Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Birca Man

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pettyespiroskát gyógyszertárban még sosem küldték el a francba, de úgy látszik ennek is eljött az ideje. Az önérzetes patikus 20 perc várakoztatás után egyszerűen felajánlotta neki, hogy vásároljon a konkurenciánál, ha ennyire siet. 02.05-én betértem az Újbuda centerben…..
BircaMan index 2009.01.22 08:04:00
http://bircaman.freeblog.hu/..
A pasik szemetek.A kép innenKedves Szakítós!Valamint kedves Kommentelők! Már egy ideje magamban tartom az egyik legszánalmasabb szakítós-szöveget, amivel néhány éve örvendeztetett meg az egyik exem.Nem szeretnék hosszas elemzésekbe, meg felesleges részletekbe bocsátkozni,…..
Birca Man 2009.01.21 17:28:31
Gábor kétségbeesett, mert úgy érzi bármit is tesz, a Capital Partners minden áron el akar neki adni valamit, amire neki semmi szüksége. Tanácstalanságában hozzánk fordult és bár nem akar a hatóságokhoz fordulni, ha másképp nem megy, úgyis az lesz a vége.Most már naponta zaklat…..
Birca Man 2009.01.21 11:56:17
@Birca Man:

Másik esetem. Valami 50-ezer forintos turistakártyát akartak eladni nekem, ami állítólag egymillió forintot spórol nekem, mert pl. ha legközelebb utazom Moszkvába (az ügynök nevem alapján orosznak hitt, pedig semmi közöm az oroszokhoz, de úgy tűnik, hogy az orosz és a délszláv az náluk ugyannak számít...), akkor hatalmas kedvezménnyel tudok majd repülni.

Kipróbáltam, hogy csak hümmögök, s várom meddig bírja az ember. Eldarálta a szöveget 15 perc alatt, majd mivel megint csak hümmögtem, újrakezdte az elejéről. A végén már ő lett ideges, s ő zárta le a beszélgetést, hogy "akkor visszahívom Önt 3 nap múlva, hogy végig tudja gondolni".
Ha férfi veszi föl, szó nélkül leteszik, ha nő, beleszólnak, és megetetik marketingrizsával. Elsőre meglepő stratégia, de ha egy cég például kertészet-receptek-állatok vonalon nyomul leginkább, még lehet is értelme. Egy meglepett férj panaszai alant. Ma esti élményem. Este…..
Klasszikus sztori eladott autóval, tilosban parkoló új tulajjal és jól megszívatott bácsival, igazi olajfestménytéma, amit Kathy megírt nekünk. A rémes az, hogy minket mondjuk direkt doppingolnak a szívózos lenyúlócégek, de nem mindenki ilyen. Az idős emberek például meglepően a…..
Birca Man 2009.01.16 10:10:30
Parkolás ügyben egyetlen nyerő magatartás a rosszhiszemű ügyfél figurát felvenni. Úgy 2000-ig fizetgettem a különféle parkolási büntetéseket, válaszolgattam a levelekre. Aztán egy nap meguntam az egészet. Akkortól mindenhol ingyen parkoltam, nem fizettem semmilyen díjat. Kaptam lassacskán úgy 120 felszólítást, összesen a végén már 850 ezer forint volt az egész. Jöttek utolsó figyelmeztetések is, parkolócégektől, behajtóktól, stb. Viszont sosem vettem át semmilyen ajánlott levelet ilyen helyekről. SOSEM indítottak ellenem bíróságon semmilyen eljárást. Aztán 2005-ben el is költöztem, új címemet sosem jelentettem be. 2007 végén elmentem az országból, addig nem volt ellenem semmilyen komoly eljárás.

Aztán egy ismerős, aki dolgozott ilyen cégnél el is magyarázta, hogy milyen a rendszer náluk. Ezek a cégek profitra működnek, s nem költenek feleslegesen pénzt hozzájuk hasonlóan pofátlan ügyfelekre. Tudják, hogy az emberek nagyjából 3 részre oszthatók. Az egyik rész amint kap egy felszólítást, rohan kifizetni. A másik rész nem fizet ugyan szimpla felszólításra, de amint ügyvédi papírt kap, ő is összecsinálja magát, s ismét fizet. Ezekből jó sok pénz jön be. Van viszont a harmadik kategória, a pofátlan ügyfeleké: nem fizet, nem válaszol semmilyen levélre, nem vesz át ajánlott levelet, ügyvédi felszólításra sem mozgatja füle botját sem, elköltözik, nem jelenti be címét, nem a bejelentett címén lakik, stb, bírósági tárgyalásra nem jön el orvosi igazolással, majd ügyvéd haverjával jelenik meg, aki minden mondatba beleköt, s ha a végén esetleg el is ítélik, akkor meg kiderül, hogy nincs se vagyona, se jövedelme (a kocsi a feleségé, a lakás a gyereke, ő maga pedig papír szerint munkanélküli évek óta), s nem lehet tőle semmit se behajtani. Ezért ha az embert elkönyvelik a "reménytelen, sosem fog fizetni" csoportba, akkor békén is hagyják. Én kipróbáltam, nekem sikerült.
Birca Man 2009.01.16 13:02:49
@SzexIsten:

"Engem az érdekelne, hogy hivatalból bepereli-e a magyar bíróság az új tulajt?"

Ez furcsa is lenne. A bíróság perelni nem igazán szokott...
Félrefordítások Újrajátszás 2009.01.12 18:14:00
A blog rendszeres olvasói akár ki is hagyhatják ezt a posztot, mert új félrefordítás nem lesz benne, csak néhány régi ismerős bukkan fel ismét. Sajnos, rendes statisztikát nem vezetek, de az biztos, hogy a beküldött félrefordítások között a csúcstartók a fire in the hole, a…..