az a nagy fanyalgás a limonádés sörre? Miért ne lehetne a sört összekeverni bármivel, ami szintén…..
dj407 ??? 2009.02.01 20:06:29
 Szóval fogalamam sincs, hogy miért történnek bizonyos dolgok velem!Egyszerüen az elmúlt 2-3 hónapban mintha hullámvasúton ülnék, ami miközben a legnagyobb mélységeket és a legmagasabb csúcsokat is megjárja igen intenzíven forog is, hát ez nem egy jó érzés.Elegem van…..
Ez megér egy pollt. Az amerikaiak 15%-a még ma is rendszeresen - "knocking back" - bedob egy vagy több italt munkaidőben. Vajon ez Magyarországon hogy van? Kérlek légy őszinte és kattints a rádillő válaszra. Szerintem az eredményen magunk is megfogunk lepődni. Csak merem…..