Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L.A.

751 bejegyzést írt és 938 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Víztorony.hu Árverés 2020.12.23 13:53:00
Ilyen még nem volt, licitálhatsz egy klassz fotóra :) Keresd a VBK Facebook oldalát még idén! Erről a képről van szó: A kikiáltási ár 10000 Ft..
Azt hiszem, hogy ha a Balaton-felvidéken túrázol, akkor az az életed alakulására nézve egy igazi próbatétel. Igencsak elégedettnek és boldognak kell lenned ahhoz, hogy meglátva az égszínkék víztükör felett húzódó, szőlőültetvényekkel borított lankákat ne add el azonnal mindened, belekezdve egy…..
A világ negyedik legnagyobb sóstavának vízellátását föld alatti atomrobbantásokkal és megfordított folyásirányú folyókkal akarták feltölteni a szovjetek...
L.A. 2020.02.03 11:12:05
@gigabursch: azért az 2500 kilométerrel arrébb van...
Ha fontos az olcsóság és a nagyképernyő is, akkor szeretnénk nektek bemutatni az Alfawise X 3200 HD projektort, mely elhozhatja az igazi házimozi élményét otthon a ti otthonotokba is...
Október 24 Waigeo - Kri A mai napra sikerült picit összekaparnom magam, és rendbetettem az időjárást: felhőtlen éjszakára ébredünk, és egy könnyed 6km-es túrára indulunk fél 6-kor. A tegnapi klímához képest szibéria van, úgy 25 fok. De legalább a nap nem süt telibe. Azért izzadunk a combos…..
Az újszülött hamarabb megnyugszik, ha karban vagy bölcsőben ringatják, a kisgyerekek legkedvesebb játéka a hinta, de még a felnőttek is imádnak hintaszékben vagy függőágyban ejtőzni. A hinta a legrégibb, legegyszerűbb és a legnépszerűbb játékok egyike, de kevesen gondolnak arra, hogy egyben az egyik…..
L.A. 2018.11.15 23:03:25
@wmiki: viszont van babafüggőágy, sokféle,

Chicamaca, Amazonas Koala és Kaya, La Siesta Yayita stb. Ezek helytakarékosabbak, mint egy klasszikus bölcső, és egy rugóval kiegészítve a baba akár saját magát is hintáztathatja...

Eggyel nagyobbaknak csepphinta vagy gyerekfüggőszék (La Siesta, Amazonas vagy Ticket To The Moon).

Felnőtteknek meg kismillió féle függőszék és függőfotel.

Szaküzlet is van a Fehérvári úton, ha szeretnél egyet...
A bolt marad, csak a blog költözik :) Bemegyünk a függőágy.hu alá, tehát itt folytatódik a függőágy blog: BLOG.FUGGOAGY.HU Az új tartalmakat már az új helyen keressétek, ez az oldal nem frissül tovább, sőt a régi, de továbbra is aktuális tartalmakat átvisszük.  Kösz blog.hu az elmúlt 10+ évet!…..
Jó néhány egekig magasztalt technikai vívmány végezte enyészetként az utóbbi 10-20 évben a blu-ray-től a Google szemüvegig, és talán ez a sors várt volna a tabletekre is, ha fel nem fedezik maguknak a gyerekek. De nem csak felfedezték, hanem elsőszámú fejlesztőjátékká léptették elő. Így aztán…..
Legalábbis a neve alapján mindenképpen ez a célja az Icon új szuperjachtjának, amit Tim Heywood tervez és kétségtelenül már most a piac üde színfoltja, pedig még tulajdonosan sincs. Hogy ikonná válik-e, az persze a jövő kérdése...
Ezek történnek mostanában: 1: Ezen a héten vasárnap lesz a Függőágynap 2018 elnevezésű esemény, ami idén egy Facebook csoportból indult, tehát ezúttal nem céges rendezvény vagy termékbemutató. Egyszerűen összegyűlnek majd a függőágyrajongók és együtt lógunk a fák között a Bikás parkban. Teljesen…..
Feltöltöttük a készleteket, a polcok tele függőágyakkal, kezdődhet a tavasz.  ..
Új csomagolás, új dizájn!Talán egy kicsit kisebb is lett, mindenesetre nagyon pofás: Itt megrendelheted!..
Helló, tudtad, hogy elköltözött a függőágy blog? A régi: fuggoagy.blog.hu >> az új: blog.fuggoagy.hu..
Ennyire jó hír érkezett ma reggel: Tehát szerepel a legújabb TTTM katalógusban végre egy alpaplan is. A következő rendelésünkben benne lesz, és amint ideér, azonnal leteszteljük (illetve nyilván meg is lehet majd vásárolni). Az ára előreláthatólag 33ezer Ft körül alakul majd...
    Ugye használsz derékaljat sátrazáskor? Feltételezem igen, hiszen a legdrasztikusabb hőveszteség alulról ér minket, ezért elengedhetetlen része a derékalj az alvó rendszernek. Sokan azt gondolják, hogy a függőágyba elegendő egy hálózsák is, de sajnos tévednek....
L.A. 2018.01.12 15:14:55
@na__most__akkor: bármikor alhatsz függőágyban, megfelelő felszereléssel.
Csak röviden összefoglalom a tudnivalókat. A Függőágybolt december 23-án 19 óráig nyitva van (minden nap). A teljes raktáron lévő választék kipróbálható és azonnal megvásárolható.  Neten is rendelhetsz, még bőven odaér karácsonyig. Ehhez legkésőbb december 20-án délelőtt le kell adnod a…..
Minden újdonságot izgatottan várunk, hogy milyen lesz élőben a színe, milyen a tapintása, illata... Most ezeket az Amazonas termékeket várjuk nagyon, de majd csak októbertől rendelhetők, addig is érjük be a képekkel. A függőágy 150 cm széles lesz, 340 cm teljes hosszal, 200kg teherbírással (mint az…..
1977. augusztus 6-án reggel fél nyolc körül az L-410AF (HA-YFA) leendő személyzete megérkezik a budaörsi repülőtérre. A légifényképező repülőgépek felszállási engedélyükre várnak, a két AN-2-es hamarosan meg is kapja azt és fél kilenc tájában felszállnak. Az L-410AF indulása még egy fél órán…..
L.A. 2017.08.06 22:33:18
Szép idő van, naplemente a Balaton-parton. Még jó, hogy függőágyban alszom, ez alap. Most részletesen bemutatom, milyen felszerelést használok, hogy tökéletes legyen a kényelmem. A függőágy, amiben alszom:Ticket To The Moon double (oliva-aranybarna). Teherbírás 200kg, Mérete: 320x200cm, ez bőven…..
L.A. 2017.06.14 23:04:27
@oramuves:
na ezt sosem mértem le, de kb ilyesmi:
- függőágy a kötélre 1 perc
- szúnyoghálót ráhúzni 1 perc
- alpaplant (ha be van állítva) feltenni 1 perc, ha nincs, akkor el kell vele bíbelődni...
- rakodós ágyat alátenni 1 perc :)
- a tarp biztos több, mert 4 helyen kell rögzíteni
De azért mindez nagyon gyorsan megvan.