Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beked

0 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április harmadikán, vagyis az amerikai bemutató után alig egy nappal mutatja be itthon a Sundance TV a Red Road thrillersorozat második évadának nyitóepizódját. Az új szezon előtt, március 29-án este 8-tól a csatorna külön maratont tart, aminek keretében mind a hat részt…..
A Battlestar Galactica rettenthetetlen Adama admirálisa, Edward James Olmos is beszáll az ABC Agents of S.H.I.E.L.D. című sorozatéba, amit itthon a Viasat3 jóvoltából láthatunk, legalábbis az első évadot leadták már, ha minden igaz. A BSG után a Dexterben, előtte a Miami Vice-ban is…..
beked 2015.01.10 01:02:27
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
Ha van valami, amiben a Trónok harca tévésorozat egyértelműen jobb, mint az eredeti könyv, akkor az Tyrion Lannister. G.R.R. Martin levágott orrú, felemás szemű, torzszülött rémecskéje helyett a nézők már egy szerethető dumagépet kaptak, akit tényleg nem egy ewok-jelmezben…..
Egy évtizede, hogy két férfi sugárhajtóművet erősített egy Chevrolet Impalára, hogy felgyorsítsák, és ezáltal a levegőbe emeljék az autót. Nem sikerült. Pár évvel később újra megpróbálták – de az autó felrobbant a kísérlet során. Azóta Adam Savage és Jamie Hyneman…..
Az újonnan piacra került Sony Xperia Z Ultra kapcsán vagyunk kénytelenek egy új fogalmat tisztázni, ez pedig a Triluminos kijelző, amit a Sony az új szériás televízióiból emelt át a mobil világba. De mi a fene ez a Triluminos? A történet még az 1990-es években kezdődött,…..
A Sony SmartWatch 2 tulajdonképpen egy olyan második kijelző androidos okostelefonokhoz, amely növeli a telefon funkcionalitását, mivel további egyedi előnyöket kínál. Letisztult formavilág és praktikus felhasználhatóság egy multifunkciós órában, amely nemcsak értesít, hanem…..
beked 2013.06.28 13:28:54
@Magyar Vitéz:
6 sort irtam
Szerintem az "okosóra" mint kiegészitó az egyik legigéretesebb következő kütyú lehet.
Engem nagyon érdekel pl mások elvárása is az eszközzel szemben. ez a poszt, ha reklám is (ami nem baj) épp ilyenről szól.
Valóban nem irtam sok hasznosat, reménykedtem, hogy mások, akik a témában érdekeltek és tájékozottabbak linkelnek más, általam ismeretlen gyártót, vagy leirják, nekik mi hiányzik pl. a sony órájából, vagy a pebble-ből, és esetleg lesz olyan amire én nem gondoltam.

Sajnos csak a Te frusztrációtól kopködő hangodat lehet hallani. Remélem tényleg adakoztál pebblre és most csak elkeseredett vagy, hogy mégsem leszel majd annyira cool. De nyugodj meg, ha van neked, akkor az leszel, mert Kickstarter projektet felkarolni, kiszakadni az óriások árnyékából jó dolog.

A pebble dimenziói 50.33x32x8.44 ami azt jeletni, hogy keskenyebb, de hosszabb, mint a sony új órája. Térfogatban valóban kisebb, mint a sony. Szerencsére fenn vannak az adatok ezért senkinek a pöcse nem kell hozzá, hogy megállapitsa.

Az, hogy a napiapp-on miért nőtt meg a hardveres posztok aránya az appokhoz képest én sem értem, de hát ez lelkes emberek szüleménye úgy formálják, ahogy ők akarják. Elég sok időt elvesz az én időmből is, hogy számomra nem releváns posztok között kutassak, majd a kommentelés lényegét félregondoló emberek reagálásait olvassam, hatha mégis találok valami hasznos információt a szemetesben. De én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy én döntöm el, szánok e rá időt, vagy nem.
Tűkön ülve várta a Homár a devizahiteles OTP-per fináléját, de sajnos becsúszott egy filler epizód, és nem történt semmi. Úgyhogy ehelyett következzen valami egészen más: csúlázás a tévében. Naiv tévénéző a LifeNetworkön találta ezt a gyomorforgató hirdetést, ami…..
Minden 10. kerékpáros járdázik, ezt állítja a Wáberer Hungária Biztosító Zrt. Bukósisak Felmérése. A májusban, közel 1000 fő bevonásával végzett online kutatás szerint a biciklisek jelentős része annak ellenére sem merészkedik le az úttestre, hogy a KRESZ szerint csak akkor…..
NapiApp MinDig TV 2013.05.27 16:00:00
A digitális átállásról már mindenki hallott, hiszen végre halad valamerre ez a folyamat, és jobb minőségben élvezhetjük a kedvenc TV műsorainkat. Csodálkoztam is, hogy interneten nehezen, vagy sehogy sem lehet élvezni legalább a közszolgálati  csatornákat, vagy ha mégis…..
Ahogy nem is olyan régen írtuk, a Foodpanda hazánkba is betört és heves ételszórásba kezdett. Az előző posztban csak egy sajtóanyagot tettünk ki Róluk, de én személy szerint - több évnyi webes rendelés után - kíváncsi voltam rá, hogy milyen finom életem első, Androidról…..
Nem szoktunk ilyet csinálni, de most kivételt teszünk, mert az RTL Klub begőzölt a Tv2 tegnapi, Az ének iskoláját fényező sajtóközleményében félreérthetően megfogalmazott nézettségi adatokon, és tiszta vizet önt a pohárba. A finoman induló, majd egyre durvább oltás szó…..
beked 2013.04.23 16:11:12
Judit egy teljesen hétköznapi adminisztrációs hibával találkozott a Baumaxban. Mint mindig és mindenhol itt is érdemes egyeztetni a tényleges terméket a címkével, mert már minden megy. Másik növény, másik címke, másik ár, latin elnevezés, igazi közösségi összezavarós…..
A Galaxy S4 társunk kíván lenni a mindennapokban. Ha követjük a tervezők gondolkodását, akkor láthatjuk, hogy ezt nem csak hatásos marketing fordulatnak szánták, hanem komoly elgondolás, és tudatos tervezés eredményeként a készülék szenzorait is ennek a felfogásnak…..
Miközben mindenki a csütörtökön bemutatandó Facebook-telefonról beszél, a közösségi dinoszaurusznak szinte észrevétlenül sikerült átlépnie egy olyan határt, ami vízválasztó lehet a cég megítélésében. Már korábban is kaptam egy összeesküvéselmélet-gyanús szöveget…..
beked 2013.04.03 15:07:10
@samcro:
A képzelgésed pont olyan mint ennek a cikknek az írójáé és sok itteni hozzászólóé.
minden flash appnak kell a fotó videó készítése hozzáférés, mert csak ezzen át tudják bekapcsolni a LED-et. Ezt a néhány fejlesztő szerencsére le is írja...

Persze nem téged akarlak szidni és okoskodni sem akarok, mert én nem néztem mélyen a dolgoknak utána... De ha valaki kirak egy Posztot, akkor már vehetné a fáradtságot, hogy mélyére néz annak, amit ír és akkor talán egy kicsivel kevesebb hülyeséget ír le...
A napokban újabb lehetőség nyílt arra, hogy a privát fotóinkat redundáns bitek formájában az internet feneketlen bendőjébe hajítsuk. Hogy miben más ez mint a kismillió egyéb felhőszolgáltató? Talán a hozzáállásban.  Szóval ez a szolgáltatás kifejezetten a családi…..
Miután 2012 legtöbbet letöltött tévésorozata a Trónok harca lett világszerte, az HBO úgy döntött, a 2013-as évben megpróbálnak valamit tenni a letöltés ellen. Túl sokat persze nem tudnak, hiszen a prémiumtartalomnak számító sorozat epizódjait nem adhatják ingyen, hiszen az…..
Különös kutatási eredménnyel rukkolt elő a HTC a napokban. A tajvani cég pr-részlege azt állítja, az új telefon a HTC One (pontosabban a rajta futó Sense 5) fejlesztése apropóján alaposan áttanulmányozták az Android-tulajdonosok felhasználói szokásait, azaz hogy mire,…..
Fáradtan nyitott be az otthonába, elég volt mára a nyirkos, őszi nagyvárosból. Az ajtó mögött megállt egy pillanatra, élvezte a tökéletes nyugalmat. Majd egy halk pittyegő hang, és a lakás lassan feléledt. Kikapcsolt a biztonsági rendszer, kigyúltak a fények a nappaliban, néma…..
Burger Blog Hajnali lakoma 2013.01.31 11:40:31
Mit tudsz tenni, ha Budapesten megéhezel, és az óra már azt mutatja, holnap van? Verhetsz egy csalamádés gyrost, netán egy lángost; ha szerencséd van, nem fogod kihányni. Ellenben ha Rockfordban élsz, ami Chicago északnyugati részén található, akkor a Meki is tud számodra kínálni…..
beked 2013.02.01 09:44:31
Android A CM 10.1 kezdő M-csapata 2013.01.23 03:58:00
Kigurult a CyanogenMod gyárából a nemrégiben indított M-projekt legújabb verziója, vagyis a majdnem stabil, Jelly Beanre épülő CyanogenMod ROM 10.1 M, valamint a kompatibilis készülékek első listája. Az egyik legjobban elterjedt alternatív ROM-ot fejlesztő CyanogenMod pár…..
Félúton jártunk Debrecen felé, amikor beköszöntött a Bihar előtti csend. Annyi legyen elég, hogy erről a helyről még Adam Richman is zokogva menekülne el, pedig ő aztán nem szokott finnyáskodni. Vagy az Bear Grylls? "A Fald Fel Amerikát ételbár megnyitásával azt a hangulatot…..
beked 2013.01.18 21:41:09
@speed: Úgy értettem, itt főleg gyorséttermek kinálatát láttom, amit nem tartok egyébként bajnak, mert én szeretem a legtöbb hely hamburgereit. Néhány utcai hamburgeresét is.

De van pár hely ahol nagyobb gonddal készült burgereket lehet kapni. Ahol (a sok kis hamburgeressel ellentétben) csak húsből készül a pogácsa, amit akkor sütnek, nem mikróznak. Az összetevők a zsömlétől a salátáig valami izlés szerint vannak válogatva. vagy válogatod...a zsemle persze a legritkább esetben az édes buci. és lehet elmélkedni arról, hogy száraz-e a hús, vagy elég vastag-e... elnyomja-e a majonéz a sajtot meg ilyen marhaságok. :) És ha már rákérdeztél, talán az urbanistán vannak posztok kajáldákról, de ebben nem vagyok most biztos.

Nekem Amerikából két alapvető dolog ragadt meg. Először is szinte mindenhol rákérdeznek hogyan kéred a húst (és nagyon csúnyán néznek rád, ha jól átsütve kéred) másodszor a húsnak leginkább hús ize van. Nem is szerettem elsőre.
Persze ennyi csicsa sem volt a legtöbb helyen. Igy elég hamar unalmassá tudott válni (valódi gyorséttermeket kivéve, de oda főleg az eléggé szegények jártak kajálni, azok akik nálunk soha nem járnak el kajálni), mégis megszerettem és keresem a jó helyeket amik kimozditanak a BigMac és a Woopper hétköznapjaiból.

És reménykedem, hogy időnként itt is csemegére lelek, de addig sem unatkozom, amig a kedvenc nagy helyeim újdonságairól olvashatok...