Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baloggie

1 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cikksorozat záróepizódjában magatokat, pontosabban egymást ismerhetitek meg jobban. Mivel tegnap ezen posztsorozat szerzője (egyszerűbben szólva én) 15 fotóból 9 esetében eltalálta, hogy milyen szakos lesz a jelentkezési lapra ragasztott fotón szereplő illető, feljogosítva érzi…..
GÓLYATÁBOR 2011 Pánikhangulat 2011.08.08 11:19:00
(A bejegyzés olvasása közben ajánlott az alant található videó zenéjének hallgatása 1 perc 36 másodperctől, vagy a "drama button" gyakori használata -> http://www.dramabutton.com/ )Vészesen fogynak a helyek, vészesen fogynak... Vészesen szűkül azon…..
Baloggie 2011.08.08 19:00:51
Szerintem most, hogy nem küldtél képet, a nicked miatt ezt fogják várni: nivea.kepeslap.com/images/17472/165.GIF ergo vagy elmész plasztikai sebészhez, és ilyenre maszkíroztatod magad, vagy haza fognak küldeni :(
Egyébként én kicsi fekete-fehér, nemigazolvány, kinyomtatott képet adtam, ami emellé szar minőségű is volt, -mentségemre szóljon, hogy kerestem igazolványképet, de öt perc után meguntam- és amikor meglátták nem problémáztak. Mondjuk a csaj aki átvette a jelentkezési lapom röhögött valamin, vagy a ronda kézírásomon, vagy a balfaszkodásaimon, vagy ezen a képen, ergo örülj neki, hogy rólad nem egy ilyen csodás szíp kép az első látlelet :D
 Helló Tibi!Tisztelettel jelentem, újra itt vagyok, ebben az írásban egy vidéki futballcsapat rövid történetét mesélem el. Előre figyelmeztetlek, hogy a Wikipédia-szócikkek stílusában fogant alkotás nem túlzottan vicces, és csak mérsékelten modoros, de sajnos igen…..
Baloggie 2011.03.06 11:13:02
@Mitya Ivanov: adná az isten, hogy ez a valóságban is bekövetkezzen, így a '10-es évek elején :)
A németek? Szürke, unalmas atomfoci kétméteres Szigfridekkel. Olyan hosszúak, mint egy Wágner-trilógia. Nézd már meg azt a Schweinsteiger gyereket, most kerülj meg ekkora lábakat! Jawohl! Végigrobognak a mezőnyön, mint Rommel a sivatagon, aztán a döntőben egy futbalkultúrával…..
-Kik játszanak ma, Ferikém, a németek? -Azok hát, Jancsi bácsi. Tettem is rájuk egy Károly Róbertet. Tudod, a foci az egy olyan sport, amit a hollandok, cse'szlovákok meg a magyarok játszanak, de a végén úgyis a németek nyernek. Még a Maradóna vagy a Pelé mondta egyszer. Jó kis…..
Baloggie 2010.06.28 18:33:37
@Frengi: Nemtudom, nekem a lengyelekről tök más tapasztalataim vannak, elég nekik elsütni egy Polak-wegier dwa bratanki-t és mindegyik akar fizetni egy kört a helyi kocsmában :). Persze lehet, hogy én pont jó helyen jártam.
Szörnyű ezt kimondani, de most vagy soha. Ez az utolsó esélyünk arra, hogy megmutassuk, mit tudunk. Ha most kikapunk, az Ausztrália elleni már csak kirakatmeccs lesz. Ahogyan azt napok óta sejteni lehetett, Radomir Antić kísérletezget a felállással: egyetlen csatárunk lesz, Žigić. A…..
Baloggie 2010.06.18 19:02:18
@KariKa: Megértem a frusztráltságot, szánalmas szar produkciót nyújtott a csapatod :). De azért igazán viselhetnéd emelt fővel a vereséget
Amúgy, ahol én néztem sörsátorban, összesen ketten szurkoltunk Szerbiának, mindenki más a németeknek, úgyhogy fasza volt örömködni a sok bánatos németdrukker közt.
Napred Srbija!
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
Baloggie 2010.06.16 18:28:52
@Blás Sailor von Wolfhausery: bazz, ezen besírtam :D
Most tegyük félre a hülye akcentusukat, az egyéb sztereotípiákat és a trágyalét, amivel ebben a pillanatban is elárasztják a Deltát, hiszen az a szigetcsoport, valójában nem más, mint egy vízből kiálló óriási támadási felület, amelyet az épeszű lakók már rég elhagytak.…..
Baloggie 2010.06.12 18:28:39
@Chaoyang: Mit vársz egy olyantól aki T/1-ben képes beszélni egy idegen ország válogatottjáról?
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
Modorosblog A vidéki Mamáéknál 2010.03.24 07:00:00
-Na jól van akkor, Gabikám. Üdvözlöm Apádékat. Mondd mëg a Ferinëk, hogy majd a hétën benézëk valamikor pár liter Ezërjóért. -Átadom, megmondom. Köszönjük szépen, viszlát. Srácok, gyertek, leszállás! Köszönjetek el a buszvezető bácsitól. Irány a Kossuth Lajos…..
Újabb botrányos szerződésekre bukkantak a BKV háza táján. Blogunk úgy értsült, hogy az ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Fehér Szarumánt, ismert tanácsadót és marketingest. Fehér egy, az ügyészségről politikai utasításra kiadott birtokunkba került szerződés…..
Modorosblog Újonc a Fradiban 2010.03.14 08:00:00
-Gyuri, köszöntünk a tévénézők nevében, és hadd gratuláljunk elsőként a Ferencvárosban való bemutatkozásodhoz! Marijan Vlak mester húsz percnyi lehetőséget adott, volt két helyzeted, hogy érzed, hogy ment a játék? -Köszönöm szépen, hát a Mester azzal az utasítással…..
Goalissimo Magyar Válogatott 2010 2009.12.28 19:10:00
Eljátszottam a gondolattal így az év vége felé közeledve, hogy a jövőre milyen felállásban és kikkel kellene kiállni a válogatott találkozókra. A válogatottat alapvetően a 4-2-3-1-es formációban képzelem el, amely 4-3-3-ra módosul támadásban, remélhetőleg hatékonyabban,…..
A magyar labdarúgásban több mint húsz éve nem látott bravúrt ért el a magyar utánpótlás válogatott, miután ezüstérmet szerzett a kínai U18-as (korábban U20-as) világbajnokságon. Bár a döntőben a világbajnoki címét másodszor megvédő Libéria simán, 3:1-re verte a…..
 Megint itt az ideje, hogy vegyek valami vackot kétszázért. Épp ki se hevertük a Subarus bukót - ott 800 ezerbe került az autó eladása - amit egyébként az új tulajdonos totálkárra tört azóta. Ő köszöni jól van. Így néz ki, tessék, ha ilyet akarnak csinálni, a sztrádán…..
Úgy látszik, végül is nem a királyi tévé, hanem az igaz vízfej, az ORTT ludas abban, hogy húsz év alatti labdarúgóink futballmeccseit az istennek nem sikerül úgy közvetíteni nálunk, mint a Eurosporton. Schulek Csaba, a Magyar televízió sportműsorainak főszerkesztője ugyanis azt…..
szily Bolgár úr kérem 2009.08.03 02:32:40
én nem véletlenül drukkolok az MTK-nak. Továbbmegyek, drága Bolgár úr: senki se véletlenül drukkol az MTK-nak, azt ugyanis idővel a legszórakozottabb professzor is észreveszi, hogy minden második hétvéégén több száz, szerencsés esetben több ezer fiatal férfi dalban…..
Modorosblog Hazaáruló! 2009.07.26 17:31:00
-Na apafej, láttad a meccset? Most aztán nagyon elegánsan visszavágtak az újpestiek a román szurkolóknak, komolyan mondom, megint szégyellem, hogy magyar vagyok. Ott volt a lehetőség aranytálcán, hogy bebizonyítsuk szellemi és kulturális fölényünket, ne ereszkedjünk le 1-2 hülye…..
Hadügy, nos ez az egyik legkényesebb pontja a kormányzásnak. Az előző ciklusokban számtalan terv született a hadsereg megszervezésére, hogy aztán a következő kormány mindazt elfelejtse, s teljesen a nulláról kezdje az építkezést. Pedig egy erős alapokon nyugvó, állandó…..