Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FIDES AGITÁTOR

0 bejegyzést írt és 400 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édeskedvesaranyosdrága Népem! Véreim! Ti mind, akik újra fogtok választani engemet!  Szóval Édeseim! Aszondom hagyjuk a picsába az alakoskodást, bujkálást és hazudozást reggel, éjjel meg este! Helyette legyünk büszkék rá közösen, hogy egy a tábor, egy a zászló, egy a kassza…..
FIDES AGITÁTOR 2014.03.27 16:03:10
FIDES AGITÁTOR 2014.03.27 16:04:57
Vastagbőr Váratlan látogatás 2014.01.13 11:06:00
Még a bankrobbantást is elhomályosítja a legújabb Orbán-videó, aki ezzel a mesterművel tér vissza a hó és árvízkatasztrófa alatt kiforrott videós stílusához. Hiába, amíg a baloldalon egymás torkát harapják át egy-egy választókörzetért, addig Habony Árpád írja az újabb…..
FIDES AGITÁTOR 2014.01.14 18:17:41
@Viktor Mutyin: Én tényleg nem értem, hogy hol vannak az igazán értékes pszichiátria szakemberek, akik képesek kielemezni az Orbánt és bandáját. Mondja már legalább egy fideszes rajongó, hogy látja Orbánon, igenis lelkileg sérült, idült alkoholista. Nem vagyok orvos, nem vagyok szakember, de én látom! Beteg ember Orbán Viktor. Kérek cáfolatot, aki nem cáfol egyetért velem.
FIDES AGITÁTOR 2014.01.14 18:40:28
@Viktor Mutyin: Na, de itt vannak a jó magyar művészek, akik szidják a kis idiótát, de a baloldal mellett kiállni nem mernek. Van viszont a simicskáéknál egynéhány kiugró tehetség, akik viszont orbán mellé állnak. nemcsák, aztán az a humorista, aki vígszínházos akart lenni, rózsi az áruló, E.T. Ákos, akinek a foga mákos.
Szinte még fel sem ébredt az ország karácsonyi álmából, a munkahelyeken épp csak próbálják újratanulni a kávéfőző használatát, január hatodika, hétfő reggel. Míg az emberek nagy része azon morfondíroz, hogy miként kéne megszabadulni a fától, hogy ne tűlevelezze össze az…..
Folytatni vagyok kénytelen a „csak egészség legyen” sorozatot egy újabb darabbal. Ez is, mint a többi megelőző azt illusztrálja, hogy a Szent Jánosról elnevezett gyógyulda hogyan megy tönkre a szemünk láttára. Miközben a kormány 5 milliárdért szeretne sícentrumot a közeli…..
Varánusz Adócsalás szabotázs 2013.11.27 14:00:38
Ha nem lenne ennyire húsba vágó az immár biztosra vehető adóbevétel kiesés, egy kurva nagy röhej lenne ez az egész Horváth András - meghallgatás- adócsalás kivizsgálás buli. Horváth ugye már nincs egyedül az állításaival, nem lehet azt legyintgetni, hogy eh, egy, csak egy…..
Remek ötlet, hogy a társasházakban lakókat havonta egyszer fel kell keresnie a közös képviselőnek, és tájékoztatnia kell őket, a rezsiharc aktuális állásáról. Ezen az úton nem állhatunk meg, nertársak! A buszvezetőknek legyen kötelességük minden ötödik megállóban…..
Németh Szilárd rezsitábornok egy csokornyi törvénymódosítást nyújtott be a rezsiháborúval kapcsolatban.1. Máris módosítanák a két hete (!) megszavazott rezsitörvényt:A szolgáltatóknak a számlákon a címzést nem Times New Roman betűtípussal kell kinyomtatni, hanem Arial…..
Ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a hazai bivalyerős performanszok közé tegnap egy igen erős versenyző lépett be. Azt még mindig nem tudjuk, hogy a debreceni közműcég és városvezetők közpénzen vagy saját zsebből fizették a floridai útjukat, de az Együtt-PM tegnap…..
Lacnak még szerencséje volt, hogy nem láncban mérték be, mint szerencsétlen hávégést, aki egyből két büntetést kapott az M1/M7 bevezetőjén. Felesleges feltenni a kérdést is, hogy ennek mi értelme volt közlekedésbiztonságilag, úgyis tudja mindenki, kit szolgálnak és…..
Még egy év van a választásokig, de a jelekből az látszik, a korábbinál is durvább eszközökkel és még nagyobb volumenű illegális finanszírozással zajlik majd a politikai harc.  Arra voltunk kíváncsiak, miből finanszírozza a Bajnai-féle Haza és Haladás Alapítvány a…..
FIDES AGITÁTOR 2013.03.08 18:42:43
@red shield rapresentative:

Ez a gyilkos ősfideszes nagy megbecsülésnek örvend Habonynál, Orbánnál. Ebből a fajtából van nekik vagy 100.000 fő szimpatizánsuk.

Két vádlottat életfogytiglanra, másik kettőt pedig összesen 21 év börtönre ítélt tegnap a Legfelsőbb Bíróság az alvilág egyik ismert pénzváltójának és kábítószerárusának, gúnynevén Olasz Misinek a meggyilkolása miatt. Az ítélet precedensértékű, ugyanis ezen eljárás alkalmával használta a bíróság először a védett tanúk bizonyíték erejű vallomását.Nagy Attila Csabát és Györffy Zsoltot életfogytiglani fegyházbüntetésre, Szabó Ferencet 14 év fegyházbüntetésre, Láng Antal Ernőt pedig hét év börtönbüntetésre ítélte jogerősen tegnap a Legfelsőbb Bíróság. Aljas indokból elkövetett emberölés, csoportosan elkövetett kifosztás és lőfegyverrel való visszaélésben hármukat, míg a negyedrendű vádlottat társtettesként elkövetett emberölésben találták bűnösnek.Mint múlt héten megírtuk, Szabó Ferenc vezetésével többször vállaltak illegális tevékenységet – pénzbehajtást – Gózony Mihály, azaz Olasz Misi megbízásából, sokszor kábítószerért cserébe. Ám többször előfordult, hogy Olasz nem fizette ki a bandát, s egy sikertelen akció után Szabó arra gyanakodott: Olasz megint kiszúrt velük, így – a vád szerint – elhatározták: megölik őt. Elhívták Szada külterületére, majd amikor megérkezett, előbb Nagy Attila Csaba hasba, később Györffy Zsolt háromszor fejbe lőtte „Haljál meg!” felkiáltással. Az eljárás során három különösen védett tanút hallgatott meg a bíróság, akik a bűnözők közvetlen környezetéből értesültek az események részleteiről. A tanúkat még az eljáró bíróság sem ismeri, csak az őket kihallgató bíró. Az ügyészség részben ezen vallomásokra, részben pedig beismerésekre és a helyszínen talált nyomokra alapozta vádjait, amelyeket mind az első fokon, mind a másodfokon eljáró bíróság perdöntő bizonyítékként értékelt.
Szájkosarat húzott a fejére, pórázt kötött a nyakába kedvenc ölebének a gazdi. Mert politikailag van a hangulat keltve - Navracsics is egy utolsó hangulatkeltő!! - Bayer nem egy ostoba gyűlölködő kretén, akinek mindegy, Illyés vagy Babits, de azért tuti ami fix a szájkosár és…..
FIDES AGITÁTOR 2013.01.09 13:40:53
@Bakter: Lényeg az Aranycsapat idején nem huhogtak, ja!

Szarok a játékosok, szar a csapat, szar a szurkolótábor.

Szar az orbán.
FIDES AGITÁTOR 2013.01.09 14:22:29
@Fabius:

Megkapta a zágrábi megyei bíróság Magyarországról a halálos közúti baleset okozása miatt Kaposvárott jogerősen elítélt Radimir Cacic volt horvát miniszterelnök-helyettes periratát - jelentette a horvát tömegtájékoztatás.

Na, és Rezesová 4 x-es gyilkos otthon karácsonyozott.

Lázár János balesete nem történt meg.
Becsületben(?) megőszült köztársasági elnökünk, Orbán Viktor humánpolitikai stratéga selejtes terméke, Schmitt Pál ismét közéleti szerepet vállal.Oly sok dicstelen szereplés hőse, a NER kiszolgálója és kitartottja, a zemberek embere nem ám hogy bujdokol valahol, élve azzal,…..
A Fidesz frakcióvezetője szerint a szocialista hagyatékként ránk maradt választói regisztráció elsöprésével az elmúlt nyolc év sötét árnya is felemelkedhet Magyarországról. A Gyurcsány Ferenc által még 2008-ban megszavaztatott és csak 2014-ben életbe lépő törvény…..
FIDES AGITÁTOR 2013.01.08 08:54:14
Orbánék eleve csalással vádolják Gyurcsányék választási trükkjeit.

Hogyan szavaz egy hátrányos helyzetű belföldi polgár?
1. Kap egy értesítést a választókörzetében bonyolítandó választás helyéről, idejéről, és persze, hogy milyen néven hányas sorszámmal van felvéve a listára.
2. Elmegy szavazni időben, egyeztetik szig. és lakcímkártya alapján adatait személyes rátekintéssel arcát, hogy valóban a megjelent személy érkezett-e a körzetbe szavazási céllal.
3. Belföldi megkapja a szavazásra szolgáló papírt és borítékot, majd titkosan szavaz egy lefüggönyzött fülkében.
4. Pártok által delegáltak közösen számlálják az érvényes, érvénytelen szavazatokat.

Hogyan szavaz egy külföldi?
Valószínűleg kap egy tájékoztatót, hogy milyen néven szerepel valahol, hányas sorszámmal, egy határidőt mikorra kell szavaznia.

Na és akkor jönnek a kérdések!

- Mi a biztosíték arra, hogy külföldi megkapja meg a szavazólapot.
- Mi a biztosíték arra, hogy saját kezűleg x-el?
- Mi a biztosíték arra, hogy titkosan szavaz?
- Mi a biztosíték arra, hogy egyáltalán megkapja-e a szavazólapot?
- Mi történik, ha nem kapja meg és más kezébe jut a szavazólap:
- Más kezébe jut a szavazólap, és kér még egy újat kap-e?
- Mi alapján ellenőrzik a beérkező szavazatokat? Vonalkód, ujjlenyomat?
- Milyen beérkeztető rendszert építenek ki?
- Hogyan kerülik el, a csalási lehetőségeket, ellenőrzik majd a szavazólapokat, milyen módszerrel?
- Mi a biztosíték arra, hogy Gyurcsányék nem gyártanak le plusz 1 000 000 szavazólapot, majd szimpatizánsaik útján elküldik vissza az OVB-nek, ahol csak szocialisták ülnek.
FIDES AGITÁTOR 2013.01.08 09:15:17
@Fishwalker: Ki fog elutazni Erdélyben a Bukarestben lévő Nagykövetségre, vagy akár konzulátusokra, legyen az USA-ban, vagy Boliviában. A kérdés, hogy a külképviseletekre kiutaztatnak-e majd ellenzéki pártok képviseletében valakiket?
Amikor karácsonykor az NGM weblapján leszakadt pofával láttam, hogy Doubravszky György pénzügyi biztos lett, azt fogadtam meg, hogy nem írok azonnal, előítéletesen. A Hiteltársulás dicstelen munkálkodását már megörökítettem, de mindenkinek jár egy esély, hátha új poziba…..
Habonyárpi letette a garast: a rezsicsökkentés lesz a numeró únó népvidámító intézkedés. Uff! - bólintott a téeszelnök arcú dakota törzsfőnök, ábrázata felragyogott, mint eresz alatt fészkelő turulcsalád láttán szokott, és intett: Álljon fel kommandó, kiszűrjük a…..
FIDES AGITÁTOR 2013.01.03 16:07:49
Bepisiltem a nevetéstől!

PLAYBOY: Önön kívül még egy Rogánról tudok, ő Marcus, a remek osztrák hátúszó.
Rogán Antal: Nagyon távoli rokon, életemben egyszer találkoztam vele, még beszélgettünk is, de nem hiszem, hogy leesett volna neki, létezhet köztünk bármiféle kapcsolat. Ő is, én is ahhoz a kis szláv népcsoporthoz, a vendhez tartozunk, amelyik a szlovén–osztrák–magyar hármas határ környékén, leginkább a szomszédos Burgenlandnak a csücskében él.

PLAYBOY: Még gyerekként jártam maguk felé. Emlékszem, a vonaton határsáv-igazolványt kellett felmutatni.
Rogán Antal: Ha jól emlékszem, nyolcvankilencben szűnt meg, nekem az utolsó még megvan. Tenyérnyi papír, fénykép sincs rajta, csak a név, meg az, hogy mettől meddig érvényes. Az egyenlőknél voltak persze egyenlőbbek, a párttagoké piros csíkkal volt áthúzva, és az egyszerű zöld csíkosnál hosszabb ideig volt érvényes.

PLAYBOY: Gondolom, az embercsempészet működhetett rendesen.
Rogán Antal: Persze. Nem azért mondom, de távol-közel én voltam az, aki a legkönnyebben dezertálhatott volna. Ugyanis gyerekkoromtól kutyákat, méghozzá német juhászokat neveltem. Ezeket aztán kétéves korukban elvitték a határőrök. A Szakonyfalu és Alsószölnök közti részen az összes határőrkutya nekem engedelmeskedett.

PLAYBOY: Utánanéztem magának, az interneten, ön nyilatkozta: "A szülőföld eredete..." "Kaszáltunk, szénát gyűjtöttünk, arattunk, szőlőt szüreteltünk..."
Rogán Antal: Ez mind komoly munka volt és nem szeretet kérdése. Nagyapám kőkeményen ellenállt, amikor be akarták léptetni a téeszbe. Volt neki egy nagyon kicsi gazdasága, mi borjúra specializálódtunk. Voltak még lovak, meg persze az erdő.

Szöveg: Havas Henrik
Fotó: Burger Barna
A:    Sohasem volt párttag. Ez persze nem igaz, de olyan határozottan mondja magáról, hogy még el is hiszi. 1988-ban lépett be az MDF-be. Ez sem igaz. 1989 novemberében egy barátja, későbbi miniszter, Antall József egykori óvodatársa vitte el valahová, teljesen lényegtelen,…..
Tudtuk és tudjuk ma is, hogy Magyarország sikere, a magyar nemzet szárnyalása szálka az idegen erők szemében. Magyarország és az általunk vágott új ösvény, veszélyt jelent a globális elnyomó hatalmi berendezkedésre, nem véletlen hát, hogy országunk és hitvallásunk állandó…..
FIDES AGITÁTOR 2012.12.28 13:53:51
@Id. Lencsés István:

Ebben az üzlet a következő:

"A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány"

Évente kap 3 milliárdot, Orbán a kezdetben 150 000 forinttal alapította, azóta egy petákot nem tett be, sőőőőőt!

100 emberke tanul fejenként 30 millióért évente, majd mindig eladnak 20-25 főt egy cégen keresztül, ami tiszta haszon a cégnek, hiszen semmit sem tett a nevelésért. Nem vagyok emberkereskedő, de csak valamennyit érnek az innen kikerülő játékosok. Lényeg a PFLA-nál játékoseladásból nem folyik be pénz, valakihez viszont kerül egy kis suska.
Szemtanúk szerint a Bergeni Egyetem orvostudományi karát négy sötét lovas ragadta el egy szempillantás alatt a semmibe. Érdekes, de az eset Hajdú Péter Orbán-interjúja alatt történt. A norvég rendőrség adatai szerint senki nem sérült meg: az épület egyszerűen eltűnt a bent…..
Poldi bácsi megmondója Arzén 2012.12.26 14:20:33
Az év talán legbotrányosabb hírével örvendeztette meg a nagyközönséget Karácsony első napján a Magyar Távirati Iroda. Ráadásul szinte sikerjelentésként tálalva az információt.A hír arról szól, hogy január 1-jétől a jövő év végéig honvédségi lajtos kocsikból kapja az…..
A karácsonyfa sóhaja: Fenyőfa voltam. Rám aggattak mindent. Én ezt el sem bírtam. (Mezei Mária)  Ez jutott eszembe mikor tegnap este jött a hír, hogy Rozgonyi Ernő a Jobbik karácsonyfája alá lófaszból font ostort rakott ajándéknak. Mennyire lehet berágva, ha a…..
FIDES AGITÁTOR 2012.12.26 10:38:15
FIDES AGITÁTOR 2012.12.26 10:49:20
@GeoCracker:

Van egy kérdésem:

Rozgonyi uramat nem sikerült megvesztegetnie a Jobbiknak, az LMP, MSZP, DK meg nem is akarta.

Kinek sikerült megvesztegetnie Rozgonyi uramat?
Kinek van több pénze a Jobbiknál?
Mindig megtiszteltetés nekünk, amikor az első titkár elvtárs karácsonyi nagyinterjút ad blogunknak. Első titkár elvtárs? Nem kell ez a seggnyalás, fiúk, nem a Magyar Nemzetnél vagyunk. Akkor hogy szólíthatjuk? Miből lehet választani? Lássuk csak: Pocakos Focista, Kedves Beteg,…..
Miniszterelnökünk tudja, mi vezetné ki Európát a válságból, azaz mi vezetne megújuláshoz, szerinte "arra van szükség - ahogyan a történelemben már többször -, hogy Európa visszanyúljon keresztény gyökereihez. Felfogása szerint a kereszténység a cselekvés kultúrája, így…..
FIDES AGITÁTOR 2012.12.24 07:34:27
Kérem megtekinteni!

A FIDESZ Hívők és befizetéseik:

1953 fő fizetett be ebbe az alapba, ez a FIDESZ_KDNP magja lehet, de ebbe az Orbán félék nem szerepelnek.

osszefogasazallamadossagellen.hu/befizetesek

263 223 504 Ft

Az Összefogás az Államadóság Ellen Alap számlája folyamatosan gyarapszik. Az eddig összegyűlt pénz zömét vidékiek és kispénzűek adták össze, de akadnak olyanok is akik több millió forinttal járultak hozzá az alap növekedéséhez.

Na, és mennyit kapott Felcsút?
FIDES AGITÁTOR 2012.12.24 07:37:40
@nu pagagyí:

Orbán szempontjából Hit a pénzben, Alkohol, Gyógyszer.