Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ErsteBank

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az AIDS tragédiáján nem lehet úrrá lenni csupán pénzzel, csupán kondomok osztogatásával, ami csak elmélyítheti a problémát. A megoldás a spirituális és emberi ébredés, és a szenvedőkkel vállalt szolidaritás – mondta XVI. Benedek a luandai reptéren, mielőtt…..
ErsteBank 2009.04.30 03:42:41
@elemes2: Te másik, mit gondolsz, hogy ott, ez, (C the körülmények) hogy értelmezi egy fekete keresztény??" A Papa is megmonta...
A Molnár utca 35. szám alatt Bohém Art Hotel épül, a régi házra további 4 szint kerül, míg a telek belső részén betuszkolnak egy monstrumot. A szomszédos házak ablakaitól három méterre hatemeletes tűzfal magasodik, sötétségbe borulnak a lakások. Az önkormányzat szerint a…..
ErsteBank 2009.04.09 16:42:55
@BIA: WTF?!? Először is, ez, ahol most vagy, ez egy blog, itt nem szokás helyesbítést kérni. Másodszor, karrier-politikusként ne csodálkozz azon hogy - ebben a "Szeretem" korrupt fővárosban - kabátlopási ügybe keveredtél. Már ha egyáltalán ez az.
Már az elején szeretném leszögezni, hogy alapvetően semmi bajom nincsen se a Petával, sem annak alapvető célkitűzéseivel. Sőt! Én is imádom az állatokat, és ha nem is mentek meg minden nap pandákat és koalákat a kipusztulástól, de még csak vegetáriánus sem vagyok, azért…..
Gulyásdemokrácia Az SZDSZ halott 2009.02.15 20:26:00
Akárhogy is szépítünk a dolgon: az SZDSZ halott. Hogy több szempontból is pontosabban fogalmazzak: agyhalott.Agyhalott, mert még nem ment el teljesen, és a politika-közélet elég gyorsan változó világában természetesen előfordulhat, hogy 2010-ben nem csak a 2, hanem az 5%-ért is…..
Csodás linket kaptam Boditól, a világ legjobban író cégjogászától: egy 1936-ban, svéd turistáknak készült, kedvcsináló filmet Budapestről és a budapesti fürdőkről. A klip legelején érdekes a jó egyperces légifelvétel, aztán sorban jön az összes, már akkor is ásatag…..