Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeszter

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dab.Docler az előző szezon hasonló időszakában szárnyalt, sokáig megállíthatatlan volt a Mol Ligában. A négyes döntő januárban nem úgy sikerült, ahogy várták, de a bajnoki döntőbe bejutottak, egyszer hosszabbításra is kényszerítették a Fehérvárt. Magosi Bálint és Hegyi…..
szeszter 2010.10.28 08:39:54
@F. Kapus: Nincs mit, de szerintem sokkakal együtt jobb lett volna, ha az a MÁR lett volna MÉG! Reméljük mégis így lesz.
Juniorválogatottunk november 11–13. között négycsapatos nemzetközi tornán vesz részt a franciaországi Chourchevelben. Bob Dever szövetségi edző 2 kapust, 8 hátvédet és 12 csatárt jelölt az utazók közé. Ellenfelünk a hazaiakon kívül Olaszország és Szlovénia lesz. A…..
szeszter 2010.10.27 13:31:30
@görögisten: majdcsak nem lesz igazad és hazjönnek. Remélem csak a négyes torna nem kell még pluszban nekik.
"Úgy indultunk útnak, hogy nyerni szeretnénk ma este Klagenfurtban. Az akarattal és a hozzáállással maximálisan elégedett voltam vasárnap. Ha a csapat játéka ugyanúgy működik majd, mint a Ljubljana ellen, akkor nagyon meg tudjuk keseríteni a listavezető életét is."…..
szeszter 2010.10.26 17:26:20
@Raon: Egyetértek. Ha a csapat nem is nyer, de a szurkoló azt látja, hogy a jégen meghalt mind, akkor a szurkoló örül, és neki az elég.
Keretet hirdetett a Telenor Hoki Kupára Ted Sator – derül ki a szövetség közleményéből. A november 12–14. között esedékes tornára 28 hokist nevezett a szövetségi kapitány, három kapust, tíz hátvédet és tizenöt támadót. Székesfehérváron Japán, Franciaország és…..
11 mérkőzést játszott eddig a svájci másodosztályban Hentes Kristóf, a magyar utánpótlás-válogatott csatára. A GCK Lions előszezonban igen eredményes 17 éves támadója a felnőttek között még nem szerzett pontot, de párhuzamosan a juniorbajnokságban is szerepel, ott pedig pont…..
A magyar csatárok közt jelenleg Szappanos Dávid a legjobb pontszerző, 17 meccsen 10 gólt lőtt, 15 gólpasszt adott, 25 egységnél jár. Plusz-mínusz mutatója a csíkszeredai Hrubyé után a második legjobb az egész ligában, +22, sora 17 mérkőzésen mindössze 4 gólt kapott azonos…..
szeszter 2010.10.25 19:23:48
@volvo03: Azok az emberek szerintem nem szeretnék, hogy a nevük a csarnokon legyen. pl hallottam, olyat h 1 feltétellel adtak támogatást. Mégpedig, h ne szerepeljenek a támogatók listáján.

Mellesleg meg jó lett volna ha önkormányzati előtt elkezdik kampánycélzattal, de sajna ez se jött össze.

Azok meg akik most ezen a 2 ponton lovagolnak. gondolkozzanak már el h most itt miről is van szó. Már az megérte volna ezt a bejegyzést, h milyen jól pörög azok után, hogy tavaly több mint fél szezonban sérült volt.
"Nem nevezném magamat vezetőedzőnek, edző vagyok, aki átmenetileg ellátja a vezetőedzői feladatokat, amíg a vezetés nem talál végleges megoldást" – mondta blogunknak Énekes Lajos, aki hétfőn harmadszor lett a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője. Mindannyiszor…..
szeszter 2010.10.22 15:32:58
szeszter 2010.10.22 16:54:20
@barney's:
Szerintem meg a következő lehet a felállás:
1. másodedző így is úgyis kell, aki Énekes Lajos szzemélyében ismeri a csapatot
2. abban lehet valami, h pont ezálltal nem biztos h hosszútávon (v akár rövid távon is)tud elég erős lenni, tekintélyt parancsoló...
3. (szerintem legfontosabb)Ha ő is befürdik a csapattal, akkor visszavedlik másodhegedűsbe? v őt is el kell akkor küldeni? Ő sokkal fontosabb láncszem ott, mintsem a kockázatot megérje. Szerintem
Hétfőn kinyitott a zalaegerszegi jégcsarnok. A március óta tartó tárgyalássorozat eredményeként a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány megveszi a tulajdonos banktól az épületet, így a jelek szerint jó időre megmenekül a létesítmény. Az alapítvány 15 éves finanszírozási…..
Október 5-én jelentkezett először a Sport Televízió új műsora, a Jégkorongmagazin. Sok olvasónk lemaradt a félórás adásról, ezért most négy részben megmutatjuk mindenkinek. A csatorna tájékoztatása szerint a következő adás október 19-én lesz. ..
szeszter 2010.10.08 17:26:07
@solarys: Hétfő eddig mindig a hétvégi bajoki összefoglalóké volt. Angol, Német, olasz, spanyol, francia is talán... Szóval oda nem hiszem h betennék, v csak megint semmirevaló időpontban. Szerintem hétköznap jobb ha adják. Meglátjuk, majd kiforrja magát a dolog nyárra:D
Horváth András, Ales Kranjc és Nathan Martz nélkül, de az új szlovák hátvéddel, Juraj Durcóval megerősítve áll fel a Fehérvár pénteken. Ismét listavezető, de ezúttal nem a Salzburg, hanem a Klagenfurt érkezik Magyarországra az EBEL pénteki fordulójában. A magyar bajnok…..
szeszter 2010.10.08 17:22:06
@sutyi2: Akkor nem csoda h vihog:) Szárnyal a fantázia:)
@F. Kapus: Öcsém ember áhhh:D

@kiralyfi: Te se gondoltad, h mileyn lavinát indítasz el itt.

Jelentem péntek délután. Komolytalanság. Jókedv. ÉS a világ legjobb sportja. Mi kell még!
Közepesen alapos bejegyzésben emlékeztünk volna meg bő egy órával ezelőtt a Mol Liga mai játéknapjáról, a szövegünk azonban úgy elszállott, mint a fecske, azóta is hiába próbáljuk megtalálni valahol. Roppant dühösek és elkeseredettek vagyunk, még egyszer újraírni ugyanazt…..
Új műsorral bővült a Sport Tv kínálata, kéthetente fél órát kapott a jégkorongsport. Az adásban a magyar hoki kapja a főszerepet. Lesz szó EBEL-ről (Ocskay Gábor és Sofron István beszél az idei év terveiről és a szezonrajtról és megmutatjuk, hogyan akasztotta ki a speciális…..
Az eddigi 38 Mol Liga-mérkőzés elemzése nyomán kijelenthetjük: megalapozottan érzik úgy a csapatok, hogy a játékvezetők nem egyenlő mércével mérnek. Meglepő, hogy mindez valamennyire normális, de legalábbis szokványos, az NHL-ben is így van ez. De mégsem ennyire. A…..
szeszter 2010.10.01 17:23:33
@facsipesz:
Végigpörgetem, és kb ugyanez volt a reakció:)
"na jó végigolvasom majd holnap"
szeszter 2010.10.01 17:25:10
@facsipesz:
Én is így néztem futottam végig:)
Talán holnap lesz időm elolvasni. Megyek is h még el tudjak pár dolgot intézni esti meccsig.
"Természetesen minden sportemberben dolgozik egyfajta bizonyítási vágy korábbi csapatával szemben" – mondta Bob Dever, a Miskolc vezetőedzője a klub honlapján. A kanadai edző két évig dolgozott a Starsnál, a Jegesmedvék keddi ellenfelének elődénél. Dever…..
A 2011-es vb-felkészülés keretében kétnapos terepszemlét tartott Budapesten a nemzetközi jégkorongszövetség (IIHF) képviselője. A Papp László Sportarénában egy pótlandó hiányosságot jegyeztek fel, a már Ljubljanában is tapasztalt új előírások értelmében a divízió 1-es…..
Egy-két héten belül kinyithat a zalaegerszegi jégcsarnok, az évek óta tartó gondok megoldódhatnak. A tulajdonos banktól a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány egy évig bérelte az épületet. A szerződés 2010. április 30-án lejárt, így a jégcsarnok azóta zárva tart. Hosszú…..
"Elkötelezett vagyok a támadó hoki mellett, a csapat így fog majd játszani" – mondta blogunknak Ulf Weinstock, a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője a pénteki edzés előtt. Hozzátette, az eredetileg elképzelt letámadásos taktikával kapcsolatos terveit nem adta fel, de a…..
szeszter 2010.09.10 15:15:40
@F. Kapus: Ezt a szösszenetet valahová ki kéne menteni, ha sok ilyen lesz jöhet a könyv:)
szeszter 2010.09.10 15:16:27
Figyelemre méltó eredményeket ér el az EBEL-bajnok a nyári klub Európa-bajnokságnak beillő European Trophy sorozaton. Korábban hírt adtunk arról, hogy a finn bajnok otthonában 3-0-ra nyertek. Azóta többször egy góllal kaptak ki svéd élcsapatoktól, de szerdán ismét remekeltek.…..
Az utóbbi évek legkevésbé felemelő átigazolási szappanoperájává nyúlik Ilja Kovalcsuk további pályafutásának ügye. Azzal kezdődött, hogy az egykori 1/1-es menedzsere idő előtt bejelentette, a sztár a New Jersey Devilshez szerződött. Ezután sokáig nem történt semmi,…..
A Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata elégedett a próbajátékosokkal, így a két dunaújvárosi védő, Erdélyi Tamás és Varga Arnold, valamint a Németországból hazatérő csatár, Pilcsik Tamás is Székesfehérváron folytatja pályafutását. Az EBEL-keretből a farmba áthelyezett Flinta…..
A magyar utánpótlás-válogatott center, a 17 éves Nemes Benjámin június óta készül az új idényre a Djurgardennél. A nyár elején csak száraz edzésen vettek részt a fiatalok, ekkor az erőfejlesztésen volt a hangsúly. Ezt követően szünet következett, amit mindenki otthon…..
Elképesztő magasságokba jutott el a Jégkorongblog. Kedves olvasónk, Satti71 a Siculus Alpin Club tagjaként megmászta a Kaukázus és a földrajzi Európa legmagasabb csúcsát, az Elbruszt (5642 m), és bennünket is magunkkal vittek. Bizonyító erejű fotó hajtás alatt. ..
szeszter 2010.08.05 16:14:20
@borostom83:

Egyből én is vmi ilyesmit akrtam írni:)
Ott az a fain lapos terület. Legalább lehetne vmi kis forraltboros a megfáradt hegymászónka:D Meg ugye kéne oda min egy kivilágított Elbrusz tábla:)

Komolyra fordítva. El se tudom képzelni milyen munka lehet e mögött. Akarat, kitartás, háttér... Grat!
Jégkorong Piros-fehér-zöld 2010.08.04 09:57:00
Nem tudom pontosan, mi számít, de ha állást kellene foglalnom, azt mondanám: a magyar jégkorong. Semmi más. Amikor közel három éve elindítottuk ezt a blogot, nem voltak magasztos céljaink, nem akartuk megválltani a világot. Önmagunk szórakoztatására törekedtünk csupán. A három…..
"Jégkorongozni és kapusedzősködni is szeretnék, de a sportmenedzsmenttel kapcsolatos tanulmányaimat és gyakorlati ismereteimet is bővíteni fogom" – mondta blogunknak a 27 éves kapus, aki három szerepkörben is ki szeretné magát próbálni a tengerentúlon. Az UTE kapusa…..