Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bajnai Gordon (gordonka)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Kedves olvasó, tegye szívére a kezét, és válaszoljon őszintén. Ha azt olvassa, a cigányok nagyobb csoportja megostromolta valamelyik vidéki város rendőrségi épületét, kételkedik-e a hír igazságtartalmában? Biztos vagyok abban, hogy a többség, és nem csupán a Jobbik…..
Folytatjuk sorozatunkat a Down szindrómás kislányt nevelő család életéről. Köszönjük szépen, hogy engedélyt adtak a történetük közlésére. Történt valami nemrég, ami megállított egy pillanatra, elgondolkodtatott és elszomorított… Sétáltunk a szegedi Kárász utcán a…..
" Önöket, akiknek a hatáskörébe tartozik a hurrikánok elkeresztelése az alábbiakra kérem: Bizonyára hallottak a bérces Balkán kicsiny, bátor népségéről, a szerbekről, akiktől elrabolták Koszovót. Mielőtt a tárgyra térnék, rá kell, hogy világítsak arra a tényre, hogy…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Bajnai Gordon (gordonka) 2012.08.25 16:40:37
@tff: Rosszul tudod,rögzíthetik is csak 3 nap múlva legkésőbb meg kell semmisíteni a felvételt! Kivéve persze,ha jogellenes cselekedetet rögzít a kamera,mert akkor bizonyítékként felhasználható.
Valahol Nyugat-Magyarországon, egy multinacionális cég öltözőjében. ..
Imre hitelre kért 2 üveg vizet egy XIX. kerületi Sparban, miután kimenekítették őket kigyulladt panelházukból, és ezért nem volt nála pénz. A Spar üzletvezetője azonban túl magasnak ítélte a kockázatot, és még az se jutott eszébe, hogy pl az üzemi vécébe beengedje inni a…..
Tegnap is a Gellért-hegyről és bűnözőkről esett szó - de akkor nagyon komoly témában, ma viszont sokkal mókásabb megvilágításban. Mert bár fenti fotó olyan, mintha egy tengerparti várkastély ormát ábrázolná valahol északon, valójában a Gellért-hegyen álló Hegedűs-villa…..
Lezárult ma egy fejezet Orbán és Barosso találkozója után, indulhat a tárgyalás az EU-IMF kötelék és hazánk között. De vajon minek köszönhető a megegyezés? Orbán sármja? Barosso lelkiállapota vagy az EU gazdasági helyzete a döntés alapja?A mai egyeztetés után egy témában…..
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
Bajnai Gordon (gordonka) 2012.06.10 18:00:51
TComment A hurkok mindenit! 2012.05.16 06:10:00
Az utakon nem kizárólag közlekedéstechnikai mérnökök közlekednek, hanem csipkeverők, pékek, sőt, méhészek is. Honnan a fenéből kéne tudniuk, hogy az téglalap alakban összevagdalt aszfaltnak bármi köze is van a lámpához? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Múlt kedden Gert Fylking műsorvezető a stockholmi Radio 1 helyi kereskedelmi rádiócsatorna adásában a szerbeket Breivikeknek, pszichopatáknak, retardáltaknak és mocskos disznóknak nevezte. A műsorban az utoyai mészáros, Breivik oszlói bírósági tárgyalását kommentálták. Fylking…..
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
A "ház és a kert"... Az előző posztban megismerkedtünk a háromszáz hektáros dégi kastélyparkkal. Most következzen a kastélyépület, ami a szakirodalomban "szabadkőműves helyként" szerepel. A kastély és a parkot az ország "leggazdagabb köznemese", a…..
Bajnai Gordon (gordonka) 2011.07.16 11:59:26
Hogyne lenne! Ez esetben marcipánkrémes mandulatorta - kis unokahúgom ötödik születésnapjára ez dukál! Az előkészületek során ugyan mindenkit sikerült zavarba hoznia az ünnepeltnek - a "milyen tortát kérsz születésnapodra?" kérdésre ugyanis azt válaszolta: levéltortát.…..
Gréczyblog A legszomorúbb barakk 2011.06.24 08:09:00
Magyarország bezárkózik. Magára csukja a vasfüggönyt, csak most nem nagyhatalmak alkuja kényszeríti, hanem önszántából teszi. Igaz, polgárai egyre  nagyobb elégedetlenségétől övezve. Mi leszünk a legszomorúbb barakk.Most már nem kétséges, hogy Orbán Viktor tönkre teszi…..
Tisztelt MT!   Egy raktárban dolgozok immár 3 esztendeje, sajnos az utolsó egy évben rengeteg problémával kellett szembesülnöm munkahelyemen.A cég nagyrészt belterjes, rajtam kívül még egy alkalmazott van, aki nem tartozik a családhoz, sajnos pont kettőnket pécéztek ki…..
Bajnai Gordon (gordonka) 2011.06.17 16:32:50
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nesze!szer Vágod? 2011.05.03 09:56:00
  Gyerekként végtelenül izagalmasnak találtam a fodrászatot, amely a csillaghegyi Hunyadi utca és Czetz János utca sarkán, kopott bájával hívogatta a kuncsaftokat. Nem volt ott se brazil hajegyenesítés, sem karotinos hajápoló SPA kezelés, csupán egy nagy üveg WU2 sampon,…..
Bajnai Gordon (gordonka) 2011.05.03 16:24:34
 Magyarország új alkotmánya feltehetően nem lesz világnézetileg semleges. Sokan nem értik, mi ezzel a baj, nekik szól a poszt.A világnézet mindig hiten alapul, a más világnézetű emberek (részben) másban hisznek, erre a hitre alapul az értékrendjük. Lehet, hogy létezik persze…..
Múlt héten írtam itt az Egy nap a városban blogon arról, hogy a Budapest-Prága-harcban bizony vesztésre állunk, de megígértem azt is, hogy rövidesen beszámolok a kilábalás esélyéről. Arról az útról, amin végigjárva lehetőségünk nyílik arra, hogy Budapest a régió…..
A jelenleg is zajló észak-afrikai és közel-keleti forradalmak teljességgel felkészületlenül érték az Uniót – szerencse a szerencsétlenségben, hogy egyelőre „csak” Líbiában alakult ki polgárháború. Az integrációnak le kell vonni a tanulságot a mostani…..
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
Magyar Hírlap: A személycseréken kívül szimbolikus jelentőségű dolgokon, például a heraldikán, egyes utcaneveken is változtatna. Mikor lesz ez esedékes? Tarlós István: A szobámban már csak nemzetiszínű zászlót talál. A főváros korábbi zászlaja nekem sem tetszett, meg fogjuk…..