Regisztráció Blogot indítok
Adatok
padi-xpress

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az időutazás, kibillent idősíkok és egyéb nyalánkságok körül forog majd az X-Men franchise legújabb része, amelyben gyakorlatilag minden színész közreműködik, akinek valaha is köze volt az X-Men filmekhez, ráadásul Bryan Singer is visszaült a rendezői székbe: ő posztolta az…..
padi-xpress 2013.05.14 09:19:58
padi-xpress 2013.05.14 09:37:23
@doggfather: Ez igaz:) Majd a filmben kimagyarázzák, mondjuk ránézve a szereplőgárdára és történet szerte ágazottságára, el sem tudom képzelni, hogy fog ez a film működni.
padi-xpress 2013.05.14 09:38:08
Ugyan kb. ezer éve nyílt titok, hogy a Star Trek-folytatásban feltűnnek az ismert univerzum legismertebb rosszarcúi, a harcias vérmérsékletükről híres klingonok, a Sötétségben eddigi promóciójából javarészt hiányoztak, ám a most megjelent japán előzetesben egy másodpercre…..
Nagyon-nagyon örülök annak, hogy még ez az előzetes is inkább csak egy teaser. Vajh képes leszek-e megállni, hogy megnézzem az ezután jövőket? Csak mert a kíváncsiságom most kiverte a plafont. ..
Megérkezett az első előzetes a jövő nyáron debütáló Star Trek folytatásból, és hát... Ha ettől nem teszed le a hajad, akkor nem tudom, mitől. A bejegyzésben találtok még egy hosszabb változatot egyenesen Japánból. Ez utóbbival viszont tessék óvatosan bánni - már ha…..
Grand Theft Auto. A játéksorozat, amit az okosok '96 óta minden második emberölésért felelőssé tesznek. A Rockstar mindenesetre köszöni szépen, jól van, olyannyira, hogy a régebbi felülnézetes részeket váltó harmadik etap óta időről időre módszeresen, és egyre hatékonyabban…..
padi-xpress 2012.11.14 18:12:05
@Zalaba_Ferenc: Lehet taxizni:)
A nagy poszter után megérkezett a nagy trailer is, ám aki már az előbbit is túl töménynek találta, azt valószínűleg az utóbbi sem fogja megszabadítani a 'túl kevés Sam Raimi, túl sok Alice Csodaországban' érzéstől. Az új előzetes már elég alaposan megvillantja a tavasszal…..
Mint az közismert, az aurorai lövöldözés miatt szeptemberről januárra csúszott a Gengszterosztag bemutatója, hisz annak egyik jelenetét - az első trailerben is szereplő mozis mészárlást - újra kellett forgatni. Az új előzetes sem szűkölködik az erőszakban, és a Warnerrel…..
Filmdroid Dredd (2012) 2012.10.07 14:54:05
1995-ben elkészült a Dredd bíró Sylvester Stallone-val a főszerepben, amelyben kevés pozitívumot találhattunk. Egy agyatlan akciófilm volt, buta sztorival, és a színészi játék is hagyott kívánni valót maga után, a képregény rajongói gyűlölve néztek a filmre, hiszen teljesen…..
Nálunk és számos más európai országban már hetek óta kapható, Amerikában viszont még egy hete várni kell a Bosszúállók DVD/BD-megjelenésére. Ugyan ők sem úszták meg a kavart (az Amazonon meghirdetett, az előzményfilmeket is tartalmazó bőröndös változat megjelenése 2013. tavaszára csúszott, mivel a…..
A Warner fellőtte a netre a Sherlock Holmes folytatásának utolsó poszterét, legalábbis ezt állítják, hogy a nagy hajrában már nem jelentkeznek más plakáttal. Holmes és társa/barátja, Watson Párizs  ködös utcáin szorítottak sarokba valakit, úgy tűnik nincs számára…..
Sokan vérben forgó szemekkel, rojtosra böngészett, esténként párna gyanánt használt Bakossal és a Grétsy tanár úrral lefolytatott levelezéseket makulátlanul elsajátítva várták ezt a pillanatot. Most végre-valahára eljött, és itt pucsít a maga rutinos mazochizmusával. Ám…..