Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tehatvagyok

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer talán normalizálódik minden, akkor otthon újra azok a kérdések foglalkoztatnak majd mindenkit, mint egy rendes világban. Akkor újra el lehet azon töprengeni, hogyan is lehetne szeretett városomat jobbá, szebbé élhetőbbé tenni. Addig innen csak okoskodásnak tűnik minden…..
Mint egy óvodás várom azt, hogy szóljanak hozzám, írjanak nekem. Írok egy pár embernek, hogy mi van, aztán vagy válaszolnak, vagy nem. A legritkább az, ha spontán nekem írnak semmi előzmény…..
Blogolok, tehát vagyok! Példa 2015.08.13 14:01:43
Amikor írok, nehezemre esik mindig úgy befejezni egy posztot, ahogy azt szeretném, mert útközben átgondolom a dolgot, akár a tematikát is. Érdekes, hogy így utólag számomra sokkal fontosabb dolgokat tudok egy…..
Blogolok, tehát vagyok! Magány 2015.08.12 13:34:17
Társasági ember vagyok. Mindig az voltam. Szeretek eljárni otthonról. Ha tehettem és ha hívtak megjelentem mindig. Van, amikor nem tudtam elmenni, pl egy fontos szülinapra, ezt a mai napig bánom. De ilyen helyekre álltalában…..
Blogolok, tehát vagyok! Jövő 2015.08.11 13:06:26
Szánalmasnak érzem azt, ha nem lehet minden lehetőséget kihasználni. A rengeteg majdnem sikerült dolog, ami kárbaveszett borzasztóan gyötör. Főleg, ha azt tehetséges emberek kemény munkájával,…..
Blogolok, tehát vagyok! Hurrá! 2015.08.10 09:46:43
Örök elégedetlenségem nem ismer határokat. Sokmindent elértem már, biztos rengetegen irigykednek is, mégis túl sokszor vagyok elégedetlen helyzetemmel. Ez azon kívül, hogy nem egy jó érzés,…..
Nehéz megemésztenem, hogy mennyi kreatív reklám készül az utóbbi időben hajléktalannak öltöztetett gazdaggal, meg fordítva. Igazi semmit se tevő, hatásvadász videók. Nem váltanak ki…..
Sokszor látom naponta ezt a kérdést, ahogy sokan mások is. Ezt a kérdést ignorálnom kell, mert ha mindig válaszolnék rá, szerintem az ismerőseim többsége egyszerűen kizárna. Helyette néha-néha bolond, vagy elgondolkodtató irásokat posztolok másodkézből, ahogy a legtöbben.…..
Nevetségessé válni könnyen tudok. Nem kell hozzá más, csak egy félresikerült szófordulat. Máris van min mosolyogni. Elég sűrűn előfordul még mindig velem, már igazából hozzászoktam, de jó lenne, ha ez nem lenne... Nevetségessé mondjuk sokszor váltam már korábban is.…..
Ha tudnám magam függetleníteni egy gondolattól, akkor lehet minden más volna. Nem biztos, hogy jobb, de alapvetően lehet mások szemében is pozitívabban élnék meg sokmindent. Nem lenne folyamatosan ez a "mi lett volna ha" kérdés a fejemben. Mert párszor persze eljátszottam a…..
Blogolok, tehát vagyok! Vége! 2015.07.28 09:24:20
Az első lépés nagyon nehéz. Nem csak nekem, hanem környezetemnek is el kell engem viselni. Eltökélt vagyok, hogy határozott leszek, és csak azt csinálom, amit jónak tartok, nem azt, amiről mások azt gondolják, hogy helyes. Érzem nem lesz egyszerű, mert az első reakciók nem…..
Vannak azok a kötelékek, melyeket nem akarok elengedni, mert úgy érzem ezek nélkül elvesztem. Pedig van az a pillanat, amikor a már megszokott nem vezet célra, ha nem akarok spriálba kerülni el kell engednem. Innentől ki vagyok téve mindennek, mindenkinek, és nincs ki segítsen. A…..
Ezeket az írásokat azért kezdtem feltölteni a netre, mert nem akarom más emberek életét az én problémáimmal terhelni. Így szabadon "világgá" írhatom magam, következmények nélkül. Főleg az utóbbi időben számít rám jónéhány ember, hogy támogassam, a saját gondjaimra most…..
Mikor engedheti meg magának az ember, hogy önző legyen? Életem legfontosabb kérdéseiben rá voltam utalva arra, hogy ne csak saját szempontjaimat nézzem, hanem mindig figyeljek arra, hogy más életét is befolyásolom. Amennyiben mégis olyan döntést hoztam, ami közvetlen…..
Blogolok, tehát vagyok! Gyökerek 2015.07.27 11:21:54
Az ismert színek, szagok, arcok, falak, emberek, mind olyan érzést adnak, hogy igen, újra otthon vagyok. Itt nőttem fel, jó visszatérni. Ahol mindenkit ismerek, mindenki ismer, maradtak régi ismerősök, ne adj isten barátok. Egy olyan hely, ahol csak egy rövid ideig az ember…..
Az első benyomás, amely egy adott élmény befogadásának folyamatát minőségileg jellemzi számomra nem létező dolog. A legtöbb ember az első benyomásból kiindulva változtatja hozzáállását annak kapcsán, ahogy az élmény számára változik. Nem tudom miért, de nekem ez soha sem…..
A városokat, városrészeket bemutató könyv nem egyszerű műfaj, Török András legyen a talpán, aki ilyenbe merészel belevágni. Ez már csak akkor lehet keményebb feladat, ha a könyv célcsoportja a 9-13 éves korosztály. Szolga Zsófia egy ilyen feladatra vállalkozott. Hogy…..
tehatvagyok 2013.07.24 11:12:46
dagadt lányok atlétában #8 2011.04.05 09:59:25
 ..
tehatvagyok 2011.04.05 11:34:23