Regisztráció Blogot indítok
Adatok
llipitik

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember túl van már azon, hogy látta az Idi Aminnak öltöztetett Pákót ahogy egy PSZH-n ülve azt üvölti a Rambóra fazonírozott albánmagyar buzukistának, hogy Dzsonikám, biszexre gyúrok, sőt, azon is, hogy egy szebb napokat látott, néha egy szál faszban lantozó, hatvan pluszos zenészember egy nála…..
Subba 2018 2018.01.04 09:12:00
llipitik 2018.01.14 23:30:39
@vitéz Beverneky: egy csehszlovák ezt nem értheti!
A neves brit utazó, Cynthia Hilsden elképesztő fotó-adatbázisából mára a nyolcvanas évek Jugoszláviájából hoztam képeket...
llipitik 2017.12.24 00:09:02
@szeme közé, laposan!: ülj mán le, leversz valamit!
A jogi egyetem elvégzés sokáig belépőt jelentett egy biztos megélhetést és karriert jelentő világba. Ma már ez nem így van és a jövőben még kevésbé lesz így.  A jogi hivatást érő kihívások sokasodnak, a jogászok azonban sokszor lassan reagálnak ezekre a kihívásokra,…..
llipitik 2015.04.28 03:10:17
Régóta látszik a tendencia, de eddig mindig elhessegettem a gondolatot arról, hogy a Jobbik kormányra kerülhet. Most, hogy a meccs 21-18-ra áll, érdemes mindenkinek levenni a szemellenzőt és átgondolni a lehetséges kimeneteleket arról, hogy hova vezethet és meddig tarthat a…..
llipitik 2015.03.19 03:54:47
@Józsi01: ki rohan le kit?
Finnországtól Bulgáriáig minden ország a régióban arra törekszik, hogy folyamatosan csökkentse gazdasági és politikai függőségét Oroszországtól. A NATO és az elmúlt évek globális energiapiacának változásai egyre jobb lehetőséget biztosítanak ehhez. Éppen ezért…..
llipitik 2015.03.03 04:01:53
@jágör68: önnek teljességgel igaza van! a természet törvényeinek zöme exponenciális, mindazonáltal nem kell szkeptikusnak lenni, hiszen ott a hangyák népe, mindig lesz mit enni!
     Az van kedves hölgyeim és uraim, hogy a nácik tudnak valamit, amit mi nem. Persze én kicsit tudom azért, mert ráklikkeltem valamire, amire nem kellett volna. Jó, mi?      A helyzet az, hogy azok is tudják már, akik ugyan nácik egy kicsit, de mostanában azt mondják, hogy nem…..
           Magyarországon gyakorlatilag nincsenek nacionalisták. A keleties hülyeségekről fantáziáló miniszterelnök, a szoftfasiszta Jobbik-vezér egy vesztes Magyarországról delirál, tehát nem nacionalista. A nacionalizmus a győztes Magyarországról szól. A győztes…..
llipitik 2015.02.14 03:12:15
        Nem szoktam filmkritikát írni, de egy ilyen mű esetében kivételt teszek.          Orbán Viktor és a jobboldali értelmiségi elit története már nagyon régen kívánkozott filmvászonra. Nem nagyon széles filmvászonra, inkább kisebb, otthonosabb vetítőtermek…..
Léteznek amerikai adatok arról, hogy minden 1 befektetett dollár, amit az oktatásba, a gyermekvédelembe, a megelőzésbe fektetek, az 7 dollár megtakarítást jelent majd később a igazságszolgáltatásban, a szociális segélyezésben, a munkanélküli ellátásban. Csak hát hosszú távra…..
llipitik 2014.11.11 02:32:10
@christvhu: ez vadkacsa! az angol gyepet nem kell locsolni, nem is teszik!
Vannak hírhedt gólyatáborok, ahol a szívatás túlmegy a jó ízlés határán, számos értelmetlenül obszcén, vetkőzős feladattal megfűszerezve. De ezt a gyakorlatot az összes létező magyarországi gólyatáborra ráhúzni, az összes hököst potenciális szexuális ragadozóként…..
llipitik 2014.09.11 01:44:12
@Pampalini13: mi van azzal az 'aprósággal', amire a cikk szerzője nem tér ki, miszerint szólt valaki, hogy nem komplett az elkövető?
„A Centrifuga csak pörög, pörög…” Új Fordulat a Centrifuga blogon! Távozott az Irodalmi Centrifuga főszerkesztője, Györe Gabi. A blog új főszerkesztője Debreceni Boglárka író, költő, kritikus, írásai 2010 óta olvashatók az oldalon. A szerzőről bővebben:…..
llipitik 2014.02.25 01:29:07
Audiatur et altera pars! Hallgattassék meg a másik fél is! Íme Orbán Viktor kínai útjával kapcsolatban az MSZP Országos Központ és a Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye. Orbán Viktor pekingi kacsája MSZP Országos Központ közleménye Budapest, 2014. február…..
Január elsején a Római Katolikus Egyház Szűz Mária istenanyaságának ünnepét tartja. A karácsony nyolcadnapján tartott ünnep a VII. századból származik. Nem csupán ezért nevezi a magyar népnyelv Boldogasszony havának januárt, hiszen e hó 23-án ünnepelték Boldogasszony…..
Bár portálunk túlnyomórészt álhírekkel foglalkozik, az alábbiakban egy valódi hírt közlünk. Éspedig azért, mert ilyen vicceset magunk se tudtunk volna kitalálni. „A SZEMA – Liberális Párt támogatási megállapodást kötött az Együtt-PM Szövetséggel. A támogatási…..
llipitik 2013.11.21 02:38:13
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
Antivírus blog Perverz fizess! 2013.04.08 09:06:20
Sokkoló fordulat megy végbe a váltságdíjat szedő úgynevezett ransomeware kártevők frontján. Gyerekpornóval kapcsolatos hamis riasztással igyekeznek a bűnözők ráijeszteni a gyanútlan és ártatlan felhasználókra, ezúttal rémisztő képmellékletekkel.   Már volt egy…..
"Hogy Wass Albert jó író-e vagy hazug? Hogy háborús bűnös vagy ártatlan?Hogy mért van több szobra mint Sztalinnak?Ezekre a kérdésekre válaszoljanak mások." Wass Albert ma 105 éve született, első regénye a Farkasverem, a személyes és nemzeti veszteségek, családi…..
            Amor XANTUS -- magánlevél.     Azt mondják a halott 40 napig még lát: Családot, barátot, a sok Xantus-árvát Azt is mondják, ekkor fogjuk vissza gyászunk Mert fáj neki látni a túlzott…..
llipitik 2012.12.27 21:17:38
A diákmozgalom nagyszerű dolog, legalábbis ameddig én csinálom – mondta és feltehetőleg gondolta Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádióban, én pedig kedvet kaptam, hogy kibontogassam a miniszterelnök gondolatait, a kormány nyíltnak hazudott kommunikációját. A…..
Elérkezett az örömteli pillanat, amikor a Furdancs Blog olvasói levelet kapott. Ráadásul egy kétgyermekes anyukától, aki a barkácsoláshoz kötődő viszonyáról írt egy rövid merengést. Olvassuk együtt Júlia levelét!  Szeretem azt hinni az életről, hogy amolyan könnyed,…..
Több száz méterrel a föld felett, rozoga fatákolmányokat használnak az indonéz gyerekek, hogy néhány kilométerrel lerövidítsék az iskolába vezető utat. Őszintén szólva még nézni is rossz a következő képeket. Indonéziában 137 millióan élnek, ezzel a világ leglakottabb…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
llipitik 2012.10.07 00:04:05
@GiaMarie: lájk! nyertél egy pólót! :-)
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
llipitik 2012.08.29 00:49:47
IrodalmiCentrifugA Hangya Tudatban 2012.08.26 13:13:00
AZ ANYAEVOLÚCIÓ TUDÁSÁBÓL „Míg az alábbi pár sort elolvasod, 40 ember és 700 millió hangya születik a Földön. 30 ember és 500 millió hangya hal meg a Földön.              Ember: emlős, magassága 1 és 2 méter között, súlya 30 és 100 kiló között változó.…..