Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vbence21

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élő sampon reklám, akinek jelenléte meghatározta a világ összes tévéjének délutáni kínálatát.  Zskategória blog proudly present: Lorenzo Lamas. Hösünk családja egy viszonylag ismert színész család, de ez nem akadályozta meg, hogy ő is színész legyen. Pedig katonai…..
Ha egy baszott nagy darab kancsal golyófejű néger akcióhőst akarunk Joker szerű vigyorral ő a mi emberünk. Kaliforniában született , és nem keveredett bele a szokásos bandavilágba hanem a vallás felé fordult. Meg elkezdett gyúrni: itt viszonylag ismert lett. Álnevei voltak: Zeusz…..
Ha lenne a képzeletbeli ZS panteonnak egy trónterme annak a közepén biztos Chuck Norris ülne. Eljött hát az idő , hogy tisztelegjünk a ZS világ egyik legnagyobb sztárjának. Hősünk a közvélekedéssel ellentétben nem a roswelli ufók DNS-ből jött létre amit kereszteztek egy…..
Brüsszel Bruce Leeje személyesen. Akciófilmes munkássága kis blogom legnagyobb csillagai közé emeli ezt a karate balett hőst! A kis Jean Brüsszelben született, ahol már gyerekkorában elkezdett karatéjozni, majd kis ideig baletezett is. ( Ne feledjük a híres van Damme spárgát,…..