Regisztráció Blogot indítok
Adatok
No quarter

0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A száraz tények: Jimmy Page, a világ egyik legjobb rockgitárosa ma lett hetvenéves. Ráadásul nem csak mi mondjuk, hogy mekkora zseni ez a bácsi, hanem egy rakás lista is erről beszél. A Rolling Stone 2011-es Minden idők 100 legjobb gitárosa összeállításán például csak Eric…..
Ford Taunus Tranzit, naná, hogy Gyurié, azért ilyen szép. ..
No quarter 2013.10.22 08:18:22
A veterán Ferrarik gyakori látogatói az aukcióknak, de kevés olyan van amely a közelébe érne az 1953-as 340/375 MM Berlinetta Competizionénak. Az autó nem csak teljesítette az 53-as Le Mans-i 24 órást de sikerült ott második helyen beérnie. Igazából az sem kisebbíti ezt az…..
Sajnos nem vagyok olyan könnyű helyzetben, mint önök, akik csak olvassák a Totalcart; én találkozom is az olyan cikkek íróival, mint ez, valamint ez, és kávézás közben könyörtelenül térítenek, győzködnek. Nem erőszakosan, hanem úgy passzív agresszív módszerrel, Göbi, neked…..
No quarter 2012.12.27 11:34:33
„Tiszta por a műhely, mindent takargatok, de így is legalább egy perc, mire eltörlöm a kezemet, és a telefonomat fel tudom venni” – szomorkodott Csabi egy hét java részében szinte minden nap, amikor felhívtam. Nem lehet könnyű neki, a lemezek mágusának, a…..
Tovább szűkítené a még el se fogadott regisztráció lehetőségeit egy most benyújtott Fideszes módosító javaslat. Az alaptörvény második módosításához nevű törvényt azért nyújtották be a Parlament elé, hogy az alkotmányellenes regisztrációt beleírják az alaptörvénybe,…..
No quarter 2012.10.03 17:04:36
@2345: Igazad van, ezek a rohadt vörösök munkája.
Akkor név szerint:
Stumpf István: MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond: MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Matolcsy György: MSZMP tag, III/II együttműködő
Martonyi János: MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Chikán Attila: MSZMP tag
Pintér Sándor: MSZMP titkár
Boross Péter: MSZMP tag, DÉLBUDA III/III
Ligetvári Ferenc: MSZMP tag
Boros Imre: MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008
Pozsgay Imre: MSZMP PB tag
Szűrös Mátyás: MSZMP KB tag
Csintalan Sándor: MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TV ideológiai támasza
Schmitt Pál: NOB tag, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora. Jelenleg bukott köztársasági elnök
Kerényi Imre: Politikai pályafutását a pártállami MSZMP-ben kezdte, alapszervezeti párttitkárságig vitte.
Torgyán József, alias Szatmári: III/III együttműködő, az első Orbán kormány minisztere
Balogh Gyula: MSZMP tag
Szita Károly: III/III együttműködő
Mikola István: Hazafias Népfront alelnök
Fónagy János: MSZMP tag
Vonza András: MSZMP tag
Szabadi Béla: MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály: KISZ titkár
Deutsch Tamás: KISZ titkár
Orbán Viktor: Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár (Orbán apuka párttitkár volt az átkosban.)
Orbán Győző: párttitkár (Orbán anyuka a pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.)
Kövér László: KISZ-titkár, Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Párttörténeti Intézet tudományos munkatársa (az egyetem elvégzése után azonnal, mivel a nagypapa 1919-es VÖRÖSKATONA VOLT, az egész Kövér család ebből élt a Kádár rendszerben).
Rogán Antal: KISZ titkár
Gubcsi Lajos: MSZMP Politikai Főiskolát végzett, Magyar Ifjúság főszerkesztője, a KISZ KB, Intéző Bizottsága, majd Titkársága tagja
Apád egy bűnöző, amikor lekevert egyet? Ez egy csúnyán szexista kijelentés? Miért nem anyád kevert le? Vagy a bátyádnak a nővéred? Nem mérném egy pofon súlyát családon belül és azon kívül, kapcsolatban és azon kívül. Az egyéjszakás kaland pofonja azért mégis csak…..
No quarter 2012.09.19 10:18:43
@Három Nyulak: De, emlékeznek: a választási regisztráció és a lebonyolítás miatt voltak ott. Te láttad, hogy "odaszart a milliomos"?
Aki azt hiszi, hogy ez az idióta gazdagok rongyrázó jelmezes bulija, nagyot téved, hiszen egy használtruha-boltban háromezer forintból, jobb esetben pedig a nagyapa(anya) megmaradt cuccaiból fel lehet öltözni ide. Sőt, akadt már, aki rabnak, ógörög államférfinak, ősembernek,…..
No quarter 2012.09.14 18:10:28
@Bence108: Van bizony, de a "sőt" nem sportszerű...
Meglepő riportot sugárzott esti híradójában az RTL Klub - még szerdán. Azóta figyelem a netet és várom a visszhangokat, de nincsenek.Jó, jó, történt egy, s más az elmúlt 24 óra alatt, Orbán Viktor közölte: tudták az ominózus azeri döntés előtt, hogy Jerevánban magyar…..
Miért nem teszi fel újra Lázár János a parlamentben a 2010 novemberében már feltett kérdését? A Fidesz utóbbi egy év alatt törvénymódosításokkal és a nemrégiben megjelent végrehajtási rendeletekkel gyökeresen átrendezte a magyar szerencsejáték piacot – az új…..
Kedves gyerekek, Marcsi néni vagyok, Rózsa néni küldött, én fogok nektek erkölcsöt tanítani. Hogy mi az erkölcs? Nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy a ti kis butuska fejetekbe is beleférjen. Már elsőtől kötelező lesz az erkölcstan Elkészült a kerettantervi ajánlásokkal az…..
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
No quarter 2012.08.29 10:36:07
Indul a tréler Sabc művekhez, mivel a lámpákkal nem végeztem, csak a csomagtartóba dobáltam be őket, bebugyolálva Egy hónapig állt a garázsban, mielőtt összehoztuk Sabccal az elvitelt. Közben átnéztük, kiderült, hogy milyen patent, bizgera, egyéb semmisült meg az évek…..
Az 1/100-as oldtimer-versenyek műfaja 10 évvel ezelőtt indult Magyarországon. Mintának a Silvretta Classic-et vettük és áhítattal néztük az első, a Zirc melletti Szépalmán rajtoló Chronoswiss Hungaria Classic Németországból érkezett versenyzőinek taktikázását és…..
No quarter 2012.08.04 10:06:24
@sue chong: Ezt a Totalcar módosította, a Szuperkupa csak távolról és szó nélkül örül.
No quarter 2012.08.04 10:08:54
@MrKiraly: Vedd fel az Australia Classic honlapján, vagy fb oldalán keresztül a kapcsolatot Béres Zooval.
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Király Ferenc 38 éve tudja, számára egyetlen autó létezik csak a világon. 26 éve az az autó az övé. Tanulság: autóvallást alapítani nem könnyű, de egy karcagi garázsból is lehetséges. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Két hete vártuk ezt, mióta kiderült, hogy Karácsony Gergely megvárja a miniszterelnök válaszát azzal kapcsolatban, hogy „Vannak-e oligarchák a Nemzeti Együttműködés Rendszerében?” Ugyanis ha háromszor nem válaszol a miniszterelnök, negyedszerre kötelezően ott kell…..
1949: a név még Weisz Manfréd volt és még létezett magyar motorgyártás - akkor még senki sem gondolta volna, hogy a hetvenes évekre ez is bedől. A háború utáni optimizmus legalább a párt kommunikációjában létezett, bár én magam is bizakodó lennék, ha most kapnék meg egy…..
“A központi költségvetésből csak olyan szervezet részére nyújtható támogatás, vagy teljesíthető szerződés alapján kifizetés, amelynek tulajdonosi szerkezete, felépítése, valamint a támogatás felhasználására irányuló tevékenysége átlátható.” - Magyarország…..
No quarter 2012.04.16 18:46:22
@Napkutya: Lehet úgy is meghatározni 1(egy) milliárdot, hogy valaki 3 éven keresztül (minden második vasárnapot kivéve) minden nap 1 millió forintot félre tud tenni. Ezt már csak kétszázzal kell megszorozni, hogy (három év után!) kijöjjön a 200 milliárd.

Alapvetően az emberek nagy többségének fogalma sincs ezekről a dimenziókról. Pont erre épít a hatalom. Milyen szépen kikarikírozták, hogy a söjtöri "dőzsölés" milyen fájdalmas volt.

A fidesz.hu-n még mindig fenn van 2003. november 7. bejegyzéssel:
"Jól példázza a söjtöri dőzsölés is, hogy a kormány vizet prédikál és bort iszik, ráadásul nem is akármilyen minőségűt, hiszen az egyik legdrágább étteremből rendelték meg a menüt - nyilatkozta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője. A politikus álságosnak nevezte, hogy a szocialisták takarékos államról beszélnek, miközben "urizálnak, és a Rózsadombról rendelik meg a mandulás angolnát és más ínyenc étkeket". Hozzátette: megsértették Deák Ferenc szellemét és a söjtörieket is, akikről nem feltételezték, hogy képesek megvendégelni a kormányt. Jól látható a különbség a polgári és az MSZP-SZDSZ-kormány között: az Orbán-kabinet bográcsgulyást ebédelt a Söjtör közelében lévő Vörsön az előző ciklusban - fogalmazott Halász.
Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője is elfogadhatatlannak tartja ezt a fényűzést attól a kormánytól, amelyik a következő esztendőt a megtakarítások évének nevezi. Kiemelte: a Söjtörön elköltött 2,4 millió forintból egy Somogy megyei kis faluban 150 gyermek napi háromszori étkeztetését lehet finanszírozni négy hónapon át."

Aki nem hiszi, járjon utána: www.fidesz.hu/index.php?CikkID=16834

Micsoda pitiánerek. Mármint az MSZP...
Közérdekű bejelentést szeretnék tenni. Mélységesen felháborít, hogy ma este (április 1. - és ez nem bolondozás!), amikor a nemzetnek a gerinces Obersovszky interjúja nyomán a sérthetetlen Schmitt mellett kellene kiállnia, a Magyar Televízió 22.15-kor először a Palimadár, majd a…..
No quarter 2012.04.01 17:27:59
@Óriási fidesz bukás! TALPRA MAGYAR, MOST VAGY SOHA: Köszönöm, szépen összeraktad. De... Kritizálni csak azt lehet, aki érti, vagy aki meg akarja érteni.
Dr. Schmitt PálMagyarország köztársasági elnökeI. Kerület, Sándor-palota1014 Budapest, Szent György tér 1.Tisztelt Elnök Úr!Most volt alkalmam áttekinteni, hogy Ön egynapos gondolkodás után miként reagált az 1992-es doktori disszertációjának plágiumgyanújáról készített…..
No quarter 2012.03.29 12:34:29
@Kave: Te szerinted az tényleg felmentés, ha "azok" sunnyogtak, akkor az felhatalmazás a "másik" oldalnak is? Akkor a székház üyg, a Kaya Ibrahim, Josip Tot, miért nem kerül elő az érvelésben? Én mindkét oldalt mélységesen megvetem. Legyél tárgyilagos. Ez egy gerinctelen tett volt. Szerinted helyes lenne, ha most Schmitt Pál dolgozatához hozzá írnék pár oldalt és az beadva kapnok diplomát, netán doktori címet? Ugyanis ez történt. Nem elfeledni: az ország elsőszámú emberével történt mindez.
Dr. Következményeknélküli Pál kínos találkozása a valósággal még csak ezután fog megtörténni. A reakciókból azt látni, hogy a kormányoldal legfelsőbb vezetése simán abban a hitben él, hogy el lehet kenni Schmitt Pál kirobbant plágium botrányát, majd valahogy elmismásolják…..
  Menj innen, te troll Tudom, mi lesz az első kérdés azoktól, akik végigkövették az idén már ötvenedik évét taposó, majdnem napra pontosan két évvel ezelőtt Svédországból behozott öreg Mercim sorsát: készen van-e már végre a fényezés?  Most már rajta van a…..
No quarter 2012.03.18 13:20:29
@Csikós Zsolt: a sparhelt az eredetileg Sparherd, vagyis takarékos módon üzemelő sütő. Nem kotnyél, csak ősanyagkutatás.