Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiria

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik szemem sír, mert a Hellel nem sikerült még zöldágra vergődnöm az idei együttműködés kapcsán, a másik viszont nevet, mert többen jeleztétek, hogy elvonási tüneteitek vannak, és szívesen fejtenétek már a régi jól megszokott reklámrejtvényes feladványokat. Csak…..
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
A Médiaunió létrejöttét mindenképpen pozitív és régóta esedékes dolognak tartom. Annak, hogy ad hoc módon, államtitkárok vagy miniszterek kénye-kedve szerint induljanak társadalmi célú kampányok, amelyek nemhogy szinergiában, de a legcsekélyebb összefüggésben sincsenek…..
Tiria 2009.02.04 13:28:11
Itt a blogon már ti is megnézhettetek néhányat az idei felhozatalból. A carrierbuilder őrülten vicces vagy viccesen őrült filmje, a Peta zöldségszexes reklámja és a Lexus kártyaépítős szpotja is tiszteletét tette nálunk. Arra, hogy az összes tegnap leadott reklámot bekopizzam,…..
Update: Ez a poszt egy héttel ezelőtt jelent meg, így valószínűleg közületek sokan már olvasták, és a filmet is látták. Mivel azonban ez a szpot valahogy sokkal kevésbé látszott a tévében, és a ráirányuló figyelem is kisebb volt úgy gondoltam, érdemes a blogban előre venni,…..