Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sasazu

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    RibiSéta – A NEM, AZ NEM!    2011 januárjában, Torontóban egy rendör kijelentette, hogy ha egy nő el akarja kerülni a nemi erőszakot, ne öltözzön provokatívan, azaz úgy, mint egy ribanc. A budapesti SlutWalk / RibiSéta résztvevői…..
Vannak ugye a párkeresős műsorok (Nagy Ő, Who Wants to Marry a Millionaire?, Rock of Love, stb.) és a túlélőshow-k (Survivor, I'm a celebrity...) , na most ezeknek lesz szerelemgyermeke az Endemol és az NBC jóvoltából Love in the Wild címmel. Húsz egyedülálló férfit és nőt…..
sasazu 2010.11.15 14:15:58
A Négy esküvő című új valóságshow-ban menyasszonyok mérik össze magukat négyesével, és akinek az esküvőjét a legkellemesebbnek, leghangulatosabbnak ítélik a többiek, az nyer egy álomnászutat Mauritiusra. A műsor készítői, írja az origo, szerették volna, hogy minél…..
sasazu 2010.09.13 15:21:37
@Leadfoot: Mert aztán helyette jó őket látni ahogy rózsaszín tangákban felvonulgatnak és büszkék magukra hogy ánuszba túrják egymást?

Mert van nekem is meleg ismerősöm, és ő valahogy nem kürtöli világgá hogy a párjával miket csinálnak... Meghagyják a 4 fal között, ahogy a normális ember szokta.
A Benkő Dániel feleséget keres című műsorában a döntőig sem jutott el Rusz Éva, aki a Blikk infói szerint most Delhusa Gjon show-jában tűnhet fel. A tatabányai ruhaüzletben dolgozó 43 éves elvált anyuka állítja, "szeretném Delhusát szőröstül-bőröstül", de a…..
sasazu 2010.08.31 13:31:54
@LickMyWounds: Akkor orra van, hogy egy Concorde leszállhatna rajta.
Hétfő reggel alattomos lószarlepényekre futhatott rá az a gyanútlan kerékpáros, aki az Árpád hídi biciklisávon akart átkelni. A bringások által láthatóan már kilapított lócitromon többen megcsúsztak az egyébként forgalmas átkelőn. A hídon gyakran átjáró biciklisek…..
Ma hatvan éve készült el a fővárosi úttörővasút (a mai gyermekvasút) utolsó szakasza. Egy kis galériával (a képre kattintva) emlékezünk. ..
Egy hete ért véget a világ legnagyobb geekfesztiválja, a Comic-Con San Diegóban, de az anyagokat még mindig dolgozzuk fel, mára a szokott csajfesztivál jutott, biztos akad, aki az ilyenre gerjed. Két galériánk van, jó szórakozást!   ..
sasazu 2010.08.02 12:59:57
Kerékagy Árvízibicikli 2010.06.22 14:22:00
Érdekes biciklit épített a kínai Li Weiguo: a hátsó kerék küllőit lapátokra cserélte, így egy vízimalomhoz hasonlít, a bicikli két oldalára pedig négy-négy méretes műanyag palackot, vagy talán inkább hordót erősített. Ezzel azt érte el, hogy a furcsa eszközt…..
sasazu 2010.06.22 15:52:38
@k_attila78: Te is biciklin kezdted, tróger. :)
Manapság egyre nagyobb számban találkozhatunk GYES-en lévő apukával. Ennek számos oka lehet, ezt most nem firtatjuk, érdekesebb viszont, hogy az apukák miként érzik magukat ebben a szerepben: És a beigért bónusz, egy emlék halloweenról, -ból, -ből....mindegy,…..
Most pénteken este lesz a Gladiátor névre hallgató történelmi csoda film, amit nincs olyan élö ember a földön aki még ne látott volna, legyen az akár szomáliai kalóz, vagy bébifókát bottal agyonverő eszkimó. De vajon észrevetted a filmes bakikat eddig? Vagy csak csorgattad a…..