Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomi Papa

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
hogyvolt VV4 - 4X04 2010.12.18 10:05:00
Tanultam az előző estéből, egyedül ülök a tévé elé, még a telefont is kikapcsolom, bubis ási, olajbogyó. Stohl András úgy hiányzott már, mint egy falat kenyér. Az entellektüel szemüveg nem segít, szegény Buci úgy néz ki, mint az egyszeri asztalos, aki a nagyzolási mániában…..
Tomi Papa 2010.12.19 22:16:57
Vége lett a nyárnak és Dávidnak még mindig nem sikerült pótlencséket szereznie Oakleyjához. Lehet, hogy az üzlet új szemüveg vásárlására próbálja ösztönözni naiv ügyfelet telepatikusan:Nyáron vásároltam egy Oakley napszemüveget Németországban. Az én hibámból…..
Ahogy azt már többször is megírtuk, már május óta keresik a Tv2 új vezérigazgatóját. Az elején a Tv2 tagadta, hogy Várdy Zoltán helyett új embert szeretne megbízni a magyarországi ügyekkel a tulajdonos ProSiebenSat1, aztán július elsején a vezérigazgató mégis bejelentette,…..
Mindenki, akinek született már gyereke Magyarországon, pontosan tudja, hogyan kényszerítik bele a szülész-nőgyógyászok az anyákat abba, hogy az ingyenes kórházi konzultációk mellett vagy inkább helyett az ő magánrendelésükre járjanak, alkalmanként 10 rugó körüli áron.…..
Tomi Papa 2010.08.02 07:10:03
@esef: 4D majdnem egyenlő 3d...ami a 2d-től ("normál" ultrahang) abban különbözik, hogy egy számítógépes program 3d-s képpé alakítja a 2d-ben látható történetet. Tehát NEM okoz semmilyen többleterhelést a gyerkőcnek.
Hú, sok minden történt. Kezdeném rögtön Geri bácsival, mert igencsak megmozgatta az olvasóközönséget. No, tehát pénteken ugye menni akart, mire megkérdeztük, hogy figyu má’, mé’ ne maradnál még két napot. Mire hosszas elmélázás után, a „miért ne”…..
Lehet, hogy egyeseknek az árvíz miatt nincs fedél a fejük felett, dehát nyár van, ilyenkor minden ügyintézés különösen lassú, még akkor is, ha nem mennek szabadságra, hiszen pénzkifizetésről van szó egy biztosítónál. Gabi szülei ezért birkatürelemmel várják lassan 2…..
Tomi Papa 2010.07.20 13:55:10
@Secnir: Rosszul tudod, már régóta nem az otépé a tulaj, ők pár éve eladták az egész cuccost...:)
Eljárok időnként, nem árt formában maradni, jobb tartást ad, strandra is kell menni, légkondicionált körülmények a futás is elviselhetőbb, mint a kánikulában.Na de ha, amikor a tükör előtt állok, és szárítom a hajamat, azt látom, hogy egy 190 centi magas, óriási…..
Napfivér Első sör 2010.06.27 21:28:04
Salii időnknek sajnos vége szakadt, sajnos ilyen az amikor eljön a szabdaság vége... Azt hiszem a kiváló szigeti dalmát létet még tudtuk volna mindannyian élvezni egy hétig legalább. Se TV, se internet, a legnagyobb esemény az esti kompérkezés, illetve a lavóros fürdetés, melyet…..
Tomi Papa 2010.06.27 21:52:12
Nem volt elég a szemceruzás sztori, jön József, akinek azt mondták a Tescóban, hogy nem működik a bankkártyája, de a végén kiderült, hogy le is szedték a pénzét és kápéban is kifizettették vele. Olvasónk február közepe óta nem kapja vissza a pénzét. Fogcsikorgatás alant:…..
Milán levele megmutatja, milyen az, ha egy áruház jól hangzó pontgyűjtő akciót indít, csak éppen nem szervezi meg rendesen, így a pozitív hatás helyett lesz egy rakás dühös vevője. Érdekes esetről számolhatok be nektek. Családunk belevágott a nyáron a Tesco és a Tefal…..
James a tudatos új lakó, aki nem hagyja hogy a szomszéd Reál Élelmiszerbolt tapintatlan raktárosai csak úgy kopácsoljanak hajnalonként, most bosszúból videókamerát és klaviatúrát ragadt. A többi lakót úgy látszik eddig nem zavarta, hogy a boltosok kalapáccsal nyitnak ablakot,…..
Tomi Papa 2009.08.24 11:36:16
@Sün‼:

Köszönöm! Nyilván vannak az erődben is kivételek! A faszállítás (de különösen a fasz állítás) tényleg sokszor zajos tud lenni...:)
Kovácsos Attilánk telefonon kötött, illetve nem kötött szerződést a T-vel, aki ezután masszív szívatásba kezdett, Attila pedig tiltakozott és bocsánatkérést követelt. Megkapta. Nem tudom ennek köszönhető-e, de még aznap délután megszünt a netszolgáltatásom. Nem létező…..
Sixx ideges és mindjárt kiszakad a feje teteje az idegtől, mert a DigiTV-nél három napig tart valami, aki egy-két klikkel elintézhető lenne. Dühében hétfőn átmegy a T-csoporthoz, ahol majd szívhat tovább ugyanígy, nyilván.DigiTV-előfizetőként, nem túl sikeres emberként…..
Gabbró nem sikeres karácsonyozó: fingja sincs mi az, amit egy fehér dobozban kapott, ráadásul majdnem megvezették egy zacskó leértékelt gumimacival. Igazi mikrotörténetek nanotanulságokkal. Az ismeretlen ajándék pedig nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc "Klára és én" című…..