Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gossip

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerjék meg Bobyt, aki annyira rendes, hogy telefonálgatott, majd kifizette egy MÁV-kaller által megsanyargatott külföldi lány büntetését, és csak felaakkora összegért fogadott el eurót tőle. Boby azon füstölög, hogy 1.) a MÁV miért nem fogadja el a külföldi…..
gossip 2010.03.04 10:17:18
Becs es Pest kozott vonatozok rendszeresen. Becsben lenyegesen olcsobb, ha online veszem meg a jegyet es szepen kinyomtatom magamnak. Az osztrak kalauz szepen beszkenneli, es ad nekem egy masik jegyet, mert a magyar kalauz hijan van a technikanak, ami elarulja, hogy en rajzoltam-e ami a papiron van.
Csakhogy mikor bevezettek a railjeteket, nem jart kalauz az osztrak reszen. Odafele semmi gond, magyar kalauz ranez a magam nyomtatta jegyre (retur), tovabbsetal.
De visszauton jonnek a magyar kalauz urak, mutatom nekik a papirt, kerdik hol van a hozzatartozo fecni, amit az osztrak kalauz nyomtatott odauton. Elmagyaraztam, hogy nem jott kalauz, ezzel es ezzel a vonattal utaztam, nyugodtan nezzenek utana. Olyan nincs, en hazudok. Nagy szemekkel nezek ra, tessek?! Nem pontosan ket telefonba kerulne ezt tisztazni? Nem, azonnal fizessek tizezer-valamennyi buntetest. Dehogy fizetek, mar kifizettem egyszer a jegyem arat. Akkor kerik a szemelyimet. Miert is? Csak meg akarnak nezni valamit rajta (szuper cseles). Hat azt sajnos nem fogom odaadni. Akkor rendorseget hivnak. Mondom nagyon helyes, talan ok nem sajnalnak majd ket telefonhivast. De akkor a vonat megall, kesni fog, es ezt majd nekem kell am kifizetni! (Vajon mennyibe kerul egy vonatkeses, vagy percben merik?)
Vegul bevartak az osztrak kalauzt, (aki egyebkent jot kuncogott a hisztin), leszkennelte nekik a papiromat es OK! OK! felkialtassal lengette az arcukba a jegyemet, aztan pedig elnezest kert a kellemetlensegekert. A magyar kollegak nagy puffogva (es az orruk alatt hulyekurvazva) leszalltak.
gossip 2010.03.04 10:23:00
@MosoMasa / Ha nagy leszek, japán leszek!: Pedig mindenaron ki akartak velem fizettetni :)
Van, aki szerint az idei Szemle legjobbja volt, noha csak az információs szekcióban vetítették: a héten mutatták be nálunk a Varga Katalin balladáját, az angol Peter Strickland elsőfilmjét. Erdélyben játszódik a történet, főhőse egy olyan asszony, akit sok évvel ezelőtt…..
Peer Chi a fertődi szállására panaszkodott, most megérkezett a vendégház üzemeltetőjének válasza is. A vendég gondja a hideg volt, hogy nem jött be neki a reggeli és a honlapon jelzett ellenére nem volt ingyenes transzfer a pályaudvarra. Most lássuk a másik oldalt.Feltételezem,…..
gossip 2009.01.06 15:14:38
@Acsi: igazad van, biztosan erzekenyebb a varandos holgy az atlagosnal, hormonok etc. De egyreszt ezzel egy vendeglatosnak szamolnia kell, ugyanugy, mint azzal, hogy nem minden vendeg kezes barany, valaki tobbet fog kekeckedni, valaki csak meghuzza magat. Azt tartom aljasnak, ahogy gyakorlatilag a holgy allapotara fogjak ra az egesz panaszt, hisz egy terhes nore konnyu ralegyinteni- ah, hisztis, hu es meg a ferje is talalt jobb dolgot maganak. Miutan pedig vilagossa teszik, hogy szegeny vendeg beszamithatatlan, meg leirjak, hogy "ez a maganugye".
Mocskos es atlatszo strategia.
Hm. Este Szakítós Mikulás. Sziasztok! Két hónapja minden nap olvasom a blogot és a kommenteiteket. Már akkor megírtam a magam történetét. Aztán kihúztam belőle dolgokat, átírtam kicsit, pár bekezdést visszaírtam, megint kihúztam. Próbáltam a lényegre koncentrálni,…..
Endréék egy savanyú gyorséttermi kalanddal gazdagodtak Bécsben a halott tengeri állatokat terjesztő Nordseeben. Mindegyikőjüket lehúzták a számlán kamu tételekkel és még vissza is rosszul adtak. A hely tulajdonosa szerint csak visszakapják a magyarok, amit másokkal csinálnak: Az…..
A BKV által sportból alkalmazott mentális betegek a legjobban az érvényes bérlettől vadulnak be. Ismerkedjenek meg Dáviddal, aki szerette volna, ha köszönnek neki, ezért kihívták a hóra. vagyis a sarjadó gyepre. Nekünk amúgy rokonszenves a BKV koncepciója, miszerint csak az…..
Még csak 4 éve vagyunk EU-tagok, úgyhogy rengeteg tennivalója miatt bizonyára tudott még időt szakítani arra a Pannon, hogy megváltoztassa szabályzatát, hogy EU-állampolgárok ne kizárólag útlevéllel juthassanak szimkártyához, mert simán lehet, hogy nincs náluk:Finn vendégeink…..
A lélekrabló dohánymaffia újabb álságos trükkjét leplezte le posy. Nem elég ezeknek, hogy 2 éve egy szállal kevesebbet adnak, már a kevesebb is rövidebb, cserébe viszont a füstszűrő hosszabb: A napokban vezették be az új dizájnú hosszú pall mall cigarettát (lásd: 1. csatolt…..
Love is a fire that you can't controlIt burns in the middle and it leaves a holeYou can fill it up and you don't know whenIt's gonna start to burn againHalihó gyerkőcök! Köszönjük, hogy az ünnepek alatt is nagy számban küldtetek be szakítós számokat szerkesztőségünkbe, viszont a…..
gossip 2008.03.26 10:54:16
A héten még egy normális szakítós történetet sem sikerült kiraknom, mert nem küldtök olyat. Most is úgy szakítanak a résztvevők, hogy nem csak hogy nem is jöttek össze, a lány két randi után feladta. Pikantéria: a szereplők rockzenészek és ázsiaiak.Kedves Szakítós! Az én…..
gossip 2008.03.26 10:42:33
Pécs a szerelem városa, hiszen tudjátok, ott van a lakatfal is. Na, egy ilyen várostól nem várjuk azt, hogy a luxuskurvát meg verőlegényeket termeljen ki. Bezzeg a nyár és a Balaton legundorítóbb helyétől, a Flört discótól annál inkább. Úgy látszik, jönnek a balatoni sztorik,…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
A szakítósblogon rendkívül sok történet kezdődik internetes ismerkedéssel, ami roppant veszélyes műfaj, nem győzzük hangsúyozni. Hogy miért? Ezért. A megdöbbentő levélről mi is tudjuk, hogy nem tartozik a szakítósblog legszorosabban értelmezett témái közé, de tanulságként…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
gossip 2008.03.05 13:31:52
Azért mindig a Belga mondja meg a tutit az életről: "Az a baj, kell valami? / Kell valami? szol valamit, az a baj? / Nem, nem iszok semmit, az a baj. / Az a baj, hogy nem iszol, és az a baj, hogy nem iszok." Most akkor ki fizeti a koktélt fényes nappal? És kajajeggyel vagy…..
Subba A görénytartóhumor 2007.12.04 15:01:00
Ígérjük ez az utolsó görényes poszt (mára). Méltó lezárásaként a napnak a kisállattartók és -tenyésztők fajtaspecifikus humorára szeretnénk némi reflektorfényt irányítani. A MVK magas szinten differenciált honlapjáról szerencsénkre nem hiányozhat az obligát viccoldal…..
És nem elég, hogy szeret, de képes különbséget tenni, és megállapítani, hogy egy öntetben több a zsíros-majonézes guzmó! Mintha egy kínai büfében kiszúrnánk, hogy 23 százalékkal több zselésített kutyanyálat raktak a gung bao csirkébe! Elképesztő. Az alanti sztoriból…..
Újabb agyszülemény, avagy eszköz, mellyel időt lehet pocsékolni. Az alábbi kalkulátor azt számolja ki (miután válaszoltunk 20 kérdésre), hogy mennyit érnénk, mint szervdonorok. Rákérdez a dohányzásra, a szedett gyógyszerekre, műtétekre, szokásokra, táplálkozásra.  Íme…..
Nagy örömünkre szolgál, hogy lassan mindenkinek lesz homárolvasó ismerőse, úgyhogy emailfordultával meg is kaptuk a Mustang Lovasclub reakcióját Rékáék tegnapi panaszos levelére: Elöljáróban néhány dolgot szeretnénk pontosítani, ha megengeditek: 1. A képen melyet…..
Internetes munkát kínálnak hirdetésekben a WellBiz által bepalizott balekok, akik ebből várják meggazdagodásukat. Érdekességképp sokan rákattintanak a hirdetéseikre, hiszen semmibe sem kerül. Egy semmitmondó honlapon aztán már adataikat kérik. Aki ezen sem akad fenn, azt hamar…..
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..
Szőrszálhasogatás vagy lenyúlás megakadályozása beszólni, ha a 690 forintos szendvicseket 700-ért számolják? Egy újabb örök kérdés, ami Péter melegít fel alant: Helyszín: Hajdúszoboszló, állítólag Európa legnagyobb fürdőjének gazdája, rengeteg turista, valamint…..
A Zugügyvéd egy elég szomorú történetet kapott az egyik kollégától. A belinkelt alapítványi hír bevezetőjétől is elszégyelli magát egy jószándékú olvasó: Összeszerveződött szomszédok próbálják elérni, hogy fogyatékossággal élő embereket tiltsanak ki egy…..
Mint azt bizonyára tudják, a diákmunka a kizsákmányolás egyik kortárs és legális fajtája. A Homár ezért nem egészen érti Attila panaszát - barátnőjét lehúzták 8 rugóra Tesco-pénztárosként -, legalább nem egy bányában kellett kézzel gyöngyöt csiszolnia: A következő…..