Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R242

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen is a figyelmembe ajánlottátok azt a hirdetést, mely szinte napra pontosan két évvel ezelőtt szerepelt az Urbanista ingatlansalátájában. Hogy miért kapta fel ismét a hét emeletes luxus házat - magyarán a jól ismert ferencvárosi víztornyot - a magyar internet, azt nem…..
A magyar sorozat az pont olyan, mint a Teleshop. Tele van termékelhelyezéssel, kiszámítható, mesterkélt és iszonyatosan unalmas. Talán csak annyi a különbség, hogy a tipikus magyar tévésorozat még a Teleshopnál is hosszabb, és gyakrabban tűnik fel benne Hujbert Ferenc. Hiába…..
Hogy a tegnap posztolt, halálfejes lobogóval díszített villában lakik-e filmes azt még mindig nem tudjuk, de hogy a mellette levőben dolgozik pár, az tuti. Ennek a filmművészeti alkotásnak a trailerrét KP küldte, aki - mint írja - "webezgetés közben" akadt rá. Mit mondjak... Elég…..
R242 2012.07.25 00:43:27
@dr. Közbiztonság Szilárd:

Őt nem a Szekér Anikó tanította a Lászlóban, ezért nem tudja :D
Engem megvágtak, ezért ő tanított :D
És tudom. :D
Reuter Lajos meg "tett" az egészre :D
( szintén tanár )
LOL
Egy apró adminisztrációs hiba még mindig nagy szart tud kavarni. Az E.onnál valamiért nem képesek feldolgozni, hogy naiv ügyfél villanyóráit fordítva regisztrálták, és ezért többet számláztak. Mondjuk elég laza környék, ahol 3 évente kell áramot fizetni: A villanyórákat…..
A Szomszédok (egyik) ikonikus karakteréről, a rendszerrel mindig elégedett, a benzinárak miatt is csak szőrmentén morgolódó taxisofőre, Takibácsi, azaz Takács István szerepelt az RTL Klub Legyen ön is milliomos! című vetélkedőjének egyik kérdésében, bár álnéven. A hebehurgya…..
„Nem szeretnék ünneprontó lenni, de számomra ez a történet, vagyis inkább tragikomédia elsősorban nem a Klubrádióról szól. Nem a Klubrádióról, hanem a szólásszabadságról vagy, ha úgy tetszik, minden kommunikációs jog anyajogáról, a véleménynyilvánítás szabadságáról van most szó” – kezdte beszédét a…..
R242 2012.01.23 00:00:34
Eladó a 2004-es év háza. Az ingatlanos szerint ilyenben lakott James Bond (im) Konyhapultba épített gótikus templom kaputelefonnal Állítólag “reneszánsz hangulatú” lakás, de nekem a falra akasztott képekről más jut az eszembe... + bónusz: kalitkába zárt…..
  A lassan elkészülő Margit híd szerintem nagyon jól néz ki, rengeteg elemében állították vissza eredeti szépségét. Más kérdés, hogy mennyire jó, ha egy XXI. századi híd épp olyan mint egy XIX. századi, hisz azóta történ egy és más mondjuk a közlekedésben. László…..
Németh Dani - alias TheMutantCow - saját bevallása szerint imádja Budapestet. Grafikusként dolgozik, de saját szórakoztatására egy kis gyűjteményt állított össze, amiben a várost próbálja bemutatni kicsit más megvilágításban mint ahogy azt megszoktuk. Mint írja:Több csoportra…..
A magyar emberek egészségéért aggódó Országgyűlés “a népegészségügyileg nem hasznos élelmiszerek fogyasztásának visszaszorítása és az egészséges táplálkozás előmozdítása” érdekében 2011. július 11-én elfogadta a népegészségügyi termékadóról szóló…..
Adott Kozma Orsi (Jazz+Az, Eat Me!, Kozma Orsi Quartet) és adott a Nine Inch Nails. Mielőtt legyintene valaki, hogy áhh, nincs kapcsolódási pont, szólok, hogy van! Orsi nagy rajongója Reznornak és a zenekarnak, Szakos Krisztiánnal egy MÜPA-s koncertre elkészítette a The Great…..
Kapanyél Csattanó maszlag 2011.07.08 09:09:00
A nyárral a mérgező növények is burjánzásnak indulnak, úgyhogy ideje folytatnunk "gyönyörű mérgekről" szóló sorozatunkat. Következő áldozatunk a csattanó maszlag (Datura stramonium), mely több súlyosan mérgező növénnyel - nadragulya (Atropa belladonna); bolondító…..
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
„Szegény fiúk” – gondoltam, miután sikerült lefékezni a mérsékelten kivilágított Opelt toló fiatalok mögött a Dózsa György úton a középső sávban. Hirtelen elemi erővel törtek fel a Zaporozseccel és a Fieróval szerzett ifjúkori élmények: amennyit azokat…..
 Ha nem is olyan régi, mint a Logodi utcai lelet, azért mindenképp kortörténeti emlék. az ifjabbaknak meg kifejezetten történelem, amit Kovács Dani, a hg.hu főszerkesztője lőtt és küldött. Nagyon köszönöm! Helló Dávid, biztosan te is hallottad, láttad már, hogy…..
Mit tiltson be egy önkormányzat, ha nincsenek romkocsmái, a madarakat meg nem tudják. Na persze tehetek epés megjegyzéseket, valójában irigylésre méltó Balatonfüred helyzete és tulajdonképpen igazuk van, hogy megvédik a település egyik nagy értékét, a nyugalmat. Mint az…..
Peter Bjorn and John – Gimme Some (Cooking Vinyl) Unod már az öt éve folyamatosan felbukkanó fütyülős számukat? Ne aggódj, ők is.Fognak még szerinted olyan nemzetközi sikereket elérni, mint a fent említett dallal? Kit érdekel, ők is leszarják magasról.A március végén Gimme…..
Lakáshirdetés bikinis csajokkal - képeket már levették, screenshot fent és itt. szövegéről már volt szó itt. (tipp: Zoltán) Vécécsésze a kádban [6. kép] (via Lovely Listing) Életlen képek nagymamával és egy lencsén felejtett ujj (tipp: Péter) "több részlet…..
Régi védekezési trükk, hogy más használta a WI-FI hálózatomat, de lehat akár igaz is. Mindenesetre kevesen tudják, milyen veszélynek teszik ki magukat, ha nem titkosítják le körültekintően. A rágalmazás a legenyhébb bűncselekmény, lehetne akár tiltott pornográf felvétel való…..
Konyha és fürdőszoba egybe építve? (tipp: LeLoup) Légkondicionált zebra Egyszobás lakás fekete falakkal (via: ingatlanmagazin.com) Rengeteg márvány egy bánffyhunyadi formájú házban (tipp: Micocicó) Extra foam kávé (tipp: Bromwyn) Panel…..
Michael Knight Fogalmi zavarban 2011.02.06 17:30:00
Selmeczi Gabriella ismételten parádés jelét adta híres-hírhedt hozzá nem értésének, amikor vasárnap arról beszélt, hogy a Kormányzati Ellenőrzési Hivatallal világíttatják át hamarosan a magánnyugdíjpénztárak vagyonát.Ízlelgessük egy kicsit az alábbi passzust, amely…..
no emisszió Kettős beszéd 2011.01.23 09:44:43
Ha minden olyan autóipari technikai újdonságról, modellváltozatról beszámolnék, amely a kisebb fogyasztás-kibocsátás elérése érdekében valóban hatákony műszaki megoldásokat vonultat fel, naponta akár többször is frissíthetném a blogot. (Azok a kedves kommentelők pedig,…..
Orbán Viktor nyilatkozata szerint ebben az évtizedben nem reális cél bevezetni Magyarországon az Eurót.De miért nem? Tehetjük fel a kérdést, hiszen párhuzamos ígéreteik szerint az államháztartási hiányt már ettől az évtől kezdve tartósan 3% alatt kívánják tartani, az…..
R242 2011.01.20 22:44:10
@bogancs:
Szia! :)

A szlovákok nem panaszkodnak? Meglep, mert igen. MINDEN drágább lett, nem kicsit, nagyon. Elég indok?

Írország? Ahol a spekuláns tőke, a hazugságok, banki "csalások" elviszik az adófizetők pénzét...nem túl jó példa.

Jelenleg a béka hátsója alatt vagyunk fizetésekben az EU-hoz képest, és mégis majdnem EU-s átlag díjakat fizetünk. ( áram, gáz, olaj, stb )

Egy dolgot nyernénk, nem lenne árfolyamkockázat. De semmi mást.

Váltsál már ár egy-két összeget EUR-ra, pl. kisnyugdíj. :D
Ebből kb. éhenhalni lehet.

A struktúrális lemaradásunk pedig szánalmas. Pazarló rendszereke pumpáljuk a pénzt, nem hozzáértők dolgoznak fontos helyeken a közigben, fejetlenség van stb.
HAtalmas a korrupció.
Ide EUR-t??? Nevicccc!!!! :D :D :D