Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baget

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Hibrid, hibrid... 2009.11.08 09:58:00
Nem vettem porszívót. Nem is akaram venni. Gyalog mentem, nem kocsival. S hogy mi a fenét keres ez a cucc mégis egy autós blogon? Kérem, az árcédulát figyeljék! Illetve azt az izét, amire ki sem merik írni az árát. A termékfejlesztő felhörpintette az utolsó korty kávét, és…..
Ismét szemérmesen hallgatott az önkormányzati média. Azt már megszoktuk, hogy kínos ügyekben úgy tesz a közpénzem működő városi média, mintha nem történt volna semmi. Legyünk őszinték: ezért kapják a fizetésüket. Az azonban már érthetetlen, miért nem szóltak róla,…..
Joshi Bharat viccesnek szánt monológja arról, miért szar a magyar reklámszakma. A végén  "poén".  jujjbaz+++++ A film valószínűleg a "Hogyan ne csináljunk vírusreklámot?" szekció példamunkája lesz az Országos reklámkonferencián: Hová tűnt…..
Filmdroid 2009 legdögösebb női 2009.05.14 09:35:00
A Maxim összállított egy listát, amely tartalmazza az idei év legszexisebb Top 100 csaját. Ezek szerint Megan Fox a második, Olivia Wilde pedig tavaly még sereghajtóként vett részt ebben a felsorolásban, most pedig az első helyre katapultált. Az igaz, hogy kissé felkapott lett a neve,…..
Egész Amerika megkönnyezte az Amazing Race 14. szezonjának befejezését: a siket Luke Adams, aki édesanyjával vágott neki, a harmadik helyen végzett a CBS utazós valóságshow-jában. A mezőnyben maradt utolsó három csapatra Hawaiin várt a vasárnap sugárzott utolsó megpróbáltatás.…..
baget 2009.05.12 22:31:14
    MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ - !!!ÚJ IDŐPONT!!!   Thia levele következik. Kellemes hetet mindenkinek!   Pár évvel ezelőtt is nehéz volt állást találni és most is. Szerintem az álláskeresőknek is nagyjából 2 fajtája van. Aki tényleg dolgozni akar, és…..
baget 2009.05.06 10:40:56
A Párom a debreceni H&M ben dolgozott, részmunkaidősként. A floor manager, ergó a kisisten az alapvető emberi kvalitásokon kívül még egy dologban hibádzott: érettségije volt. Arról nem is beszélve, hogy magyaron kívül még pestiül tudott, és amikor jöttek a lengyelek, kedves Nőmet tolták előtérbe csacsogni, mert Ő legalább tud. Angolul. Az megint más dolog, hogy nagy ívben sz@rtak a vizsgaidőszakra (ott dolgozók 70% egyetemista), nem kell neked a diploma felkiáltással, igaz, könnyen beszél aki érettségivel keménykedhet.

Ha a multik kis országunkat rabszolga munkaerőnek tartják (tisztelet a kivételnek), akkor a pesti vezetés vidéki kirendeltségein még inkább ez folyik. Ez tényleg az ordítozás láncolata, külföldről lecseszik a pesti vezetést, ők meg lejönnek vidékre genyózni.
A vidéki meg hazamegy, és mint egy időben édesapám, a kutyákkal ordibált. Azok meg csak néztek, amikor a Gazda kiadta nekik az ételt, utána orditozik velük. Na nem mintha zavarta volna őket..
Bojtárok Dr. Mester Csaba érvel! 2009.04.22 19:02:00
A talártalan csávóról röviden: emós-halálfejes öv, ujjakon filléres rockerbizsu, izompóló+farmer digósan és a r'n'r-tartás. Németh Győzőnek, a "Kocsmárosnak", meg Máriának biztos bejön...
TÜNDÉRGYÁR pirate bay 2009.04.17 22:34:00
Szevasztok!Elnézést, én most nem mennék bele a kommentháborúba, mert elmenne vele a fél napom, viszont holnap írok egy posztot, amiben igyekszem válaszolni mindenkinkek.Üdv:BoholyA Pirate Bay elvesztette az évtized perét, olvasom a zindexen. A svéd bíróság kimondta végre, hogy a…..
Steve-O a Jackass egykori szereplője, ön- és közveszélyes őrült, a Dancing with the Stars című táncos reality-ben szerepelt ebben az évben, ahonnan hat hét után esett ki a producerek legnagyobb megkönnyebülésére. A Jimmy Kimmel Show-ba is ellátogatott a kiesést követően,…..
comment:com A kaszás árnyékában 2009.04.17 12:34:00
Közeledik a tévés évad vége, mindenki jön elő a listákkal meg jóslatokkal, hogy vajh melyik idei sorozat élheti túl a májust és jelentkezhet új részekkel szeptemberben. A USA Today táblázatát használtuk mai posztunk mankójaként, de kiegészítettük sajét véleményünkkel és…..
hogyvolt Szomszédok 1x05 2009.04.17 11:50:00
Megyünk is tovább, rögtön egy közérdekű információ: aki lecsúszott valamelyik részről, erre a linkre kattintva elérheti az eddig leadott részeket az MTV videótárában. Az előző rész igencsak eseménydús volt: Takiék Ózdon voltak és ittas asszonyt mentettek, Alma majdnem…..
Van ez a The Asylum stúdió, amely kis költségvetésű alkotásokra specializálta magát. Ezekre a filmekre az a jellmező, hogy mindegyik a rossz és a nézhetetlen kategóriába esik és az összes címe valamely más, moziban futott sikervárományos alkotás címére hasonlít. Itthon is…..
Láttad már a Torrentét? Nem? Akkor beszerezed és gyorsan meg is nézed. Hogy röviden körbeírjam a figurát röviden a következőket kell tudni róla: rasszista, fasiszta, nacionalista, anarchista, alkoholista, folyton szexéhes spanyol felügyelő. Az első rész zseniális volt,…..
Tudom, hogy mi papok mindenbe beledumálunk, amihez pedig nincs semmi közünk se’. Íme a példa: most akkor szabad, vagy nem szabad házasságkötés előtt lefeküdni egymással? Van egy rendtársam, aki hosszú ideig Japánban dolgozott, és – egyebek között – jegyesek…..
Szóval a mai téma a szaxofon.A kép innenEgyszer egy férfi kisérővel mentem Jan Garbarek koncertre, randi féle volt. Koncert közben KennyG-t méltatta, ott hagytam és elültem máshová...soha többé nem láttam!! Akkor jöttem rá jobb, ha egyedül megyek, mint egy barommal. Talán azóta…..
Elárulta az újságíróknak jó szereplése titkát Jenson Button, a Brawn-Mercedes Formula 1-es csapat világbajnoki pontversenyt jelenleg vezető pilótája. Az utóbbi időben sokan találgattak, vajon az autó egésze, a megújult légterelők, vagy a jobb motor tehet a szezonbéli…..
A szemérmetlen popzene pragmatikus. Olyan, mint anyukád, mikor a kedvenc kajádat főzi; így harmincasan már röhögsz rajta, jaj anyuka, hát már megint, de megeszed, és még mindig finom. Végül is azért a kedvenc kajád. A szemérmetlen popzene sokkal jobb, mint a szemérmes, mert míg az…..
Filmdroid Poszterek másképpen 2009.03.16 06:27:00
Több tucat film van, amelynek ha a címében megváltoztatunk egy betűt máris más jelentése lesz. Íme egy kis gyűjtemény ezekből.   Manapság egyre-másra készülnek a folytatások, van amiből már 5-6 rész is készült, a főhősök egyre öregebbek lesznek. A következő poszter…..
Át kellene költöztetni Magyarországot - jelentette ki parlamenti beszédében a Fidesz elnöke. Véleménye szerint nem elég, ha a gazdaságot megjavítjuk, befoltozzuk az adórendszert és megreformáljuk a szociális juttatásokat, az ország egész egyszerűen rossz helyen…..
w Szövetség a nemzetért 2009.03.03 02:00:00
Nem volt nekem tiszta eddig, hogy mire jó, ha létrejön egy Reformszövetség. Bokros Lajostól – akit nem értem, miért akarnánk külföldre küldeni, amikor a hazának szüksége van rá – kezdve az Oriensig elég sokan elmondták eddig is, hogy ejnye, nem lesz ez így jó, rossz…..