Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prüntyike

15 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kisnyugdíjasok problémáit már senkinek nem kell bemutatni, ennek ellenére sokan talán elképzelni sem tudják, hogy miként lehet kijönni - ellátástól függően - napi egy-kétezer forintból. Az élelmiszerek folyamatosan drágulnak, a rezsi a fűtés miatt különösen…..
prüntyike 2011.03.01 15:27:05
@xunilo: a hozzád hasonló vélemények miatt nem adom át alapértelmezés szerint a helyet a nyuggereknek. A diákok ne üljenek le? Milyen jogon mondod meg ezt? És ha épp a lába lesérült edzésen? vagy ha nem aludt, mert vizsgára készült és majd összeesik? Légyszíves, engedd, hogy mindenki maga döntse el, leül-e vagy sem...komolyan pofám leszakad.
prüntyike 2011.03.01 15:44:35
@xunilo: kikérem magamnak. nem vagyok diák, dolgozom, adót fizetek és teljes áron veszem a bérletet. Diákkoromban amikor úgy tartotta kedvem (értsd, fáradt voltam - igen, lehet amiatt mert előző este buli volt) igenis leültem, de általában álltam.

Másrészt míg én közvetlenül fizetek az utazásért kemény forintokat, addig (noha azóta sem tudom MILYEN alapon) a nyugdíjasoknak nem kell. De ha már nem fizetnek, legalább ne háborogjanak azon, ha véletlenül nem áll rögtön vigyázva ha a csúcsidőben eltalicskázta a banyatankját a piacig és leszakad a keze az akciós paprikától. (és ez még a jobbik eset)
A poszt első felét H küldte, köszönjük!A fővárosi közlekedési anomáliák után nézzünk már körül az ország háza táján is ez ügyben. Tavaly március óta regisztrációs jegyet kell váltani a tömegközlekedési  járműveken. A regisztrációs jegyet azért vezették be,…..
prüntyike 2011.02.19 14:25:57
@sárkányfő: hogyne keletkezne kár, ha minden kocsiban kevesebb nyugger utazna, akkor egy-két kocsival kevesebbet is lehetne inditani...az azért elismerjük, hogy minden szempontból spórolás, nem? (amortizáció, takaritás, alkatrész, áram)
prüntyike 2011.02.19 14:37:23
@ap@tigris: :) lol ezt még én sem mertem leirni
prüntyike 2011.02.19 14:38:47
@Gyalogfenyő: ezt irtam is, ha rászorul v papirja van róla, hajrá! mutassa be az ellenőröknek a kezelőlapját, szerintem ennyire lehet képezni őket...:)
Varánusz Riszálom, úgyis! 2010.04.17 08:00:00
Új taggal bővült a Jobbik liberális frakciója. Ha ilyen ütemben gyarapodnak, lassan kiszorulnak az igazhívő, bibliával kelő-fekvő tagok a pártból. A keresztény konzervativizmus fárasztó dolog. Ettől talán csak a nyakig begombolt Atillában képmutatás fárasztóbb. Nem csoda, ha…..
prüntyike 2010.04.17 09:46:49
@Motherhacker: a pénzlopás egy dolog, mindenki csinálja, ebben semmi hír nincsen. ellenben a bort iszunk és vizet prédikálunk stílus (méghozzá oly képmutatóan hogy az adott JELÖLT oldalán van leírva a képekhez viszonyítva demagóg faszság.) még mindig érdekes tud lenni :)
prüntyike 2010.04.17 09:54:52
@vaffanculo: egy szóval sem mondtam, hogy nem az. azt mondtam, hogy nem esik ki a kiskanál a kezemből ha ezt hallom a tv-ben
prüntyike 2010.04.17 10:18:47
@Fabius: lájk
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
Nem.Nézzük, mi fog lezajlani a következő pár hónapban.Az első időszakban mindkét rádióról kihozza a közvélemény, hogy szar. Szar, mert nem a Danubius/Sláger szót búgják a fülünkbe, és főként szar, mert új. Eltelik pár hónap, aztán mindenki megbékél majd a két új…..
A H1N1 egy évek alatt gondosan megtervezett bináris katonai idegméreg-fegyver!Az USA nevadai (zsidó irányítás alatt álló) kutatóbázisán. A mexikói kórház ideális bevetési hely volt, mert minden paciensnek volt valami krónikus betegsége, amelybe akkor haltak bele, amikor az…..
prüntyike 2009.11.24 14:31:22
Évi a TGI Friday's különbejáratú Torkos Hétfőjén szembesült azzal, hogy étkezési jeggyel fizetni speciális kedvezmény. Ennyire rossz a kajajegyek árfolyama? Azt hitte a Homár, hogy már mindenki mindent azzal fizet: Minden héten hétfőn el szoktunk menni vacsizni, általában egy…..
prüntyike 2009.10.08 11:21:30
@NGA: persze, most jön a burger kinges cikk. annyira jó amikor az ember 15 helyről kap fizetést.
prüntyike 2009.10.08 11:44:45
@inyesmester: rosinter.com/company/

http://en.wikipedia.org/wiki/T.G.I._Friday's
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..
Archie 2 hónapig élvezhette zökkenőmentesen a Citibank szolgáltatásait, majd jött a meglepetés: minden előzetes tájékoztatás nélkül lezárták a számláját és bevonták a kártyáját. Mindezt azért, mert a bank hibásan nyitotta meg a számlát és így próbált szépíteni.…..
Polo belefáradt a kavarásba, ami az új tévéje körül ment és mivel még 8 napon belül volt, szerette volna visszaküldeni. Ám a kereskedő szerint a készülék "össze-vissza van csikargatva, mocskos és még hiányzik a garancia papír",  tehát eladhatatlan. Polo ezzel nem…..
Azt mondja egy mosdatlan szájú utolsó náci, nagyon örvendene, ha a magukat büszke magyar zsidóknak titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az ő gyalázása helyett. Ez így önmagában mehetne a Kommentár nélkül rovatba is, de nem megy, mert felvet…..
prüntyike 2009.06.05 11:04:02
@Alfonzhal: igyunk egy kávét és beszéljünk róla.
prüntyike 2009.06.05 11:05:32
@Muad\\\'Dib: azért ez egy elég konkrét általánosítás, amit...hogy is mondjam...megfogalmaz.
prüntyike 2009.06.05 11:29:03
@Agagag: képzeld, igen és állítólag az ágyban is jobbak vagyunk.
Kedves Kettős Mérce blog olvasók! Remélem nem fogtok megharagudni, hogy az alábbi posztot utólag anonymizáltam. A forrás közzététele szükséges volt ahhoz, hogy a levél hitelességét bizonyítani tudjuk, ezen túl azonban nem bír különösebb információ értékkel, ugyanis nagy…..
prüntyike 2009.06.05 10:22:24
@Az évek meg a rutin: na ez a demagógia :)
Híres divatmárkák másolatait világszerte árulják az utcákon és piacokon, jobb és rosszabb minőségben, de sosem értettük, hogy ha valakiről már messziről ordít, hogy nem engedhet meg magának egy félmillás Vuittont, akkor minek hordja a pár ezres másolatát a pufidzsekhez?…..
Bár egyre-másra cikkezik az újságok - vélhetőleg csak maguktól -, hogy a világválság nyertese a McDonalsd's, illetve ezzel párhuzamosan véletlenül szénné is reklámozták magukat (még a 30 Rock vígjátéksorozat történetébe is sikerült beleszövetniük magukat egy epizódon…..
"A cionista emberellenes terror tombolásának idején a tiltakozás kifejezésének legjobb módja a Paleszin kendő. A Nemzeti Kávézóban éppen lehet ilyet vásárolni 1500 forintos darabáron, amíg a készlet tart."Kapcsolódó szavazás:Hordanál ilyet?52% igen.47% nem, zsidó…..
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
prüntyike 2009.02.21 19:13:07
@Mylady: ez elég érdekes, nálunk (BCE) mindenkinek jár a kedvezmény, még a levelezős anyukámnak is.
prüntyike 2009.02.21 19:38:19
@rénszarvas: hát, ha most járnál, kapnál kedvezményt:)
prüntyike 2009.02.21 20:05:47
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
prüntyike 2009.02.21 16:19:30
@nem-nem: ott a pont...azért ne tüntessük fel egyik oldalt se "tökéletesnek"

szabályosan irtózom a zöldségesektől, sz*rt adnak drágán. mondjuk ki. Aki szerint nem, mondjon már egy címet, hol lehet értelmes áron jót kapni...akkormá inkább a teszkó.

thx
p.
Aki szemét, és szerződni akar, ennél rosszabbat érdemel, úgyhogy nem is értem, Tibor  minek pattog. Igényeskedett, arcoskodott, hát nem kiderült, hogy mégsem lehet IP Tv-t bevezetni hozzá? Örüljön, hogy nem küldtek ki két markos T-alvállalkozót, hogy jól leverjék, amiért…..
prüntyike 2009.02.18 12:03:05
@ColT: szerintem azt, hogy mit csinál a tartalmával X idő után, a jogtulaj dönti el. azt is, hogy kiadja-e, azt is hogy nem. ez így normális, nem?

Ez a "gonosz kapitalista" világ a _pénzből_ létrehozott (akár digitális) javakért pénzt mer kérni, uramatyám...
prüntyike 2009.02.18 12:05:34
"Használati utasítás: A pólókat kifordítva, 30 fokon ajánljuk mosni. Vasalás maximum 110 fokon. Tilos a száraztiszítás és szárítógépben szárítani. A Turul márkájú pólók varrása, és szabása magyar varrodákban történik, ezért a méretezésük nem egyezik meg a…..
"Napjainkban, amikor Gázában ENSZ-alkalmazottak, civilek és gyerekek százai halnak meg izraeli fegyverektől, több ezren sebesülnek meg súlyosan vagy válnak földönfutóvá, amikor az egész területen humanitárius katasztrófa fenyeget, a lakosság legalapvetőbb emberi jogait sárba…..
Magyarországon nincsen, ismétlem NINCSEN fasisztaveszély, avagy kisértietes a hasonlóság rovat   ..
Bementünk tegnap Bloginnal egy Oktogon közeli üzletbe....- No, van nekünk valami? - kérdeztem tőle.- Nem, nincs.- Hm. No mindegy, akkor majd holnap - feleltem, s távoztunk.Beültünk egy kávéra a közelben. Tíz perccel később csörgött a telefonom, a boltos srác jelentkezett.- Bocs,…..
"A hirextra.hu információi szerint Sváby András, a Napló ex-műsorvezetője új műsorötlettel lepte meg a reklámszakembereket: az 1 a 100 ellen elnevezésű kvízműsorba belebukott Sváby most erotikus vetélkedőt indítana valamelyik kereskedelmi csatornán. A koncepció az…..
...avagy burkolt elfogultság.kurucinfó írja:"Gyógyszereket és kötszereket juttatott el két gyulai, fideszes önkormányzati képviselő a budapesti palesztin nagykövetségre. Céljuk az, hogy a gázai övezetben zajló háború áldozatain segítsenek, egyúttal pedig tiltakozzanak az…..