Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fecolany

380 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fecólány szeptember végén 2013.09.30 17:12:00
Az egész napom ráment arra, hogy megpróbáltam visszafojtani a röhögésemet, mivel tegnap 3 konkrét röhögőgörcsöm is volt, amik mai napig kísértenek. Röhögőgörcseimet a tegnapi program foglalta keretbe, ami az volt, hogy reggel átmegyünk Olika, Dani meg én a Vicáékhoz, együtt…..
Felkeltem 4 óra alvás után egy szörnyű másnapossággal/még részegséggel kombinált menstruációs görcsre, mondom összeszedem magam, levonulok a tűző napon fejfájva a gyógyszertárba görcsoldóért, mert nem lesz jó így ez az egyedül (igazából nagyon sok, személynek számító…..
Fecólány kezdődik? 2013.08.30 11:06:00
Gondoltam még pár hónapja, mikor megcsináltam ezt a blogot, tehát kiválasztottam a sablont, hogy visszahozom a freeblogos idők aktivitását és azt a partihangulatot, de aztán sosem volt időm erre, úgyhogy nem is írtam semmit. Már kitöröltem most innen kb 4-5 féle mondatkezdést,…..
Na most pedig teljesen hazai vizekre evezek a saját lánybúcsúmmal. Annyit tudtam, hogy április 14-én nem szabad elhagynom a fővárost, meg hogy nem szabad programot csinálnom. Azt nem tudtam, hogy maga az esemény mikor kezdődik, de gondoltam fél3 körül még van idő, úgyhogy épp…..
Fecólány legénybúcsú 2012.11.16 21:46:37
Visszaemlékeztem és rájöttem, hogy a legjobban zenehallgatás mellett ment mindig is a blogírás, úgyhogy segítségül hívtam britney-t, és most nekiállok pótolni a tavaszi nagy eseményeket. Hát haladjunk kronologikus sorrendben: legénybúcsú -2012. március 31. Komoly szervezés…..
Fecólány amúgy nem vagyok terhes 2012.07.06 12:56:42
Az éjjel azt álmodtam, hogy terhes voltam ebben a nagy melegben (nagyon rossz volt), aztán egy tündéri és apró kisfiút szültem, akit némónak neveztünk el. Persze a némó furcsa név, de amikor meséltem az álmomat a daninak, neki nagyon megtetszett, úgyhogy még a végén ez valóra…..
Fecólány de ki cartman apja? 2012.06.13 01:14:50
Sosem bántott még annyira semmi, mint a saját hozzáállásom az események megörökítéséhez mostanában. Mostanában értsd az elmúlt 3-4 év. Hova lettem én, a naplóíró, hova lettem én, a blogíró, hova lettem én, akinek beszólásos füzete volt, és ne adj isten hova lettem én,…..
Fecólány 31 2012.03.21 08:18:14
Jelentem, a hosszúhétvégén kialakult az esküvői gombóc a gyomromban, és ma ébredéskor még jelentősebbé vált, mikor rájöttem, hogy 1 hónap múlva (!!!!!!!!!) ilyenkor már a fodrásznál ülök. Teljesen hihetetlen, hogy ez az egész velem fog történni.Tegnap Rizsától tanultam…..
Fecólány na ki jött vissza? 2012.02.04 12:25:48
Meg kell erőszakolnom magam, és valamilyen formában visszaidézhetővé kell tennem az életem. Szóval most azt találtam ki, hogy minden héten írok blogot, akkor is ha nem történt semmi extra, vagy netalán konkrétan semmi. Mondjuk azért az esküvő előtti 3 hónapban már szokott…..
Ha van év, amit érdemes lenne értékelni, akkor az 2011. Kezdjük az évfordulókkal: tavaly volt 15 éve (15!), hogy megismerkedtem a legtöbb nagyon fontos emberrel (az egykori 9.a), továbbá 10 éve volt a veszélyes élet évének, és természetesen meg kell emlékezzek arról is, hogy…..
Fogalmam sem volt, hogy mennyi izgalommal jár kiválasztani az esküvő egyes elemeinek zenéjét.  De a bevonuló megvan, és fantasztikus. Ja, és ennek ellenére nem britney. Habár létezik ez a playlist, amit nehéz lesz mellőzni, már most szabályszerűen fokozott részegség lett úrrá…..
A mai nap feladata már tényleg az állásjelentkezés lenne, de roli facebook-os felszólítására inkább blogot írok, úgyhogy ezúton is köszönöm neki, hogy segített kibúvót találni a felnőttes elfoglaltságok alól. Pedig tegnap már fotózkodtunk is a danival, hogy legyen mit…..
Fecólány tavasz van, f 2011.03.23 12:55:23
Itt a tavasz, gondoltam ezt azért megéneklem. Érezhetően megnőtt egyébként a szerelmes emberek száma a környezetemben, ami nagy örömmel tölt el.;) Tavasz további jelei, hogy már nem kell télikabát, és hogy az albérletben már nem kell a nadrág alá harisnya. Hétvégén lesz…..
Anya (!) mutatott egy videót a youtube-on (!), ami nagy kedvence tegnap óta, itt a helye, nézd, egy részegen fűnyírózó emberről szól, nagyon épületes tényleg, 0: 58-nál anya: " nézd, lenyírja, pedig lehet, hogy nem is az övéké!"Másrészt kiderült anyáról, hogy mostanában a…..
Fecólány :) 2011.02.01 13:12:52
Akartam blogot írni, mert úgy éreztem, hogy történnek velem/velünk dolgok, és ez tényleg így is van, de a morálomat eléggé levitte, hogy a suliban netezek, és hárommal mellettem lévő gépnél egy csávó mutogatja további 4 embernek a fotóit, amelyeket ilyen módokon kommentál:…..
Fecólány ez van 2011.01.27 13:18:52
A fiúk mindig azt mondják, mikor átmegyek hozzájuk, hogy nem mesélek semmit. Ez igaz is. Semmi rendkívüli nem történik. Hacsak az nem az, hogy a legújabb kedvenc színem a lila, egészen pontosan lilás-rózsaszínes. Jól is éreztem magam vasárnap, mert a danival elmentünk jégkorizni…..
Fecólány szilveszter 2011.01.07 13:36:47
Nem tudom, hogy én vagyok-e a legalkalmasabb a szilveszter leírására, de azért megpróbálkozom vele, előre szólok, hogy kevés információt tartalmaz a bejegyzés, sajnos, de hozzá lehet tenni:) A helyszín a hábéék albérlete volt, ami már magában sok jót ígért. A dani és én…..
Most jöttem rá, hogy holnap ilyenkor már 2011 lesz, és hogy addig még mennyi minden fog történni. Alig várom már a szilveszteri embereket, meg fogunk őrülni, nem kétség (vettem már piros gauloises-t, a hangulat garantált). Szerettem volna összefoglalni az évemet, de ismét rá…..
Valószínűleg jót tesz meggyengült gyomromnak a karácsonyi nagy zabálás, úgyhogy ki is veszem belőle a részem. Szerencsére eddig békésen telnek az ünnepek, nem volt nagy kiabálás és semmi hasonló sem, apám is pont ma mondta, hogy azért jobb az ilyen békés karácsony, mint…..
Fecólány egyelőre ennyi 2010.12.10 11:55:42
Oké, visszanyertem a hitemet, 4es lett a büntetőjog. Azt mondjuk nem tudom milyen alapon, de hála a jó istennek. Most pedig kezdődhet a hétvége, ma alszom, meg sétálni akarok a levegőn, holnap meg délelőtt megyek kanizsára, ahol szintén szeretnék sétálni a levegőn (ott jobb is),…..
Fecólány lázálmok 2010.11.30 12:32:30
Azt meg nem is mondtam még, hogy péntek délután, a bukás utáni alvás során azt álmodtam, hogy - mit ad isten- polgárból államvizsgázok, és a vizsgabizottság azt mondja rám, hogy megvan bennem az x-faktor.Ma éjjel meg a letéti szerződéssel álmodtam, valaki 3 kategóriába sorolta…..
Otthon elment a net már 5 napja, békésen bejöttem a pázmányra elintézni ügyes-bajos dolgokat, még egy-két törvényt megnézni, hogy módosították-e lényegesen az általam ismert utolsó verzió óta, meg persze a netes társadalmi élet, és azt leszámítva, hogy 4 órát aludtam két…..
Fecólány viszketés, 3. kiadás 2010.11.13 01:30:17
Gondoltam megemlékezem arról, hogy milyen sűrű eddig ez a 2010-es év, viszkető bőrbetegségek szempontjából. Időbeli sorrendben haladva volt először februárban a rüh-korszak, római szuvenírként többünkön is jelentkezett. (Ehhez kapcsolódik egyébként egyik kedvenc…..
Tegnap anya meg apa hahóton a mamánál kissé összeszólalkoztak, és eljutottak addig, hogy ők bizony nem mennek ugyanazzal az eszközzel haza, úgyhogy a végén már azon veszekedtek, hogy melyikük megy busszal, Apa: Én nem megyek busszal, nálam van a kocsikulcs!Anya (biztosan a…..
Jaj mennyi nevetés volt tegnap a monyiban gyerekek! Nem is számítottam ennyire. Először még hárman voltunk, a kisbodnár, a rizsa meg én, de aztán egy ex-batthyánys találkozó kerekedett ki belőle, pölö jött a juci meg a bandi, az andrás-a-barátok köztből, illetve számtalan F-es…..