Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sigurd

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megvolt a poszt a száraz tényekkel, most beszéljünk egy kicsit az egészről, mert érdemes. Kezdjük azzal, hogy Kurt Sutter élesítheti is az idei évre bekészített, tévéakadémiát kurvaanyázó posztját, a Sons of Anarchy a hatalmas közönségsiker ellenére mindössze egy…..
Gondoltam, minden csoda 15 percig tart, de meglepetésemre még ma is mindenhol és mindenki arról beszél, hogy "egy szakállas nő megnyerte az Eurovíziót". Conchita Wurst és a győzelme kap hideget és meleget, pedig csak oda pozicionálta az Eurovíziós Dalfesztivált, ahová való. Az…..
Sigurd 2014.05.12 22:59:17
@Benjamin Eisenberger: ja, 600 éve volt aztán a jóvilág. Akkor volt aztán jó születni! Esetleg elmehetsz Ororszországba, ott biztos jól ellennél a fajtáddal, akasztgathanál másokat csak azért, mert a te mimózalelkednek nem megfelelő öltöztetet/arcszőrzetet viselnek.

Idióta. Ha nem tetszik, ne nézd. Faszér' kattintottál erre a cikkre is, ha "okádnod kell" tőle.
A TASZ jelenti Francia csók 2013.05.31 07:23:16
Franciaországban ismét ünnepelhettek az azonos neműek házasságát és örökbefogadását támogatók tömegei: miután a köztársasági elnök, Francois Hollande is aláírta az azonos neműek házasságát és az örökbefogadást engedélyező törvényt, és az hatályba is lépett,…..
Sigurd 2013.06.01 14:08:43
@Ándi bácsi: Tessék, cikk. Bár nem Holland, hanem Norvég példa, ezt relevánsabbnak érzem. (norvég vagyok én is.)
Sigurd 2013.06.01 14:10:57
@sárkányfő: Bizony.
E-könyv olvasók Fel, fel, ti…! 2011.12.21 20:00:00
Kedves Olvasóink! Sok vád ért minket az utóbbi időben, hogy az oldal erősen a Kindle-tulajdonosok befolyása alá került, és miért is van az, hogy az Amazon kütyüjén túl nem látunk. Nos, látunk mi, csak az a helyzet, hogy… Szóval bárhogy is vizsgálódunk, a Kindle aktuális…..
Modorosblog Kedves Vendégem! 2012.01.09 06:00:00
Először is köszönöm, hogy eleget tettél a meghívásomnak - másképp nem is engedtelek volna be. Általában úgy hívok vendéget, ahogy éppen kedvem tartja - és persze egyszerre minél kevesebbet minél rövidebb időre, hogy eszükbe se jusson komolyabban jól érezni magukat. A spontán…..
Sigurd 2012.01.11 14:37:20
@hagyma: Jóvan, köszönjük, elmondtad nyolcszor, hogy milyen bunkó a magyar, hogy leveteti mással a cipőjét. Értjük.
Ettől függetlenül de, egy vendégségben levesszük. Hozzám behozni az utcáról a mocskot nem fogja senki, köszönöm, még ha parketta is van.
(ha mondjuk háziblit tartok, sok emberrel, akikről esetleg nem is tudom ki, meggondolom, de az más.)
Papucsot kaphatsz, az van, pont az ilyen piperkőcök miatt.

Igen, Amerikában nem veszik le, tudom, de ott általában amúgy is cipőben vannak otthon az emberek, Európában meg nem, ennyi. Itt van előszoba, ott nincs.
Az iPhone-osok egyik altípusát, a sorbanálló iPhone-ost figurázza ki a Samsung feltételezhetően vírusnak szánt reklámja kisvideója. A főszereplők az Apple hívők jól ismert sztereotípiáit testesítik meg, amint napokkal az új termék érkezése előtt kitelepülnek a…..
Sigurd 2011.11.24 14:50:26
@jzs: Nyelvi unalphabeta? :D
Ehhez _tényleg_ csak gratulálni tudok.
  6 óra 20-kor felszálltunk egy buszra az Üllői út 82. számú ház előtt. Az úti cél Tápiószentmárton. Hogy mi van ott, nem tudjuk. Az történt, hogy gondoltunk egyet, és igent mondtunk egy kedves meghívásnak: efféle meghívást szinte mindenki kap havonta egyszer-kétszer a…..
 (Fotó: Fortepan)  Vidékizni = NEM MENŐ - írja a budapesti Bede Márton, és igaza van. Vidéken felnőtt budapesti polgárként én annyit tennék hozzá: budapestezni sem menő. Ugyanakkor mindkettő szórakoztató hobbi, és nem is szabad megtiltani az effajta identitásképző…..
Sigurd 2011.06.23 14:00:54
@Heinz-Günther:
Tehát ha ott 1.3 és 1.4 millióan élnek, akkor hogy számoltad ki, hogy Budapest a maga 1.7 milliójával kevesebb lakossal rendelkezik? Európa 8. legnépesebb városa, London, Berlin, Párizs, Madrid, Róma, Varsó és Bukarest előzik meg. Amszterdam és Barcelona is csak utána következik.
Néhány érdekes információ, amit eddig talán nem tudtál a Facebookról.Nagyításért kattints a képre!..
Könnyes búcsút vesz tőlünk az iWiW, nyugodjon békében. Nekünk sajnos reagálunk kell a változó időkre, és lecseréljük a külföldi rokonra. Szaporodó pokróc Kurva feleség Imádom a hasam Védekezem Marcsit A menyasszonyom Pavlon Zsuzsanna haza hívása Mozgalom"Tisztelt"…..
Dr. Fazekas Péter, az Euronics üzletlánc ügyvezető igazgatója, az üzletek egy részét üzemeltető Vöröskő Kft. egyik tulajdonosa kilépett a szcientológia egyházból. Kérte valamennyi ott tárolt adata törlését, és már nem tagja a szcientológia egyháznak.Az értesülés…..
Sigurd 2010.10.27 09:55:31
@Dr. A. Nordenholz:
Na, a babtistákról még nem hallottam. Varázsbabokat termesztenek?
Subba Így mulat az Iron Maiden! 2010.08.19 12:51:00
Csinos, 3275 doláros számlát hagytak egy norvég bárban a srácok. Can I play with madness?Végül egy érdekes cikk az esetről a norvégül tudó olvasóink kedvéért...
A kék norvég megérkezett, nyugdíjazta a Pannon márkát, és helyette a nemzetközi Telenort adta nekünk. Szerintük jó az, ha a norvégok tapasztalataira is építhetünk, mert így legalább megtaláljuk a családot a Szabadság téren héderező hippik között. Vagy valami ilyesmi a…..
Sigurd 2010.05.17 19:28:37
@Labancz:
Tehát? A bangladesiek mit csinálnak a telefonjukkal? Telefonálnak. Te is, nem? Akkor most nem értem... ez valami sub-human dolog?

Én örülök hogy végre itt is Telenort látok a telefonomon.
LMP Zala megye 8646 köszönet 2010.04.15 22:07:00
Az LMP Zala megyei listájára 8646 szavazat érkezett, ez az összes szavazat 5.8%-a. A megyei vezetés február 6-i bemutatkozó sajtótájékoztatón elhangzott célkitűzést teljesítettük. Talán ez az eredmény elhallgattatja azokat a hangokat, akik azt gondolták és gondolják, hogy az LMP…..
Sigurd 2010.04.17 00:11:38
Nagyberuházás keretében egy sétáló utca fogja összekötni a közvetlen belvárost, egy újonnan épülő plázával.   A természetes környezetünk útban volt mindehhez. A projekt egyetlen pontja sem tartalmaz újabb fák ültetését, mindössze néhány díszcserje fog pompázni a…..
Milyen leleményes a mi olvasótáborunk - ma ismét bebizonyítja, hogy bármilyen területen képes felvenni írásaival a szakblogokkal is a versenyt. A szerző, LMT egy kifejezetten csajos témáról írt nekünk:  A modoros hűtlenkedő férj mottója: "én nagyon szeretem a…..
Vegyél részt a demokráciában! 2010.03.19 15:36:45
VIII. kerületiek! MÉG 2 CÉDULA HIÁNYZIK Kispál Gergelynek! Most hős lehetsz, vidd el a kopicetlid a józsefvárosi önkormányzatba, baross utca 63-67. Még 20 perc a leadásig...
Sigurd 2010.03.20 11:58:57
A hajrá kezd beérni. 19 megyei listánk csaknem bizonyosan lesz, és a huszadik is inkább igen, mint nem. Már ott is 750 felett vagyunk elegendő számú körzetben, de ugye csak 800-nál dőlünk hátra. Van még 17 óra. ps: a blogunk látogatottsága kilőtt, mint egy rakéta!..
Veszélyes dolog ez a vörös inges tüntetés a thai fővárosban, szó se róla. Bangkok Charlie, az egyszeri farang is kiment körbenézni, aztán egyszer csak a színpadon találta magát, ahogy a több százezres tömeget fényképezi. Amikor elindultam a szombati tüntetés helyszínére, az…..
A Blaha Lujza téri aluljáró egy igazi szociológiai terepmunka. Napi rendszerességgel megjelenik az összes kötelező üvegtigris elem. Node nem a nagy magyar valóságról szeretnék írni, hanem a csodákról.A minap egy idősebb néni jött oda hozzánk, azzal, hogy még nem ismeri,…..
Sigurd 2010.02.25 22:56:26
Mint korábban már említettük, Zalakarosra mentünk egy négy napos stresszkezelésre és feltöltődésre. Az Appleblog ez idő alatt továbbra is üzemel, napi egy posztot mindenképpen ígérhetünk. Azonban még ennél is sokkal jobb hír, hogy a négy nap valamelyikén egy meglepetéssel…..