Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Voyager

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon ha azt halljuk, hogy új adó, akkor mindenki megfeszül. Ami nem csoda. Egyrészt megint a zsebünkben matatnak, illetve már annyi adótípus van, hogy szakember legyen a talpán, aki nyomon tudja követni őket. Az állatvédelmi törvény körüli cirkusz közepette újból központba került az ebadó,…..
Voyager 2017.05.17 15:13:35
@Skywatcher: ott a pont! a legtöbb paraszt csak azért vesz kutyát a kertesházba mert az oda köll meg hát majd örzi a házat! Hát l*f*szt! A betörő kinyírja szerencsétlen jószágot mielőtt észbekapna bárki is, tévhit hogy bármitől is véd. S ahogy írod is még a levegő rezdülésére is ugatni kezdenek ezek az ingerszegény szocializálatlan szőrös kis teremtmények. A mi szomszédunkban kapásból 3 kedves kis kutyatartó is van aki SOHA SEMMIT nem tesz a kutyájáért. Soha egy séta soha egy játék, kutyaiskoláról már ne is beszéljünk. A kutyáik meg őrjöngenek a kerítésnél és ugatja hajnal kettőkor a holdat a szelet a semmit... Volt hogy 5.30-kor átcsattogtam pizsamában kócosan a pár házzal arrébb lakóhoz, egy idős bácsi két nagy belga juhásszal, az egyiknek konkrétan repeszti a hangja az üveget. Bácsika locsolgat körülötte a kutya meg tombol és üvölt. Bácsi (nyugalmazott orvos a drágám) rezignáltan locsolgat semmi reakció. Odamegyek a kerítéshez (nyár volt, próbáltunk volna nyitott ablaknál aludni..) mondom muszáj ezt? Valaki még aludna, tudja dolgozni megy stb, miért őrjöng ez a kutya.... S még ő volt felháborodva hogy ez a kutya nem is ugat, amúgy meg az a DOLGA hogy ugasson.... Mondom a semmit??? Neeem nem a semmit ez az elhaladó autókat ugatta, mondom ember nincs még 6 óra sem egy rohadt autó nem megy el szinte egész nap nemhogy ilyenkor.... A másik fószernek árverezik a házát, amúgy is egy dzsumbuj tanya, egy németjuhász és egy puli... se oltás se chip se orvos, se nevelés se foglalkozás se séta.... minek???? Elpusztult a puli, hozott egy másikat, mert az milyen cuki .... De nuku foglalkozás, nuku törődés.
Offred az USA-ban élet nyugalomban, amikor kiborult a bili, a társadalom összeomlott, a terrorizmus és a környezetszennyezés kezelhetetlen szintre jutott és jött a totalitárius állam, amiben a kevesek a piramis tetején ülve erőszakkal uralják a többeket. A vezetők sem tudnak viszont mit kezdeni…..
Voyager 2017.03.24 16:01:55
@bugenhagen: Pontosan, nekem is ez jutott rögtön eszembe. Csak a film címe nem volt meg köszi, hogy kiraktad, egész nap ezen kattogtam volna hogy mi volt az :D
A ház négyzetméterára a helyi átlagnak majdnem a háromszorosa, de ha az ember körbenéz benne, megérti a felsrófolt összeget. A neve is mutatja - Onyx Villa és Spa -, hogy az ingatlan bárhol lehetne, akár a Hollywood Hillsen is, mert minden igényt kielégít. Nyolc hálószobás…..
Egy másik blogon a minap, komoly vita alakult ki arról, hogy az első randin fizessen e a férfi, vagy sem. A nők egy része hevesen ostorozta azokat a pasikat akik nem nyitják ki a pénztárcájukat az első találkozón. A smucig volt a leggyengébb jelző :-) Véleményem szerint nincs abban…..
Voyager 2014.10.22 12:34:21
@polyvinyl: nap kommentje!! :D
Ha valaki azt mondja nekünk, hogy képzeljünk magunk elé egy kaput, valószínűleg egy egyszerű nyílászáró szerkezet sejlik fel előttünk, aminél nem sok unalmasabb dolog van a világon. Azonban szerencsére vannak, akik ennél kreatívabban álltak a témához, és olyan ajtókat,…..
Bekerült egy nő az Apple felső vezetésébe, Angela Ahrendts. Jöttek is sorra a kötelező felvetések, az ujjongó és fanyalgó kommentek. Felmerült, vajon diszkriminatív-e, ha arról beszélnek a hurrá-kommentárok, hogy: „Végre egy nő!” (Igen, ez diszkriminatív). Azért vették-e…..
Ha valaki nem dőlne hanyatt a címben szereplő számtól, gondoljon rá úgy, hogy 7,7 milliárd forintért vehetné meg a jobbára az Enterprise-űrhajót utánzó kecót, amely egyébként a legdrágább eladó családi ház jelenleg South Palm Beach-en (és az átváltás körüli…..
Voyager 2014.05.13 12:09:00
"Ezt nektek lőttem, nesztek, balkán. Helyszin: Bécs, Stephan dóm főbejárattól ~ 10 méterre." kommentelte Rive a Király utcai buheráról szóló poszthoz, mely annak idején mindenkinél kiverte a biztosítékot. Bár a fenti fotón nem látszik, hol készült, nem kételkedem a…..
Voyager 2014.05.13 10:57:39
@SontPent: ott a pont, a Magyarok saját magukat alul értékelik míg könnybe lábadt szemmel lesik a nagy nyugatot...
Az Otthontérképért már korábban is lelkesedtem. Elsősorban azért, mert egy remekül beágyazható és kereshető ingatlaninformációs alkalmazás: városrészekre bontva láthatók rajta az átlagárak, legyen szó kiadó vagy eladó lakásokról, kínálati vagy valós árakról.…..
A világ (vagy legalábbis az egyik fele) azon szörnyülködik, hogy a szaúdi nők nem ülhetnek a volán mögé, és az egyik vallási vezető kijelentését próbálja megemészteni, mely szerint a nők a petefészküket és majdani gyermekük egészségét kockáztatják, ha autót vezetnek.…..
Voyager 2013.10.30 10:59:53
@donder: tehát véleményed szerint attól mennek szarul a dolgok mert a nők szavazhatnak? ... igen éles meglátás. Hogy erre eddig mi nem jöttünk rá bakker. Most hogy így felfedezted az emberiség nyomorának a kulcsfontosságú momentumát, könyörögve kérünk, hogy ezt terjeszd, hátha helyre áll a rend. Köszönjük és örök hálánk!
Voyager 2013.10.30 11:28:36
@donder: bár szellemi párbajt fegyvertelen emberrel vívni nem lehet, azért annyit ezúton is megköszönnék, hogy színvonalas hozzászólásoddal emelted a napom színvonalát. :D

Talán azon az egyen gondolkozz el, hogy ha állításod szerint az egyes országok helyzete, politikai gazdasági egyéb színvonala nem is fejlődött de a nők helyzete igen. Ez az egyenjogúság lényege. De nem biztos, hogy érted, hogy miről is szól ez az egész. Bár csak egy ostoba faszarcú vagyok vagy mi a szösz de annyit azért látok a blog-történelmedből, hogy értékelési zavarokkal küzdesz a nőkkel kapcsolatosan. Sajnos ezen én nem is szeretnék de azt hiszem nem is tudok segíteni. Csak felfedi hozzászólásod mibenlétének gyökereit.
Azért neked is szép napot, s további kellemes fröcsögést kívánok.
Az egyik kedvelt divatmárka nyári strandkampányában résztvevő modellt váratlanul érte a felhajtás, ami körülvette a fürdőruhák bemutatása után. Jennie Runk Facebook-oldala egy nap alatt több mint kétezer like-kal gazdagodott. Jennie Runk nem egy celebtípus, szeret olvasni,…..
Voyager 2013.05.16 15:58:52
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: igen, jól látod óvodás, mint ahogy a te hozzászólásod is az volt, a koroddal ellentétben. Tiszteljük meg annyira egymást, hogy azért mert ez a lány nem úgy néz ki mint a manapság konzumidiótáknak szánt modellek azért még lehet szép. Lehet, hogy nem neked de van benne szépség. Nem példaképnek állítják, hogy mindenki szedjen fel magára, a története szerintem arról szól, hogy attól, hogy nem "tökéletes" attól még szép, s mint látod modellkedik is. Ha valóban fotózol mint ahogy a képed sugallja akkor fura hogy nem látod benne a szépséget szvsz! Minden csak divat kérdése ugyebár,most éppen a "skinny" a divat, régebben pedig a telt idomok voltak azok. Miért kéne rosszul éreznie magát mert nem felel meg a kor trendjének?
Budapest Luxuspalotákra másztunk - Budapest legszebb panorámái (we <3 bp) Mesél az objektív - fotópályázat (budapest fi) Terézvárosban egy iskolából csináltak romkocsmát (travelo) A romkocsma-kérdés (fuga rádió) Romkocsmázással estek a polgármesternek…..
Subba Boldog Nőnapot! 2012.03.08 09:20:00
Voyager 2012.03.08 14:30:12
@rekszem:

sztem otthon egyik félnek sem kell hordani azt a képzeletbeli vezér-nadrágot... ebben állna az egyenjogúság, ami nem egy alá- fölérendeltségi viszony egészséges esetben.

A munkahely az más tészta, ott a főnök hordja a nadrágot, a nadrágbavaló nemi szervtől függetlenül ...
Voyager 2012.03.09 09:12:29
@dávidzoli:
lájk... +1 faith in humanity restored... talán még nem agyhalott teljesen az emberiség ha vannak ilyen hozzászólók mint te.
Voyager 2012.03.09 09:14:22
@rekszem:

ez az ahol tévedek...szerinted, tegyük azért hozzá. Szerencsére vannak olyanok akik már kinőttek a középkorból. :))
  Axente Vanessa még csak tavaly novemberben töltötte be a tizenhatot, máris irigylésre méltó modellkarriert tudhat magáénak. A 182 centis szőkeség Nagylengyelen él szüleivel és két testvérével (nővére Axente Benedetta is modellkedett korábban). Vani - így…..
Újabb csodás menyasszonyi ruhák következnek Vera Wang-tól. A modell lány már biztosan ismerős lesz, hiszen láthattuk már a tervezőnő esküvői ruháiban itt is. ..
Tippelgettünk itt nem is olyan rég, hogy mi a legjellegzetesebb szag Budapesten, hát tessék a franciák kitalálták. Igaz, egyelőre elképzelésünk sincs milyen lesz az a bizonyos illat, de hamarosan megtudjuk. Mint a Borsa írja:  A francia Histoires de Parfums cég speciális…..
Most már türelmetlen vagyok. És a svájci frank árfolyamát látva egyre türelmetlenebb. Ezt persze önmagában ki nem szarja le... Viszont a jelek és az árfolyamok szerint a nemzetközi pénz- és tőkepiacok szereplői is egyre türelmetlenebbek Orbán Viktor kormányával szemben.A…..
Voyager 2010.06.30 14:39:19
@Igazságos Izom Tibor: Drága Tibor a probléma ennél picinykét komplexebb.
Az egy dolog ha valaki személy szerint devizában van eladósodva. Elárulom soha sehogy nem fogja ezt senki pénzén kompenzálni neki. Ne izgulj ezen.
A probléma az hogy az ország nettó kifizető és jómaga is devizában van eladósodva. Na ez sokkal nagyobb baj. Gondolom nem kell megmagyarázzam hogy miért.....
Lady Gaga sokak szerint nemrég új korszakot nyitott a videoklipek történetében a Telephone-nal, viszont nem állt meg ott, az Alejandróval ismét próbál nagyot dobni. A terv tulajdonképpen sikerült, ugyanis a videó tegnap került fel a youtube-ra, és ma már 3 millió felett jár a…..
Április 13-án közleményben tudatta a Pokolgép zenekar, hogy Rudán Joe énekes és az együttes többi tagjának útjai elválnak. "Úgy döntöttünk, hogy nem kívánunk a továbbiakban együtt zenélni és - egymást és a közönséget tiszteletben tartva - elválnak útjaink." -…..
A tegnapi posztunkra érkezett kommentek közül emeltünk ki egyet, ami a nappali-levelező oktatás közötti eltéréseket hasonlítja össze. A levelezős nehézségét abban látja, hogy közel azonos tananyagot kell kevesebb óraszámban, munka és család mellett megtanulni, a vizsgán pedig…..
Voyager 2010.04.12 10:34:11
@Kasia: mitől könnyebb?
én is tanultam távon és semmivel nem volt könnyebb mint a nappalisoknak. Egyszerre vizsgáztunk velük sokszor, TOTÁL ugyanazt a vizsgát írtuk.
Voyager 2010.04.12 10:35:19
@DartagnanX: van aki a nappalin is fizet, sőt aki nappalis államis az is fizet vagyis fizeti az állam helyette!! Tehát nem ingyé ül ott a két szép szeméért, ugyanolyan fizető vendég mindenki a főiskolákon egyetemeken csak az nem mindegy ki állja a cehet!
Voyager 2010.04.12 10:40:22
@Kasia: ezt teljesen igaz és jogos is amit írsz, de ez nem azt jelenti hogy maga az iskola könnyebb, vagy a tanárok enyhébbek, vagy a diplomád fog kevesebbet érni . Talán érted mire gondolok.
Tehát nem azért könnyebb mert kevesebbet várnak el tőled ugyanarra a dologra.
János és a többi ott lakó igen kitartóan kampányolt azért, hogy végre be lehessen tartatni az autósokkal az ott jogosan 30-ra korlátozott maximális sebességet. Először 2008 decemberében számoltunk be az ottani helyzetről, ami nem csak zavaró volt, de sok esetben életveszélyes is…..
Voyager 2010.04.08 18:24:03
@richard_szabo: abszolute egyetértek Veled! aki anno ott vett olcsóé telket most örül hogy kertes házas övezetben lakik a duna mellett. Juhé. Na de könyörgöm akkor is látta mikor megvette és építkezett hogy egy több km-es hosszú egyenes főút jellegű (csak szélességében eltérő) út mellett fog lakni. Kérdem én hogy akkor gombhoz a kabátot?? Pár ember lezáratja több másik ezer ember menekülő útját mert nem tetszik és veszélyes. Sajnálom őket de nem ez a megoldás. Tiltás tiltás hátán. Normális megoldás kellett volna. Az út egyik fele üres, oda kellett volna szélesíteni az és bicikli utat is csináltatni.
Első szerelem, szüzesség elvesztése, 18. születésnap és a lány miatt sokat síró fiú, aki nem érti mi történt, úgyhogy kérdez, a válaszokat pedig a kommentekbe várja. 2008 május 7. Magyar kisérettségi, és találkozó egy győri csajjal:) én budapesti vagyok, és elsem hittem,…..